Sağlık Kendini iyi hissetmediğinde hemen ilaca koşanlardan mısınız? UyuyanSakine Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Vücudumu ilaca alıştırmak istemiyorum diyip ilacı son çare olarak görenler de var, ağrısı olur olmaz direkt ilaca koşanlar da... Siz hangisisiniz? Kendini iyi hissetmediğinde hemen ilaca koşanlardan mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Müzisyen_81 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Hayır ilaçlardan olabildiğincede uzak durmalı. Son çare olmalı. İlaçlar bağışıklık sistemine düşmandır. 0 0 Yorumla
scorplion Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl İlaç son çaredir. Asla kullanmam en azından şu yaşımda gerek görmedikçe kullanmam. Yaşlanınca muhtemelen kullanacağız boyuna zaten 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İlaç kullanmayı sevmem. Yaradanım sağlık sıhhat verir daimi inşaallah. 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı. Hayır çok nadir ağrı kesici alırım harici pek hastalanmam 0 0 Yorumla
bunaldumhaa Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bi ara 4 parol birden içiyordum geçirsin diye 😅Artık son çare olarak ilaca başvuruyorum. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uçuşa çıkarken dağda ot topluyorum. Bir çayı çıkıyor. Immm. Her derde deva 0 0 Yorumla
bakbanamahvolmuşum Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Dayanilamayacak kadar agridiginda kullanırım anca😩 0 0 Yorumla
ksenophanes Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Genelde baş ağrım hafif hafif kendini belli etmeye başladığında içerim onun dışında kullanmıyorum 0 0 Yorumla
RubbieRolePlayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 85% +1 yıl Kimyasal sevmem. Mecbur kalmadıkça ilaç kullanmam. 0 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Hemwn değil ama baktım olmuyo ilaç alırım mutlaka 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Direk doğal yöntemlere başvuruyorum. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Sağlık konusunda 781 cevap paylaştı. En son çare belki, ilk fırsatta düşünmem... 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hastalık hastası degilim 0 0 Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır ilaçlardan olabildiğincede uzak durmalı. Son çare olmalı. İlaçlar bağışıklık sistemine düşmandır.
İlaç son çaredir. Asla kullanmam en azından şu yaşımda gerek görmedikçe kullanmam. Yaşlanınca muhtemelen kullanacağız boyuna zaten
İlaç kullanmayı sevmem. Yaradanım sağlık sıhhat verir daimi inşaallah.
Hayır çok nadir ağrı kesici alırım harici pek hastalanmam
Bi ara 4 parol birden içiyordum geçirsin diye 😅
Artık son çare olarak ilaca başvuruyorum.
Uçuşa çıkarken dağda ot topluyorum. Bir çayı çıkıyor. Immm. Her derde deva
Dayanilamayacak kadar agridiginda kullanırım anca😩
Genelde baş ağrım hafif hafif kendini belli etmeye başladığında içerim onun dışında kullanmıyorum
Kimyasal sevmem. Mecbur kalmadıkça ilaç kullanmam.
Hemwn değil ama baktım olmuyo ilaç alırım mutlaka
Hayır ilaç kullanmıyorum
Direk doğal yöntemlere başvuruyorum.
En son çare belki, ilk fırsatta düşünmem...
Hastalık hastası degilim
Hemen ilaç içmem öyle
ilaç kullanmayı sevmem
Olabilir
Bunu yapan insanlar ilgi meraklısı
Hayir
Kullanmam
Hayır en son