Internetten okudum ancak emin olamadım. Bir doktor erkeklerde göğüs bölgesinin yağlanmasına ve büyümesine neden olduğu için içmemelerini tavsiye etmiş. Soya sütü göğüs büyütür mü?

Internetten okudum ancak emin olamadım. Bir doktor erkeklerde göğüs bölgesinin yağlanmasına ve büyümesine neden olduğu için içmemelerini tavsiye etmiş. Soya sütü göğüs büyütür mü?

Günümüzdeki bilim ve teknolojinin sağladığı imkanlar doğrultusunda en kesin ve kalıcı meme büyütme yöntemi estetik cerrahidir. Özellikle meme dokusu vücuduyla orantısız şekilde çok küçük, hamilelik ve doğum sonrası ‘memelerin içinin boşalması’ ve sarkma şikayeti olanlarda silikon meme protezleriyle meme büyütme ameliyatı kaçınılmaz cerrahi seçenek olarak önümüze çıkar. Meme dokusunun şekli ve büyüklüğü genetik olarak ve çeşitli hormonların etkisiyle belirlenir. Bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış, sadece meme dokusuna etkisi olan ve meme büyümesi ile şekil güzelliği sağlayan bir yiyecek bulunmasa da bazı yiyecekler kilo aldırması sayesinde meme dokusunun da yağlanmasını sağlar. Sağlıklı bir yaşam için her besini içeren dengeli beslenme şarttır.• Süt ürünleri ve soya daha büyük göğüsler için etkilidir. Bir gün soya sütü, diğer gün soya peyniri kullanın.• Tavuk bageti tüketilmesi meme büyümesini artırır.• Keten tohumu, akdarı ve arpa meme büyümesini; ayçiçeği, kabak ve anason tohumları memelerdeki gelişmeyi uyarır.• Barbunya, karnabahar, brokoli, pancar, salatalık, havuç, domates, mantar, Brüksel lahanası, mercimek, kereviz, yeşil fasulye, soğan, börülce, nohut, bezelye tüketimi vücut kıvrımlarının gelişmesi için etkilidir.
Teşekkürlerr
Selam,
Beslenme rutinimiz vücut şeklimizi doğrudan olmasa bile etkiliyor. Beslenme alışkanlıkları denince akıllara soya sütü göğüs büyütür mü sorusu geliyor. Dediğim gibi yiyeceklerin ve içeceklerin doğrudan vücudu şekillendirmesi mümkün değil. Ancak içerdiği besin maddelerine göre kas oluşumu, yağ oluşumu gibi farklı etkileri oluyor.
Sık tüketilem bitkisel sütlerden biri olan soya sütü, soya fasulyesinden elde ediliyor. Bitkisel bazlı olduğu için laktoz alerjisi olan kişiler oldukça ideal bir besin. Soya sütü meme büyütür mü diye sorarsan doğrudan büyütmesi mümkün değil. Ancak soya sütünün içinde bulunan bitkisel östrojen yani fitoöstrojenler, vücudumuzda östrojenin yaptığı etkileri sağlayabilir. Bunu daha açık anlatmam gerekirse soya sütünde bulunan bitkisel östrojen, kadınlık hormonunun etkilerini vücut üzerinde sağlayabilir. Ancak bu durumun kesinliğini kanıtlayan bilimsel bir çalışma yapılmamış. Bu etki tamamen soya sütünün bileşenlerine göre sunulan bir varsayım aslında.
Selam, zannetmiyorum gögüsüdur büyüten tek şey estetik operayon.. peki neden soya sütü büyütür denmiş.. östrojen içeriği nedeniyle bazı insanlar arasında meme büyümesine yardımcı olabileceği düşüncesi vardır. Ancak, bu konuda kesin bir bilimsel kanıt bulunmamış... sadece estetikle büyür
Her şey estetik degil olabilirde inancına bağlı.
Keisnlikle etkisi yok, erkeklerdede gögüs bölgesinin yaglanmasina sebep oluyor diyen doktor, ya doktor degil, ya derslerine iyi calismamis.
Soya saglikli protein, herseyde oldugu gibi fazlasina kacmamak sart ile.
Meme büyüklügü genetik, kücükse büyütemezsin, büyükse kücültemezsin, boyutunu sadece cerahi müdahale ile degistirebilirsin.
Yano yok soya yedim büyür, yok elleteyim büyüsün, yok mastürbasyon yapayim hepsi mitos
Anladım teşekkürler
Cevap
11Cevap
Evet büyütüyor cidden ama düzenli tüketmen lazım her gün. Ben içerken büyütmüştü şaşırmıştım hatta. Soya sütü ve tamamen soyadan olan her ürün büyütüyor.
Sanmıyorum.
Kaç günde oldu lütfen babada bilgi verir misiniz nerden aldin markası ne
masaj yapmak büyümesinde etkili olur mu peki?
yok ama bir karışım var yağ ile yapılan onu tavsiye ederim
@liilypadd kuru uzum çekirdeği yağı ile yapılan
Süt ürünleri ve soya daha büyük göğüsler için etkilidir. Göğüslere masaj yapmakta iyi gelebilir
Olur
aman ben içmeyim o zaman :D
Çörek otu yağı etkili diye okumuştum
pek ihtimal dahilinde değil.
Bu konu hakkında bilimsel bir çalışma yok
Tek başına etkili olmaz
Anlamadım
Bunu yapmak tek başına etkili olmaz egzersizleri de var yanu
Egzersizler yağ oranını azalttığı için küçültmiyor mu
Hayır tabiki de antrenör olarak yardımcı olurum tabiki
Önerebileceğiniz bir kanal felan var mı acaba
Kanal değil de ne tür egzersizler yapman gerektiğini anlatırım
Teşekkürler ama buradan yazmıyorum kimseye
Siz bilirsiniz yardımcı olmak için dedim
Anladım tabiki, çok teşekkür ederim
Rica ederim kaç beden
Ay eminsin dimi küçültmediğinden
Evet kaç beden
Bedenleri bilmiyorum desem inanır mısın, birtane kanal buldum çok iyiye benziyorr. Teşekkürlerr
Üvey annem galiba çok içiyo
Yaşın kaç senin
ilk okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?