Agdaya gittim bacağima ağda yapıldı yağ sürmeden dön dedi kuaför döndüm tabi altıma serili olan kağıt mi artık bez mi ne yapıştı sertçe bacağından çıkarttım böyle morardı şu an kantoron sürüyorum ama geçer mi sizce onerceginiz bir şey var mı
Bacağım böyle morardı sizce geçmesi için ne yapmalıyım?
Yok ya çok spor yapiyorum ama gitmiyor ya aslında rahatsız etmiyor çünkü şort giyincede gözükmüyor sadece bacağımı açıp oturursam çünkü iç bacagimda birde çatlak herkeste vardır olmayanda bile çocuk dogurunca oluyor biz kadınlarda çatlak kaçınılmaz son ve kremler filanda ise yaramiyor malesef sadece yeni olusacak catlaklara yarıyor çok küçükken ergenlikte oldu şu an olsa önlemini alırdım bir şekilde kremle ama çocukken maalesef bilmiyorsun catlaga malesef geçirecek birsey yok guzellik merkezlerinde bile sadece görüntüsünü azaltılıyorlar tamamen geçmiyor ve çok para alıyorlar sanırım en doğrusu kendimizi ve kusurlarımızı sevmek insanları yakından incele bircok kişide vardır erkeklerde bile görünüyor kadınlara göre nadir olsada kusurlarımi seviyorum ❤️
Teşekkür ederim evet yapıyorum çok spor hayatimin bir parçası yaptım her gün 5 bin adim atıyorum günde 3 litre su içiyorum ve evde spor aletlerim sıkılaştırma hareketleri yapıyorum pandemiden beri hayatimin bir parçası yaptim sporu pandemide çok kilo aldım hepsini sporlar verdim ve yeni catlaklarim oluşmadı çocukken aç kalarak zayıfladım ve o yüzden catladim şu an yeni catlaklarim yok bu arada boyum 1.65 kilom 53 52
Bunu umarım göstermişsindir bir uzmana fakat hematolojiye gitmeni tavsiye ederim. Kan rahatsızlığı olabilir. Kan sulandırıcı bir ilaç kullanıyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kendiliğinden geçecektir endişelenecek durum yok merak etmeyin. Yazif duruyorsunuz ama hafif çatlaklarıniz var kilo alıp verme durumunuz mu oldu?
Evet 10 kiloya yakın verdim ergenlik döneminde
şu an nedir boy kilo? Egzeriz yaparak az seviyeye indirgeye bilirsiniz eğer rahatsız ediyorsa
Yok ya çok spor yapiyorum ama gitmiyor ya aslında rahatsız etmiyor çünkü şort giyincede gözükmüyor sadece bacağımı açıp oturursam çünkü iç bacagimda birde çatlak herkeste vardır olmayanda bile çocuk dogurunca oluyor biz kadınlarda çatlak kaçınılmaz son ve kremler filanda ise yaramiyor malesef sadece yeni olusacak catlaklara yarıyor çok küçükken ergenlikte oldu şu an olsa önlemini alırdım bir şekilde kremle ama çocukken maalesef bilmiyorsun catlaga malesef geçirecek birsey yok guzellik merkezlerinde bile sadece görüntüsünü azaltılıyorlar tamamen geçmiyor ve çok para alıyorlar sanırım en doğrusu kendimizi ve kusurlarımızı sevmek insanları yakından incele bircok kişide vardır erkeklerde bile görünüyor kadınlara göre nadir olsada kusurlarımi seviyorum ❤️
Yani çoğu kişide var evet ve rahatsız edici değiller ve egzeriz spor yaptığın belli oluyor
Teşekkür ederim evet yapıyorum çok spor hayatimin bir parçası yaptım her gün 5 bin adim atıyorum günde 3 litre su içiyorum ve evde spor aletlerim sıkılaştırma hareketleri yapıyorum pandemiden beri hayatimin bir parçası yaptim sporu pandemide çok kilo aldım hepsini sporlar verdim ve yeni catlaklarim oluşmadı çocukken aç kalarak zayıfladım ve o yüzden catladim şu an yeni catlaklarim yok bu arada boyum 1.65 kilom 53 52
Oo çok iyi durumdasin şuanda ölçülerini biliyor musun?
Bel 68 basen 90 kalça 94 en son ölçtügumde böyleydi
benımde morarıyo bazen 4 5 gunegeciyı anca kapatıcıyla kapatabilrisn ya da buz felan koy
Evet buz koyacaktim unuttum koyayım bu akşam şu an madecasol kremle kantoron sürdüm
kantaron iyi gelir
İki gündür sürüyorum
2-3 güne geçer ben ağda yaptırdığım zamanda oluyordu lazer epilasyon en iyisi aslında
Evet lazerin kesin çözüm olduğunu bilsem yaptiricam ama ise yaramayanda var
Ipl lazer tüyleri uyutuyor buz lazer ise kesinlikle öneririm ne kadar sürede ağda yaptırıyorsun batık sorunun oluyor mu?
Ayda bir yaptırıyorum var batık sorunu
Kesinlikle lazer epilasyon tavsiye ediyorum benimde batıklar vardı 1 seans da bile batık sorunu çözüldü
Düzgün yapan bir yer bulursam baslicam
canım kantaron sürmeye devam et. en güzel o çözüyor böyle şeyleri. 3-4 gün sürer bence geçmesi
İnşallah sürüyorum madecasol kremde sürdüm
tamam işte çözmüşsün sen işi. 3 güne bir şey kalmaz rahat rahat giyersin istediğini
madecassol ile bepanhthol cil kremi karıştır sür hiç lekede bırakmaz arkadaşım.
Bepanthol yokta hametan var onunla sürerim teşekkür ederim
Bunu umarım göstermişsindir bir uzmana fakat hematolojiye gitmeni tavsiye ederim. Kan rahatsızlığı olabilir. Kan sulandırıcı bir ilaç kullanıyor musun?
Ağda yaparken oluşmuş cildin hasas bir şey olmaz geçer olabilen bir durum
Ahh ne yaptın güzelim bacaklara yaa :) pek de güzellermiş yazık olmuş :)
Cusss nasil bir agdaymis bu boylee.
Gcer tabiki ama yontem yanlis oldugu kesin
kalsiyum eksikliğinden arkadaşım
Yok onla ilgisi yok agdada oldu
hmm tahrişmi olmuş baya baya bir benim eşimdede morluklar oluşmuştu her akşam ovardım masaj yapardım
Ya agdada tahriş oldu bacaklarım normalde morarmaz
Krem kullan ve hergün masaj yap
Madecasol sürdüm
Yok olmaz bengay krem kullan
Evett geçer bana da olmuştu
Sarıkantaron yağıyla masaj yap
Normal bir durum geçer zamanla tahriş olmuş
Krem sürmek yerine en başta buz koyman gerek
Unuttum hemen kantoron sürdüm
Cinler bacaginda yurumuş
Çok tatlı bacağın noldu ki öyle
Güzel kalın bacakların var, doktora git bir göster