Sürekli mide ağrısı çeken varsa çözüm nedir?

1 aydır sürekli ama sürekli midem ağrıyor yanıyor. Yemek yiyince daha çok ağrıyor, şişiyor. Açlıktan gebersem de ağrıyor bi lokma bir şey yesem yanmaya başlıyor. Haftanın 3 4 günü mutlaka böyleyim. Salçalı domatesli tatlı şeyler sebep olabilir diye hepsinden uzak duruyorum ama alakası yok. Millet kana kana çay içiyor ben bu yüzden çay icmeyi bıraktım. Bir ara daha az çay içiyordum midem daha az ağrıyordu mesela haftada 1 gün ama şu an isyerinde öyle büyük bardak da değil çay bardağıyla günde 2 bardak falan içiyorum cok icmek istiyorum ama o 2 bardak bile midemi mahvediyor. Benim gibi sürekli mide ağrısı çeken var mı ne yapıyorsunuz da iyi geliyor. Aşırı aç bırakmıyorum kendimi ama aç olduğumda en azından daha az canım yanıyor. Doğru düzgün yemek yemeyi özledim. Haftada birkaç gün uzun yürüyüşler yapmaya çalışıyorum. Türk kahvesi günde 2 fincan içerdim eskiden ama simdi haftada 2 ya da 3 kez. Baya azalttım çay kahve ama nafile. Doktora git demeyin önce bir doğal yollarla halletmeye kendimi tanımaya çalışayım. Birkaç güne geçmezse zaten gidicem. Benim bilmediğim aslında midenin katili olan şeyler nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca laktoz da mahvedebiliyor mideyi. Bu yüzden süte yoğurda saldırmamaya çalışıyorum. Çok ağrıdığında yarım cay bardağı kadar süt içiyorum. Ama bazen aksamlari deli gibi ağrıyor 1 bardak süt ısıtıp içiyorum. Midem şişiyor ama en azından rahatlatıyor ve hemen uyuyorum
Sürekli mide ağrısı çeken varsa çözüm nedir?