Samsunda yaşıyorum kbb ye gitmem gerekiyor bildiğiniz iyi bir kbb doktoru var mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
OMÜ’de Özgür Kemal var KBB’ci ve çok çok iyi bir doktordur kendisi, kesinlikle öneririm.
Tavsiyen için teşekkür ederim sen gittinmi birde ozel değilse neden çünkü benim sorunum la benzerse randevu alacagim
Ben burun ameliyatı için gitmiştim, uzun araştırmalar ve doktorlara görüşmeler sonucunda kendiside karar kılmıştım fakat genel anlamda işini çok güzel yapan ve güven veren bir doktor. Aklında şüphe olmadan gidebilirsin…
Burun ameliyati için değil ama burnumda nefes alma problemi var kıriktan dolayi bana da diyebilir muhtemelen ameliyattan ne kar süre sonra nefes aldın ve şişlikler geçti
Benim hem et vardı, hem kemik eğriliği vardı hemde dıştan da düzeltmeler yapıldı. 2 kere ameliyat oldum, 1. ameliyatımda kıkırdak yapım zayıfmış ve bu da kaymaya neden oldu. 2. ameliyatımdan bu yana yaklaşık 2-2.5 ay bir süre geçti. Şişlik ve morluklar 1 aya kadar tamamen geçiyor fakat sadece içten olacaksan bu kadar bile sürmez seninki. Şu an gayet iyi nefes alabiliyorum fakat tamamen iyileşmesi 6 ayla 1 seneyi buluyor.
Peki nefes sorunun tam olarak ne zaman çözüldü ben sporcuyum bu yüzden soruyorum ameliyattan sonra ağızdan nefes almayi ortalama kaçıncı günde bıraktın ce
Gün değil ay ya da aylar alabiliyor bu. Bir anda tamamen açılmıyor burun. Bazen 2-3 ayda bazen daha fazla zaman gerekebiliyor. Bu burnun iyileşme süresine bağlı. Ne kadar erken olursan o kadar iyi…
Teşekkür ederim cevap için sporcu olduğum için muhtemelen ilk 1 ay yapamam yüzücü yüm nefes almak çok önemli bu sporda sen tecrübelisin bu yüzden sordum
Anladım, olursan da umarım güzel geçer çünkü tamamen burnun açıldığında daha önce hiç düzgün nefes alamadığını fark ediyorsun.
Rica ederim.😊
Selamlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın aklıma bir soru geldi
1. sorum ameliyat olduktan sonra burun çok hassas oluyor ve burnun üstünde kepek ölü deri gibi şeyler oluşuyor bunlara nasıl müdahale ettiniz kaçıncı günden sonra
2. sorum burun ameliyatindan sonra genelde bazı yerlerde morluk burun sırtında veya yanlarında da olabilir ne zaman geçiyor cevaplarsanız sevinirim
1- Ameliyat sonrası 1 hafta kadar atel alçı kalıyor buruda, benimkinde tamponsuzdu ve daha rahattı bu. Söylediğim doktor bunu tercih ediyor ve bu alçı sürecinde çıkana kadar duş alamıyorsun bu yüzden yüzde yağlanma vs. sorunu olabilir. Alçı sonrası da ciltte sivilceler çıkabiliyor. Ölü deri vs. evet oluyor, duş sonrası hemen acele etmene gerek yok. Çok dokunmaman gerekiyor ilk zamanlarda, sonrasıda hassas bir şekilde peçeteyle temizleyebiliyorsun. 6 aya kadar sakınman gerekiyor burnunu darbelere karşı vs. fakat zor bir süreç değil bu gözün korkmasın.
2- Bu morluk ve ödemler ameliyat sonrası 1 haftaya kadar artarak çoğalıyor ve bazen sağ tarafta bazen sol tarafta olacak şekilde yer değiştirdiği için şeklinin bozuk olduğu sanılıyor fakat buna bakarak kendini korkutmaman lazım çünkü bu çok normal. 2-3 haftaya kadarda tamamen geçiyor. Benim ağrı sızı hiç olmadı ve öyle söylendiği gibi zor bir ameliyatta değil. Sadece alçı biraz zorluyor o da havasız kaldığı için kaşıntı vs. çok yapıyor, ilk bir hafta sırt üstü ve 2 yastıkla uyuman gerek, ödem daha az oluyor hemde burnunun hasar almaması için gerekli bu. Sonrasında tek yastığa düşürüp, yine sırt üstü uyumanda fayda var, yaklaşık 1 ay kadar.
Bu kadar…
Peki ne kadar süre sonra peeling yapabilirim
Benim bu ameliyatımın üstünden 3 ay geçti ve ben hala yapmadım. Yüzüme yapsamda burnuma herhangi bir uygulama yapmıyorum. Sende o şekilde yapabilirsin. Bir süre sonra temizleniyor zaten, hep öyle kalmıyor deri.
Teşekkürler
Rica ederim.
Merhaba iyi akşamlar Özgür kemal bey den randevu aldım çok yoğun olduğu için Ekim sonu gibi ayarlandı bunları Doktor beye sormadan size sormak istedim çünkü siz de bu olayı yaşadınız
Bazı insanlarda ameliyat sonrası yüz ve göz altları hatta komple goz çevresi sistigi için bir süre gozde yaşarma capaklanma yanma oluyormuş sizde de oldumu
Yine erken vermişler randevuyu, ben kendisiyle iletişimdeydim yoksa mümkün değil boş vakit bulamıyordum.
Evet 2 gün falan aktı gözlerim, ameliyatta merhem gibi bir şey sürüyorlar kirpiklere. Sonrasında yakan o oluyor aslında ama zaten narkozdan sürekli uyuduğun için çok problem olmuyor. Buruna değdirmeden yavaşça ellerini ıslatıp gözlerini yıkayabilirsin. Onu da çok dert etme.
Teşekkürler hassasiyet ne zaman geçti ve ne kadar süre sonra gozluk takabiliyoruz
Gözlüğü epey bir süre takmaman gerekiyor, en az 3-4 ay bekle.
Burun ucu hassasiyetinin geçmesi de epey bir zamanı buluyor. Benim hala hissizlik var burun ucumda fakat genel anlamda çok rahatım şu an.
Merhaba benim ameliyat gunum 20 Kasım olarak netleşti sorum şu sizin ameliyat olalı epey bir zaman oldu ara ara sızlamalar veya acimalar ne kadar süre devam etti
İlk 2 hafta alçıdan kaynaklı sıkıntı yaşadım sadece, onun dışında ameliyattan çıktığımda da, geri kalan süreçte de hiç ağrı sancı olmadı. Tek zorlayan bir süre burundan nefes alamamak o kadar.😊
Cevap için teşekkürler iki defa ameliyat oldum demişsin ilk ameliyatında kıkırdak problemi hemen mi oldu yoksa birkaç ay sonra mı?
Aslında ilk başta alçı çıktıktan bir süre so gözüme çarpıyordu fakat ödemdendir falan diye epey bekledim. 2. Ameliyat için en az 6 ay geçmesi gerekiyordu zaten çünkü ödem anca gidiyor ve burun asıl şeklini alıyor. Sonrasında tekrar gittim Özgür Bey’e ve tekrar ameliyat olmam gerektiğini söyledi, kısa bir tarihe verdi ve oldum. Çok şükür şu an bir problemim yok, gayet memnunum.
Burun ucundaki hassasiyet geçtimi şu an dokununca ödem veya başka bir hassasiyet hissi oluyormu maske takarken rahatsızlık hissi gibi ve kaç ay oldu
Evet hala hissizlik var, o biraz zaman alıyor fakat maske takarken herhangi bir problem yaşamıyorum. İlk haftalarda dikkat ettim, maske takarkende çok uzun süre takmadım. Şu an 3 ayı geçti sanırım.
Nefes alırken eskisi gibi mi alıyorsunuz eskisinden daha mı iyi ameliyat olmadan önceki halinizden ve merdiven çıktıktan sonra sadece burun dan nefes almak yetiyormu
Şu an tabii ki, uyurken vs. de burnumdan nefes alamadığım için verimli olmuyordu. Şu an gayet rahatım çok şükür her anlamda.
Merhaba sizde ödem problemi ne kadar sürede geçti aynada çok olmasa özellikle fotoğraf çekilince burun büyük ve ödemli gozukebiliyormus bu sorun sizde varmiydi çoğu kişi 6 ay ve 1 yıl arası geçiyor demiş
Evet vardı ki oluyorda zaten. 3-4 aya kadar epey geçiyor aslında. Sonrasında daha fazla oturuyor burun.
hayır yok.