Hiç corona oldunuz mu? Kaç kez oldunuz?
Corona beni o kadar çok benimsedi ve sevdi ki bir türlü yakamı bırakmıyor. 🙄
Corona beni o kadar çok benimsedi ve sevdi ki bir türlü yakamı bırakmıyor. 🙄
BioNTech aşısı olduğum gün ben belamı buldum korona olmuşum 2 gün onun dışında ayakta geçirmiş olabilirim ki yazın ortasında bir gece sabaha kadar durduk yere tüm ev ahalisinde aynı belirtiler kusma ishal yaşadık ama koronamıydı bilmiyorum hafif geçirip fark etmediğim zamanları yaşadımda en kötüsü aşı zamanıydı ama test elbetteki yaptırmadım cesaretim olsa yks ye girip tercih verebilen kız olurduk haliyle
Cevap
43Cevap
Korona olmadim hic temasli oldum ondan dolayi karantinadayim maalesef toplam 8 tane test verdim hep negatif sonradan sonradan 1 doz biontech asiyi olduydum tekrar test verecem tabi 9 olacak böyle böyle gider bu bakacam ikinci doz aşıyı da olacam
https://voca.ro/13ssffwuexly 2 Kez aşı olup 2 kez aşı olanlar var
2 Kez aşı olup 2 kez yakalananlar var
hiç olmadım. gerçi ben hiç test de yaptırmadım, belki de farkında olmadan olup atlatmış da olabilirim tabi bilemiyorum :)
Olmadım ya da olduysam da hiç bir etki yaşamadığım için farketmedim bilemiyorum. Temastan dolayı 5 defa test yaptırdım hepsi negatif
Hiç korona olmadım aşı da olmadım. Ama hep maske taktım ve olabildigince mesafeye dikkat ettim
İki kere test yaptırdım ve hep yırttım. Ücüncü de bulasır gibi.
1 kez oldum ölmuyor surunuyorsunuz arkadaslar. Hafif atlattigim. halde cok kotuydu ya
Hiç olmadım
Test te olmadım
Hastada olmadım
1 defa oldum şimdiye kadar . Geçen hafta test oldum hasta olduğum için negatif çıktı bu defa.
Covid geçiriyorum şu an zaten. 4. günüm olması lazım.
Olmadım ama bu ara boğazlarım berbat test yaptırmayı düşünüyorum.
Farkında olmadan olup geçirmiş olabilirim. Bağışıklığım güçlü olduğu için pek etkisi olmadı ama
Ağzımın içine kadar geldi ama olmadım galiba çok şükür bin şükür
Hiç olmadım. 3 doz aşı oldum. Geçen PCR testi yaptırdım. Negatif.
Ne corona oldum ne test yaptırdım ne belirtisini hissettim, ne karantinaya ne kapanmaya girdim, maşallah diyeyim nazar değmesin :)
4 corona bir sars atlattım sars ise en kötüsü yatağa düşürene kadar mezara götürene kadar hırpalıyor
Covid olmadım, temaslı da olmadım ve 2 doz olmak kaydıyla biontech aşımı da vurundum, maskemi de takarım kalabalik yerlerde dışarda. iyi geceler...
Hiç olmadım, kamu personeliyim, evde de durmuyorum ama kurallara dikkat ediyorum. Aşıdan sonra biraz rahat davranmaya başladım
olmadım çünkü tüm aşılarım tam
Çok şükür hiç olmadım Allah'ım hastalığa kapılanlara da bir an önce şifa verir inşallah.
Galiba hiç olmadım. Galiba yazdım çünkü olup atlamışta olabilirim. Size geçmiş olsun.
2020 haziranda askerden geldim o günden beri neredeyse hiç maske kullanmadım ama coronada olmadım😂
Hiç olmadım , insAllah olmam😰bebeğim var.
Şaşırtıcı bir şekilde hiç olmadım.🤷♀️
Aşıda olmadım koronada
Olmadım hic de olasim yok
daha 1 hafta önce atlattım ilk koronamdı
Ben Hiç Kırana Olmadım Hiç Evden Dışarıya Çıkmadım
şaka gibi hiç olmadım..
Bir kere oldum geçen sene
Olmadım umarim da olmam 🥲
Şükür hiç olmadım
Geçen sene bu zamanlar olmuştum
Corona diye bir şey yok
Çok şükür olmadım hic