Ağda kullanmıyorum permatik kullanıyorum evet sadece bu iki yerde kilo alıp vermekten de olabilir pcos sendromum var çok kilo alıp verdim artık bu hafta diyetinsene başlayıp yaşam tarzı haline getireceğim
Baya çok var biraz araştırdım bu kararmalarin nedeni zaten başlı başına pcos belirtisiymiş pcos aynı zamanda kilo alma kıllanma sivilcelenme gibi problemleri de yanında getiriyor 40 kg vermem gerekiyor maalesef yapabileceğim tek şey Şu an bu kilo verdikçe pcos de olmayacak kararma da geriye sadece kıllar sivilce çatlaklar kalacak killar için lazere giderim sivilceler için tedaviye başlarım ama çatlaklar mutlak benimle :(((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kilo alıp vermekten veya kullandığın ağdadan
sadece koltukaltı ve vajinada mı var bunlar?
Ağda kullanmıyorum permatik kullanıyorum evet sadece bu iki yerde kilo alıp vermekten de olabilir pcos sendromum var çok kilo alıp verdim artık bu hafta diyetinsene başlayıp yaşam tarzı haline getireceğim
Yani kilodandır yine şanslısın başka yerlerinde yok ayrıca jilet kullanma kararma yapar
Jiletten başka şansım yok maalesef kıl koklerim çok kalın cımbızla bir tane çeksem bile acayip kanıyor birkaç yıl sonra lazer yaptıracağım
anladım bu arada kalçalarına, bacaklarına ve karın kısmına da dikkat et bu çatlaklar oralarda da çok oluşur
Maalesef var oralarda da :/
çok mu var yoksa az mı dertleşmek istersen yaz
Baya çok var biraz araştırdım bu kararmalarin nedeni zaten başlı başına pcos belirtisiymiş pcos aynı zamanda kilo alma kıllanma sivilcelenme gibi problemleri de yanında getiriyor 40 kg vermem gerekiyor maalesef yapabileceğim tek şey Şu an bu kilo verdikçe pcos de olmayacak kararma da geriye sadece kıllar sivilce çatlaklar kalacak killar için lazere giderim sivilceler için tedaviye başlarım ama çatlaklar mutlak benimle :(((
hmm anladım kötü bir durum ama lazerle falan çatlakları tedavi edebiliyorlarmış.
Çatlaklar deri altında oluşuyor maalesef mümkün değil yapacak bir şey yok sanırsam sence çok mu kötü
yani resim o kadar kötü durmuyor ama diğer yerler için bişey diyemem. bu arada çatlaklar için lazer yapıyorlar diye duymuştum ben.
kilo alip verdikten sonra olusan catlak bunlar
Çatlaklardan bahsetmiyorum gri ve pul pul olması sorun
koltuk alti kararmasi klasik. cozumu var ama diger pul pul olmasi konusunda birsey diyemem
Çözümü ne
Bune ya koltuk altın mı
Kilolu muydun
Evet
Kilo çatlakların var
Evet ama soru bu degil
Pul pul olduğu belli değil ki
resim senin mi
Hayır benzer bir görsel
berbat bir resim seçmişsin
Neden
ten reng we çatlaklar itici
İtici olduğu için çözüm bulmaya çalışıyorum ya...
oyle walla
göbeyde balçada warmı
Foto at bakayım bi t. at
Duzelmez git
geçmiş olsun sebebi ne acaba
Ben de onu soruyorum
kilo olabilir
Kese yap
Çatlamış
Problem o değil pul pul çok garip duruyor
Kötü olmuş
Midem bulandı