Kendimi ilaçlara teslim etmicem 🤣onca ilacı aldım açılmamış kutu ilaclarim var😊aldığım 10 kilodan sonra anladım ki psikolojim daha çok bozuldu ve hepsini bıraktım. Bunları ne yapabilirim
Maşallah baya yaramış ilaçlar sana 10 kilo almışsın 🤭
Eczanelere verebiliyormuş artık galiba tam bilmiyorum.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emir sorma be ablamın nişanina 3 hafta kala antebe gittim bütün kiloları orada aldım eve geldiğimde giyeceğim abiye üstüme olmadı 🤣 nişan sabahı elbise terziye götürdüm bütün paylarını açtırdım. orada tartı yok diye aldığımı farketmemisim
Benim için öteki ilaçlardan bir farkı yok yoksa ne ilacı olduğunu biliyorum ve bana uyku yapmıyordu sabah akşam kullaniyordum ve uyku saatim aynıydı 12-1 arası uyur 9 gibi kalkardim
Bu ilaçları 70 yaşındaki babaannem kullanıyor. Sana yazmaları ilginç geldi. Yaşlılıkla birlikte uyku problemi yaşardı uyuyamazdı. Bu ilacı iki günde bir verirdik iki gün boyunca uyurdu.
Ahahahhsha yok be bsn günde 2 kez içiyorum he uyku şöyle yapıyor geceleri uyanmiyordum deliksiz uyuyordum. Biraktigimdan beridir iştahım kapandi, geceleri uyanır oldum, deliksiz uykulara veda ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Maşallah baya yaramış ilaçlar sana 10 kilo almışsın 🤭
Eczanelere verebiliyormuş artık galiba tam bilmiyorum.
Emir sorma be ablamın nişanina 3 hafta kala antebe gittim bütün kiloları orada aldım eve geldiğimde giyeceğim abiye üstüme olmadı 🤣 nişan sabahı elbise terziye götürdüm bütün paylarını açtırdım. orada tartı yok diye aldığımı farketmemisim
Ahahaha 😂😂😂 bende antebe gelsem bende alırdım 😂 olsun ya baya kilo vermiştin iyi gelmiş belli. Tartı olayı ayrı komik kilo elbise olayı ayrı 😂
Yok be 60 merdiven dayamistim psikolojim bozuldu
Allah'ın delisi 😂 kilo verdin söylendin kilo aldın yine soyleniyorsun 😂
Alim dedim de bu kadar demedim ben duayı fazla etmişim
Aahahaha gece gece güldürdün beni 🤭 Allah sürekli güldürsün senj 😊
Amin seni de öyle
Amin
Ben sana söylemiştim bırak diye :) iyi olmuş bıraktığın hayırlı olsun.
Sende kimsin 🤔
@byexrian kurumuş boğazım
Islatırız sorun yok 😏
🙃
Ne diyonuz lan
Xanax'ı nasıl kullanabildin ya 😳😳 sana bu ilaçları kullandıran hayatın ya
Xanax nesi var bildiğin ilac
Ağır bir uyku ilacı o. Yoksa ne kullandığını da bilmiyorsun
Benim için öteki ilaçlardan bir farkı yok yoksa ne ilacı olduğunu biliyorum ve bana uyku yapmıyordu sabah akşam kullaniyordum ve uyku saatim aynıydı 12-1 arası uyur 9 gibi kalkardim
Uykuyla ilgili bir problemin yokmuş. Bu ilaçları sana boşuna mı verdiler. Şaşırtıcı 😏
Bilmem normal bir doktorda vermedi aslında ünlü prof. Bir doktor vermişti. Travma sonrası stres bozukluğu nedeniyle
Bu ilaçları 70 yaşındaki babaannem kullanıyor. Sana yazmaları ilginç geldi. Yaşlılıkla birlikte uyku problemi yaşardı uyuyamazdı. Bu ilacı iki günde bir verirdik iki gün boyunca uyurdu.
Ahahahhsha yok be bsn günde 2 kez içiyorum he uyku şöyle yapıyor geceleri uyanmiyordum deliksiz uyuyordum. Biraktigimdan beridir iştahım kapandi, geceleri uyanır oldum, deliksiz uykulara veda ettim
Bence çöpe at gitsin. Kimyasaldan kimseye hayır gelmez.
Hastane ya da eczane verebilirsin
Eczaneler aile hekimliği alıyor biliyorum ihtiyaç sahiplerine vermek için
Eczaneler alıyor ama yerinde olsam çöpe atardım.
Neden
İnsanların bu kimyasalları kullanmasını istemezdim.
Aslında bende istemezdim mecbur kaldim
Umarım tekrar mecbur kalmazsınız.
Darülaceze gibi kurumlara verebilirsin
Ben direk cope atiyorum
Çok iyi yapmışsın bırakarak
Sağlık ocağına gotur