Sağlık Sizce dişlerim güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Tel taktırdım bi kaç sene ön dişlerim ayrıktı baya :)Güzel duruyor mu sizce? Sizce dişlerim güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
_-Tuniș Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Güzelmiş bana satsana. 2.500 veririm. Takasta olur düşünürsen. Eksik parça yok, bir kez dolgu yapıldı sadece 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı. Dişlerin diziliş olarak ve beyazlık , hijyen bakımından harika görünüyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim seninkiler de çok hoş 😍 Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Ben teşekkür ederim...Bu arada Dudaklarında çok güzel <3 Yorumla Soran +1 yıl Ya 😇 iltifatınız için tekrardan teşekkür ederim 🙏 Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
omur3427 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl ortodonti tedavileri çok güzel ve tüm hastanelerde diş tedavileri geniş kapsamlı olarak yapılmalı 0 0 Yorumla
MasörMurat26 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl İşte arkadaşlar görseldeki gibi BAL DUDAK bu.Kaymağı sürüp yiyeceksin 0 0 Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl diş güzelliğini soranıda ilk defa görüyorum 2 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Baya baya düzelmiş. Güzel olmuş dişlerin. 1 0 Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Dişlerin güzel ama Dudakların bençe daha güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Thanksss Yorumla
Esmaacanan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Evet tel işini yapmış ve görüntün harika 1 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet sanki parayla yaptırmış gibisin😅 0 0 Yorumla
iamfromNowhere Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Gerçekten şahane diyebilirim hanımefendi🙂 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 593 cevap paylaştı. çok güzel olmuş dişlerin 0 0 Yorumla
Emrekurtt06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Bildiğin diş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya bilmediğimde mi var Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl Diş işte ne bekliyon Yorumla
eryyy Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Çok güzel olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😍 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 490 cevap paylaştı. İyi kötü değil 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Güzeller maşallah 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 948 cevap paylaştı. Evet hanımefendi.. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gayet güzel. 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. Gayet iyi 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Sağlık konusunda 805 cevap paylaştı. Hayır ufak 0 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 549 cevap paylaştı. Güzel duruyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl fake 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Oha fake duracak kadar mı güzel 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂tek bu yoruma cevap vermen Yorumla Soran +1 yıl Evet çünkü sıktınız fake yorumunuzla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂kiyamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama hakkinida yemiyim çok güzel dişlerin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler kanka cidden fake değil sabah çektim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl farkk ettim kanka takıldım òylee sen takılma😅😙 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzel kaç yaşındasın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 23 :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnci gibi dişlerin😊 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha sağolasın 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 😇 ismin ne bu arada Yorumla Soran +1 yıl Nihal senin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nemnun oldum Yorumla
Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. İnci gibiler 👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Güzelmiş bana satsana. 2.500 veririm. Takasta olur düşünürsen. Eksik parça yok, bir kez dolgu yapıldı sadece
Dişlerin diziliş olarak ve beyazlık , hijyen bakımından harika görünüyor.
Çok teşekkür ederim seninkiler de çok hoş 😍
Ben teşekkür ederim...
Bu arada Dudaklarında çok güzel <3
Ya 😇 iltifatınız için tekrardan teşekkür ederim 🙏
Rica ederim :)
ortodonti tedavileri çok güzel ve tüm hastanelerde diş tedavileri geniş kapsamlı olarak yapılmalı
İşte arkadaşlar görseldeki gibi BAL DUDAK bu.
Kaymağı sürüp yiyeceksin
Güzelmiş acaba dişlerin nasıl beyaz neyle fircaliyorsun
diş güzelliğini soranıda ilk defa görüyorum
Düzgün duruyorlar bence iyi.
Baya baya düzelmiş. Güzel olmuş dişlerin.
Dişlerin güzel ama Dudakların bençe daha güzel
Thanksss
Evet tel işini yapmış ve görüntün harika
harika az daha kalmalıymış bence :)
benimkinden bin kat daha güzel
Evet sanki parayla yaptırmış gibisin😅
Evet güzel değerini bil
ön dişlerin biraz işlem ister
Dil macunu reklamındaki dişler gibi ordan çektin dime
Güzel kız güle güle kullan
İpana reklamı gibi valla maşallah
Gerçekten şahane diyebilirim hanımefendi🙂