Fark eder mi sizce? 8 dal sigara var pakette şu an birini çalsam?
Fark eder net
Fark etmez
Belli olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu kadar parasızlıkla nasıl bağımlı oldun sen? 🤦🏻♀️ Öğrenci olduğun için diyorum yanlış anlama. Ben de çalışmıyorum, aileme kalıyorum yani.
Baban normalde pakete bakan biriyse anlar. Pakete bakmadan alır içerse anlamaz.
Arkadaşım vardı bir tane ondan her gün n 5-6 tane otlandim. Babamın ucundan verdiği paraları biriktirdim arada bir paket aldım. Şu an bagimliyyim iste. Ve dayanamıyorum , para 0 şu an arkadaşımdan da utanıyorum artık adam bir şey demiyor ama ben utanıyorum , çok kötü ya
Babam nasıl içiyor bilmiyorum ama kendimi riske atiamam babam çok sinirli
Tamam , belki böylece sigarayı da bırakırım diyorum ama vücudum kötü etkileniyor, başım ağrıyor depresyon tetikliyor falan.
Değil canım. Bunların hepsi psikolojik işte. Üniversitede neredeyse günlük veya bilemedin 2 günde bir paket bitirirdim ve 15 güne bir ailemin yanına gelirdim, şehirler yakın diye. Ailemin yanına geldiğimde ağzıma bile sürmezdim bu süre zarfında. Yaz tatillerinde 3 ay içmez, okul başladığında tekrar içerdim. Okulum bitti ve ayda yılda bir anca arkadaşım söylerse sigara alalım mı diye, ancak o zaman kullanıyoruz.
İnanılmaz iraden varmış. Ben 2 senedir günde 5 -6 dal içtim yaklaşık. Bazen aksattim. Aksatinca canım çok istiyor, depresyon nas agrisi falan. Psikolojiktir umarım ya
Tamam dusunmemeye caliscam , yorumun için teşekkür ederim.
Cevap
2Cevap
Sigarayı aldıktan sonra paketi salla biraz içindekiler dağılsın
Bu sayılarda etmez kesinlikle
Babana bağlı, bazıları nekadar olduğunu biliyor
Tiryakiyse eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?