ben zaten psikiyatrist im dün yolda yürürken bi hanım efendinin aniden bı tane kediye durduk yere saldırdığını gördüm ve ben o hanım efendiyle dedimki hanım efendi ben Psikiyatrist im size yardımcı olabilirim bana aniden saldırmaya başladı ben deli değilim polis imdat bana tecavüz ediyorlar diye bağırmaya başladı
herkes başıma toplandı beni linç edeceklerdi kedi yi gösterdim neyse polis geldi meyersen hanım efendi her yerde aranıyormuş 12 tane kedi öldürmüş psikolog sorunları varmış polisler onu göz altına aldı
Psikoloğa her bireyin ihtiyacı olduğunu düşünen biriyim. Ve katılıyorum deli doktoru değildir, deli olan gider diye bir kural yoktur. Hepimiz günlük hayatımızda olsun, özel hayatımızda dahil problemler yaşıyoruz. Bazen duygularımızı yakınımıza bile ifade edemiyor olabiliriz. Onlar bizler için varlar ve anlatmakta zorlandığımız her konu, problemleri onlara rahatlıkla bahsedebilir ve onların tecrübelerinden, tıbbi açıdan yardımlarından faydalanabiliriz. Bizler bazı kararları almakta zorlanıyoruz ve belkide kendimize bu konuda zarar veriyoruz. Daha düzenli ve bilinçli bir hayat içinde, uzmanından yardım almak gayet mantıklı ve olması gereken bir adımdır. Bu yüzden evet tekrar belirtmek istiyorum. Psikoloğa hepimizin ihtiyacı vardır...
Psikolog masrafları psikolojimi daha çok bozar benim bir dizi var kırmızı oda diye gelenler hep durumu iyi insanlar bi gün yolum düştü bu kliniğe seans ücretlerini duydugumda vermeden psikolojim bozuldu. Anladim ki sadece zenginlerin psikolojik desteğe ihtiyacı olabilir bizim öyle bir hakkımız yokmuş..
bazen hissediyordum ama çok süreklik olan durum olmadı hiç, problemelerle bir şekilde başa çıkmaya çalışıyorum ama çok ihtiyac duymadım ve umarım olmazda
Insanlaei dinlemeyi yardımcı olmayi hicbir sey yapamiyorsam bile gerekirse saklabanlik yapip guldurup jisada olsa unutrmayi cabalarim severim karsimdakini mutlu etmesi ama dedigib gibi bninde ihtiyacin var ama anliyanim yok saglik olsun⚘