Delta varyantı covid19 dan daha fazla tahribat bırakıyor ve daha ağır geçiyor. Birde kronik astım var bağışıklık sistemim zayıf. 1 haftadır hastayım 5 gün hastanede yattım hala düzelmiş değilim. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Başınız sağolsun. Taburcu olurken 95ti arada 90 oluyor 95 oluyor daha da düşüyor saturasyon çok dengesiz sürekli ölçmek zorunda hissediyorum psikolojim bozuldu.
Tomografi görüntüsünde daha net belli olur. Röntgende olmaz sanırım. Kemik kırığı falan varsa anca görünebilir röntgende :) Akciğer hasarları görünmez. En azından bana mantıklı gelen böyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Biz aynı varyanta ailecek yakalandık ve şu an iyiyix tek sorun virus gecsw bile cigerlerde tahrio bırakıyor şu an daha hizlj yoruluyorum
1 haftadır nefes darlığım var. Öksüremiyorum. Astım hastasıyım. İki adımı geçtim konuşurken bile yoruluyorum.
yaaaaaaaa kıyamam... umarım düzelirsin bol bol doktora git test yaptır naneli çay iç sakın ama sakın üşütme sağlıklı beslen az yemek yeme
Yemek yiyemiyorum 1 haftadır hasta olmama rağmen 3 gündür tat ve koku kaybım var. Biranda gitti. Üstüne kulak ağrısı eklendi.
tat koku kaybı korona gecse bile bizdede devam ediyor , lutfen ama lutfen bol bol yemek ye yoksa zor atlatırsın lutfen kendine iyi bak 🤍
Çok teşekkür ederim sizde kendinize iyi bakın. Yemek yemeye çalışacağım tekrar teşekkür ederim 😊
ne demek , iyi geceler 🤍
İyi geceler 😊
Geçmiş olsun lütfen bunun dalga geçilcek şeyi yok Allah şifa versin
Sağolun
Bişey değil ama bu virüs geçici dimi vücutta
Tahribat bırakıyor tabi ama zamanla geçiyormuş. Bünyeden bünyeye değişiyor kısaca.
Geçer inşallah bende zatüre geçti o daha ağır
Delta varyantı covid19 dan daha fazla tahribat bırakıyor ve daha ağır geçiyor. Birde kronik astım var bağışıklık sistemim zayıf. 1 haftadır hastayım 5 gün hastanede yattım hala düzelmiş değilim. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Sağol ben zatüre oldum o aynı covidin ağır şekli gibi
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin 🙏
Teşekkür ederim sağolun
Tomografi görüntüsü yok mu?
Aslında var ama ben bulamadım, anlarsınız ki hastayım hiç bakamadım
Tomografi görüntüsü bu 😊
Kastettiğimi anlatamadım. Doktor değilim. Astımın varsa dikkatli olmalısın. Satürasyonun kaç? Yatış tavsiye etmedi mi doktor?
5 gün hastanede yattım
Saturasyonum 85miş hastaneye gittiğimde ben hatırlamıyorum
Şimdi kaç?
92
Hala düşük ama taburcu etmişlerse vardır bildikleri. Oksijensiz kalma. Daha dün kaybettim kıymetlimi, bu deltadan. Önemse mutlaka
Başınız sağolsun. Taburcu olurken 95ti arada 90 oluyor 95 oluyor daha da düşüyor saturasyon çok dengesiz sürekli ölçmek zorunda hissediyorum psikolojim bozuldu.
Bozma psikolojini, olur öyle arada. 3-4 ay hissettirir kendini. Gençsin, çabuk toparlarsın. Teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun
Sağolun bende çok teşekkür ederim iyi geceler
İyi geceler
Burda doktor yok sen anlamazsan onlar nasıl anlasın
Bence burdan görünmez :) BT olması gerekiyor.
Tomografi çektirdim birde test yaptırdım aslında 3 gün öncesinde röntgen bile çektirdim nasıl bi illetse artık.
Tomografi görüntüsünde daha net belli olur. Röntgende olmaz sanırım. Kemik kırığı falan varsa anca görünebilir röntgende :) Akciğer hasarları görünmez. En azından bana mantıklı gelen böyle.
Geçmiş olsun bu arada.
Teşekkür ederim sağolun
Çok geçmiş olsun aşı olmuşmuydun nasıl atlattın süreci
Sorun hakkında yardımcı olabilirim istersen sağlık önemli bir konu sonuçta