Arkadaşlar, yarın numaralı optik gözlük alacağım da bana yardımcı olabilir misiniz?

Ben şu ana kadar iki gözlük değiştirdim ve ikisinden de memnun olamadım. 1.'si Ray-Ban'dı, 2.'sini hatırlamıyorum, 2. olan da kafamdaki gözlük şu an. Burada markayı kötülemek için söylemiyorum sadece üründen memnun olmadığımı, onları bana önermeyin diye söylemek için diyorum. Benim beğenmediğimi başkası beğenebilir. Karalama kampanyası gibi düşünmeyin. Sonuçta herkesin beğendiği şey farklı, zevki farklı.

Her neyse ikisi de burnumda iz yaptı ve ağırlardı. Sürekli gözümden düşüyorlardı. Çerçeve sapına sürekli kaynak yaptırdım. Hep gözlükçüde bir ayar çektirmek durumunda kaldım ve şu ana kadar hep bir sorun yaşadım.

Şimdiki alacağım gözlük, gözümden düşmesin istiyorum, çok hafif olmasını ve aslında hissetmek bile istemiyorum yüzümde. Çerçevesiz istiyorum bu yüzden de çerçevelerini çıkarttıracağım alacağım gözlüğün. Aklımda sorular var, bunları bilen kişiler cevaplarsa çok mutlu olurum, teşekkürler.🍁

• 1. Optik gözlükte marka mı önemli yoksa benim beğenmem mi önemli?
  • 2. Yüzümün şekline göre gözlük almam gerekiyor, evet ama hangi şekilde cam almalıyım?
  • 3. Çerçevesiz olacağı için camın dayanıklılığı, sağlam olması ne kadar önemli?
  • 4. Çerçevesiz olan gözlüklerde hep burun tutacağı var mı? (Pabuç deniliyormuş bu kısma.)
  • 5. Camın dayanıklılığını ben nasıl anlayabilirim?
  • 6. Çerçeve sapı hangi gözlüklerde eğrileştirilebilir? (Koşarken, hızlı yürürken gözümden düşüyor o yüzden.)
  • 7. Gözden düşmeyen gözlük var mı, yani sapına eğrileştirme işlemi gerek duyulmadan kullanılan?
  • 8. Çerçevesiz gözlükte burun tutacağı şart mı?
  • 9. Mıknatıslı güneş gözlüğü camları normal gözlüğe de takılabiliyormuş, böyle kullanan varsa aydınlatabilir mi acaba?
  • 10. Burun tutacağı buruna iz yapar mı? (Hiç böyle kullanmadığım için bilmiyorum.)
sigarayı görmezden gelin fdsas resim hoşuma gitti sadece
sigarayı görmezden gelin fdsas resim hoşuma gitti sadece
Güncellemeler
+1 yıl
https://resimyukle.io/r/u50n2htZ0C şuanki kullandığım gözlük bu, profilde çıkmamış.
Arkadaşlar, yarın numaralı optik gözlük alacağım da bana yardımcı olabilir misiniz?