MAKATIMDA ÇIKAN ŞEY NEDİR?

Merhaba 19 yaşındayım. Tek yaşadığım için sürekli dışarıdan besleniyorum ve intarnette işim olduğu için oturarak çalışıyorum. Geçen ay kabız oldum ve biraz zorladım. Sonra tuvalet kagıdıyla sert sildim ve oramda ağrı başladı ağrı gün geçtikçe arttı 😭 en son doktora gittim doktorda elini sokmaya çalıştı canım acıdı baya izin veremedim içine sokmasına pek ilgili bi doktorda değildi bana direk ameliyat olman lazım dedi makat çatlağı var dedi psikolojim gerçekten bozuldu ağlamaktan bi hal oldum evde orada yağ bezesi gibi bir şey var ama kırmızı isteyene özelden resim atarım. Sonra doktor bana ilaç verdi fitil ve krem bana dediki ilaçlar işe yaramayacak ama yine de kullan ameliyat nasıl olcak dediğimde ise şimdi bunları konuşmanın vakti değil dedi beni yolladı ben hiçbir şey anlamadım 😭 2 gündür koltuktan kalkmıyorum sürekli ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ve akıntıda oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba bugun baska doktora gittim ve önceki doktorun verdiği ilaçlar beni daha da kötüleştirmiş ameliyat suanlık gerek olmadığını söyledi bana beslenme programı verdi. Ayrıcaa zeytinyağlı sabunla oramı yıkamamı sonrada fön makinesi tutmamı söyledi. 2 tane krem 1 tanede sabahları içmem için ilaç verdiii bakalım şimdilik durum böyle fitil kullanmanızı tavsiye etmiyorum daha cok acıtıyor keşke o doktorun verdiklerini kullanmasaydım
MAKATIMDA ÇIKAN ŞEY NEDİR?