Dideral kullanan var mı nasıl bi ilaç çarpıntı için doktora gittim holter takıldı sonuçum böyle çıkmış dideral ilacını verdi doktor bu ilacı bilen kulanan var mı sonucum nasıl?
Holter sonucum böyle çıktı doktor dideral ilaçını başladı bu ilaç nedir kullanan var mı? sonuçdan anlayan var mı?
Yani sonra daha sonra başka doktor geldi o tayinle gitmişti maalesef ilacı degiştirdi ve ısrar etmeme rağmen vermedi diderali bu arada çarpıntı, yüksek tansiyon için kullanıldığını biliyorum
İşk başlarda öyle başlıyor benimde 120lerde olurdu nabzım gidiyorum diye korkardım kalp doktoru kalbin sağlam , heyecan iyidir dedi ve teşhisi koymuşdu ben 1 hafta öyle çektim çok korkma sakin kalmaya çalış
Ben korkmuyorum sadece kalp çarpıntısı olunca rahatsız ediyor uykudan uyandırıyor 1 2 saat sürüp geçiyor tek şikayetim bu çarpıntım oluyor neden oluyor bilmiyorum holter sonuçum nasıl çıkmış Panik atak mı bilmiyorum ölüyorum diye düşünmüyorum sadece. Rahatsız hissediyorum çarpıntım olunca
Ben ara ara verilen ilaçları kullanmadım dogru düzgün ilaca bagımlı olmayayım diye tabi Buda beni baya zorladı fakat şu sıralar panik atak gelmiyor 2 yıla aşkın ama stres dersen o biçim var bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben birkere kullandım panik atak için gayet iyi ilaç ve o ilacı daha da vermedi doktor
Şikayetin geçti mi
Yani sonra daha sonra başka doktor geldi o tayinle gitmişti maalesef ilacı degiştirdi ve ısrar etmeme rağmen vermedi diderali bu arada çarpıntı, yüksek tansiyon için kullanıldığını biliyorum
Panik atak nasıl oluyor bende geceleri bazende gündüzleri çarpıntı oluyor yatarken 100 ayakta 130 oluyor çarpıntım
İşk başlarda öyle başlıyor benimde 120lerde olurdu nabzım gidiyorum diye korkardım kalp doktoru kalbin sağlam , heyecan iyidir dedi ve teşhisi koymuşdu ben 1 hafta öyle çektim çok korkma sakin kalmaya çalış
Ben korkmuyorum sadece kalp çarpıntısı olunca rahatsız ediyor uykudan uyandırıyor 1 2 saat sürüp geçiyor tek şikayetim bu çarpıntım oluyor neden oluyor bilmiyorum holter sonuçum nasıl çıkmış Panik atak mı bilmiyorum ölüyorum diye düşünmüyorum sadece. Rahatsız hissediyorum çarpıntım olunca
Tiroid bezi yapar eger çok çalışıyorsa
Sence ben panik atak mıyım belirtileri neydi sende
İyileştin mi atak geçiriyor musun sık sık
Bunu ancak doktor teşhisi koyar her kişinin hastalıgıyla teşhis koymaya çalışma derim sana doktor demeliydi zaten neyin olduğunu
Ben ara ara verilen ilaçları kullanmadım dogru düzgün ilaca bagımlı olmayayım diye tabi Buda beni baya zorladı fakat şu sıralar panik atak gelmiyor 2 yıla aşkın ama stres dersen o biçim var bende
Sizde ne belirtiler vardı
Heyecan, yüksek ve hızlı nabız , yalnız kalma korkusu, nefes darlıgı , sanki bogazında dügüm varmış hissi çok vardı belirtileri
Geçmiş olsun nasıl oldun
Yıllardır kullanıyorum diderali
Holter nedir
Kalp ritmimi takip ediyor