Gece uyumamak tercihiniz mi yoksa bedenlerimiz mi? Neden uyumuyoruz KS ahalisi 😅Sağlıklı bir güne başlamak için uzmanlar 8 saat uyuyun diyorlar. Puuuuh nerde 😅
8 saat de çok fazla. Ben kapı tıkırtısına uyanırım. Önceleri çok düşünmek gibi kötü bir huyum vardı herşeyi kafama takardım geceleri uyuyamaz gündüzleri ruh gibi dolaşırdım. Şimdilerde 5 saat de uyusam çok güzel uyuyorum. Bilinçaltıma beni bu rahatlığa kavuşturduğu için teşekkür ediyorum. İyi akşamlar:-)
gunluk stres. stres dedigi de, sacma sapan insanlarin yaptigisacma sapan seylerin karsisinda gereken tepkiyi gosteremeyip tutulmak. sonra 2 gun kendi kendime konusma halleri iste. bi de cok oyun oynarsam ruyama giriyolar. ha bi de yanlis yatak secimim. satamiyom da.. parama da kiyamiyom... omurgamin agzina sciyorum. var mi ultra ortopedik markali yatak arayan? 1.900 tl liste fiyati 1000liraya veririm 🙃
Benim psikopatım üstüme tırmanıyor ve tırnaklarını da geçiyor velet. Sonra iniyor, ben de uyanmış oluyorum tabi. Başlıyor kulağımın dibinde yalanmaya şlap şlup. Hadi uyu uyuyabilirsen. O da yetmiyor diğerleri de geliyor. Sonra kavgaları, oyunları derken uyutmuyorlar. Tabi ben de aşağı yukarı 11 saat uyuyorum yani uyanmadığım bir gece de pek olmuyor 🤷🏼♀️😃
Uyku konusunda maşallahım var iş olarak sorumluluk fazla beyin yorucu işten çıkıp sporada gidince evde bayılıyorum resmen bazen sabah çok farklı yerlerde gözümü açtığım oluyor 😀😀
Sağlikli bi güne başlamak için önce huzur, kafa rahatlıği biraz da mutluluk lazim:)) devaminda uyku peşinden geliyor zaten. kafa bi milyonken 18 saat uyusa insan nolur ki? zombie den farksiz… Bu durumda biraz Polyana cılık derim😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mavi ekran... telefon ve pc ışıkları maalesef oldukça zararlılar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
“Cem’den dinle” isimli bir youtube kanalı keşfettim, bazı videoları izlersen anlarsın :D