Kullananlar çok işe yaradığını söylüyor. Benim yüzümde sivilce akne vs olmadığı için ben o kısmı tespit edemedim ajdjd sadece yıkadığım zaman güzel yumuşak bir his bırakıyor onu seviyorum. Diğer sabunlarda kaskatı kesiliyor surat. Bunu kullanıyorum o nedenle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Keçi sütlü sabun kullanıyordum ama favorim siyah üzüm çekirdekli sabun. Sonunda buldum aldım bir düzine. Dediğin markayı duymadım
Siyah üzümlü olanı hiç duymadım
Bak istersen çok etkilidir.
Neye yarıyor
Peeling etkisi yapıyor tabi cilt tipin de önemlidir. Benim ki mesela karma cilt her türlü sabun işime yarıyor. En güzel etkiyi onda gördüm.
Ahahs benim de öyle. Bir denerim aklımda olsun teşekkür ederim
Rica ederim. Hijyen önemli bir konu. Bazıların yüzü yıkanmamaktan korum bağlamış resmen 😂😂
Evet yağ fıçısı gibi parlıyor sjdjfjf
Süt öyle uzun ömürlü raf ürünlerinde kullanılamaz ki net kimyasal
Bilemicem artık
Bir donem kullanmistim iyi gelmisti
Kesin bizim gruptasin sende başaranlar grubu mu?
Now başaranlar gurubu kim siz kimsiniz
Gano beni kandırdııııggg🤦♂️🤦♂️
Ne yaptı gano sana
Exelium falan almıştım. Çay sıcak çikolata. Rişi mantarı...
Neden aldın kio kadar şeyi
Bir sabuna o kadar para vermem gereksiz.
Bir yıl gidiyor ya başka sabun aldığında eritip gittiği için aynı hesap oluyor zaten. Bir de 80-100den satanlardan alınmaz. Geliş fiyatı 40-50 bunun
Çabuk bitmiyorsa belki mantıklı olabilir
Evet. Her gün yıkıyordum 6-7 ay götürdü beni. Bereketli bi sabun
yok ilk defa duydum ne işe yarıyor ki
Yüzü temizliyor işte. Cildi iyileştiriyor diyorlar da o akdarını bilmiyorum
böyle şeyleri varsa alıp kullanalım bea güzelmiş :D
Var ben de bundan satmak istiyorum ilerde kendim kullanıyorum güzel.
işe yarıyorsa cidden alabilirim belkii
Kullananlar çok işe yaradığını söylüyor. Benim yüzümde sivilce akne vs olmadığı için ben o kısmı tespit edemedim ajdjd sadece yıkadığım zaman güzel yumuşak bir his bırakıyor onu seviyorum. Diğer sabunlarda kaskatı kesiliyor surat. Bunu kullanıyorum o nedenle
o zaman güzel bi ürün diğer o akne sivilce için iyi geliyor mu onu tespit etmek lazım :D iyiyse senden alırım sana da ticaretinde yardım olur hem
Ben şeffaf olanı kullanıyorum. Sivilcesi olanlar için keçi sütlüyü öneriyorlar ya da ikisini bir kullanmayı. Keçi sütlü kullanmadım. Denemk lazım
yüze iyi gelip hangisi düzeltiyorsa bana farketmez :D
O zaman iyi şanslar diyelim:)
teşekkürler :D
Rica ederim:D
kullanmadım adını da ilk defa duydum
Kullanmıştım
Nasıldı
İyiydi
İlk defa bunu duydum