AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Acil doktora gözükmeni tavsiye ederim. Mide kanaması bile olabiliyor bu belirtiler.
Ama mide kanaması icin yanında bi belirtiler olmalı? Bende hiçbisey yok benim ki çatlak sanırım krem sürdüm güzel beslendim geçti
Mide kanaması da düzgün beslenme ile tedavi ediliyor. Kanka renginden anlaşılabilir aslında. Kahve rengi yerine siyaha dönükse bu bir belirtidir. Ama acil bir hekim kontrolü çok daha iyi olacaktır senin için
Hayır bir yerin kesildiğinde nasılsa öyle kanka yani ailem acil bisey değil bizimde basımıza geldi zamanında diyor ailemin ne dediği önemli ya onlar benden pimpiriklidir mesela
Yemeklerde çok acı kullanıyor musunuz?
Dışkımda kan azıcık en ucunda oluyo genellikle sildiğimde kan cıkıyor ortaya eskiden birsz daha fazlaydı da simdi iyice az yani
Evettt 😅😅 ama artık kullanmamaya karar verdim
Ona yapar. Ve ileride hemoroid e dönüşe bilir. Dikkat et bence de
Doktora gitmem Şu an gerekmiyormuş yanında baska hiçbir belirti yok kanka ne iştahsızlık ne de ağrı cok sükür knk
Yani korkmalıymıyım
Krem sürüyorum zeytinyagı iciyorum incir yiyorum falan filan daha iyiydim bunları kestim yüne basladı
Yani başka bir kanama olmazsa gitmene gerek yoktur. Genelde makattan gelen kanamanın bir kaç farklı sebebi vardır. Mide kanaması, fazla baharatlı yiyecekler, ters ilişki vs insanlar fazla önem göstermezler ama ciddi sıkıntılara sebep olabilir. Sağlıkla alakalı şeylerde erken müdahale önemli. Tamam yemekler lezzetlidir büyük ihtimalle sizin ailenin ama yemeği yaparkan değil herkesin kendi tabağındayken baharat atması iyidir..
Ya her şeyi yiyip durma zeytinyağı incir falan 😁 tut azıcık boğazını şifalı diye her şey üst üste yenmez.
Tamam ben hemen doktora gitmelimiyim ya cok taktım kafayı büyük bir durum yok acillik değilim ama korkuyorum ailemde diyoki baskasını dinleme biz biliyoruz biraz daha zamanla gözlemleyelim fistür denilen çatlaktır o güzel beslenmiyosun güzel beslen diyorlar
Mesela beslenmem bozulur gibi oldu krem sürmeyi bıraktım tuvaletimi yaparken hiç zorlanmadım ama yinede kanadı ona şaşırdım
İliski vs de zaten kesinlikle yaşamadım
tamam ilişki yaşamamış olduğunu zaten anladım sorunu okurken. O örnekti sadece. O yüzden, baharatsız özelliklede acısız yemekler ye, soda vs içme. Genelde sulu yemekler ve sebze ye. Çatlak bile olsa iç yara sayıldığı için iyileşmesi normal yaralara göre daha zaman alacaktır çünkü
Bekle diyosun ailem gibi yani sende
Zamanında cok acı yedim artık agzıma sürmeyeceğim hemoroidin öncüsüymüş acı ya simdi öğreniyorum
Yani git desemde gitmeyeceğin için. En azından önlem anlamını sağlamaya çalışıyorum diyelim
Ya neden hemen gitmiyorum biliyomusun hem oranı tedavi ediyorlar bakıyolar falan ben utangacım öyle hemen istemiyorum gitmek zamanla gececeği varken oramı göstermek sıkıntı ya😅 hani baktım durum kötüleşiyo o zaman giderim
Kadın doktor seçersin. Haklısın zor bir durum. Bende ürelojiye gidince aynısını düşünmüştüm ama sağlık işte
Bircok nedeni olabilir.. çatlak ta olabilir Bağırsak cevresinde iltihap da olabilir vs vs
Çatlak ya da hemoroid vardır
Ameliyatmı olmam gerekiyor
E bi doktora git, belki ameliyat da gerekir
Basur sanırım
Tamamda geçmişti?
İçerden olabilir. Acı yiyor musun
Evet yiyorum hemde cok
Sebep belli
Ne? Çozemedim soruyu
Ya fistür ya da çatlak deniliyor ama benim ameliyat olmamı gerekticek bi durum olabilirmi tuvaletim biraz sert cıktıgı icin kanadıgını düsünüyorum ama düzelmişti yine başladı?