Sağlıktan anlayanlar lütfen çok acil detayları okuyun babamla ilgili çok korkuyorum?

Babamın son 1 haftadır böyle yani üşüyor titriyor ateşi var bir şey yerken afedersiniz öğürüyor bazen çıkarıyor mide bulantısı çok var bakakaldı ağrıyor ve aşırı derecede terliyor bugün doktora gitti korona testi falan verdi sonuç yarın çıkcak yapılan kan terimlerine hemogram falan baya bozuk neredeyse çoğu kan değeri düşük veya yüksek ve crp değeri en fazla 5 olması lazım ama babamın 300 lerde göğüs tomografisi çekilmiş sol tarafta bir şey yokmuş ama sağ tarafta leke varmış doktor şey demiş eğer soldada leke olsaydı korona derdim ama solda bir şey yok sağ ciğerde leke var demis çok korkuyorum ne olabilir sürekli terliyor konuşmada zorlanıyor nefes nefese kalıyor nefes alamıyor hastanede eline bir şey takmışlar 90 in altı olmaması lazimmis babamın 92 ymiş eğer gece fenalasirsa doktora götürcez ve doktor tonlarca ilaç vermiş ama babam mide hastası kullansa tehlikesi olur mu ilaçların adını soylicem mucovit-c 1200/400 mg diğeri parol diğeri avelox 400 mg diğeri suprax 400 mg son olarak diğeri ise ecopirin 100 mg bunları kullansa mide hastası olduğu için yani reflu gastrit falan var sorun yapar mi ve babamın neyi vardır çok korkuyorumm
Sağlıktan anlayanlar lütfen çok acil detayları okuyun babamla ilgili çok korkuyorum?