Antidepresan kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım
Psikiyatriste gitsem verir zaten herkese veriyor
Psikiyatriste gitsem verir zaten herkese veriyor
2 sene önce tanıdık doktor arkadaş vardı ismini vermiyim psikiyatri doktoruydu çok düşünüyorum biraz rahatlamam lazım dedim hemen kırmızı reçeteli olan xanax verdi bana gerisini anlatmadı ben kafama göre kırdım yarım içtim ilk 15 dk sonra bi yarım daha içtim 2 saat sonra 1 tane içtim gece yarısına doğru halam zehirlenmişti hastanenin bahçesinde 1 tane daha içtim ertesi gün arkadaşımla buluştuk gezdik ettik en sevdiğim yemeği yerken bi durgunlaştım akşamüstüne doğru yarısını yemedim bıraktım acil eve geldim uyudum 6 buçuk gibi bi uyandım gece saat 11 üstümden ter akıyo ateşler içindeyim başım ağrıyo midem bulanıyor annem ambulans çağırdı sabaha kadar hastaneydim daha ilk alışımda dozu fazla gelmişti tövbe ettim resmen baya kötüydü ama 2 ay falan sonra tekrar içmeye başladım biraz bağımlılık yapınca hemenn bıraktım zatenn kutu bitmişti bu ilacı tavsiye ederim çok rahatlatıyor evin yansa umrunda olmaz o derece yatıştırıyor verirlerse bunu biraz kullan iyi ayarla dozunu en son 2020 Nisan ayında içmiştim 1 tane kuzenim verdi uyuyamıyorum diye o günden beri içmedim ama keşke bulsam çok rahatlatıyor
Cevap
1Cevap
Uyuşturucu gibi 2 haftadan sonra dozunu arttırmak istiyorsun
İçç bulutların üstünde gamsız tasasız miss
Ciddi misin
Evettt
Pembe gözlük takıyorsun
Kullanmam
Kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?