Arkadaşlar merhaba. Ben 5 gün önce devlet Hastanesi'nde biontech aşısı yaptırdım. E malum artan vakalar ve üniversiteler açılacak... İlk dozu oldum, ilk bir iki gün kendime gelemedim. Şimdi iyiyim ama dün nefes darlığı yaşadım, oksijen gelmiyordu. Korktum açıkcası ama geçti. Az önce de kalbimde böyle bir ağrı gibi bir şey hissettim. Şu an gene iyiyim ama alerjik astım hastası olan ve ilk doz biontech yaptıranlarınız herhangi bir yan etki, sorun yaşadınız mı acaba?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yani her insanın bünyesi bir olmuyor sonuçta bende herhangi bir sorun olmadı ama kolum elbet ağırıdı 2sini de oldum ben bu arada
Ben bir doz oldum henüz. Evey, her insanın bünyesi, sahip olduğu hastalıklar farklı. Benim de kolum ağrıdi. Anladım, bakalım inşallah bir şey olmaz.🙏🏻
sanmıyorum ya benimde penisiline alerjim var ama bi sıkıntı olmadı
Öyle umuyorum... benim de alerjik astımım var, o yüzden ayrıca endişeliyim. Zaten normalde alkol, sigara ve herhangi bir ilaç kullanmıyorum.
Ben alerjik astım hastasıyım 2 dozu yaptım. Yapmaz olaydım. Gece tam uykuya dalacam nefesim kesiliyor. Ölecek gibi oluyorum
Ben de bir doz biontech yaptırdım. İlk bir kaç gün yan etkiler yaşadım ama dün akşam böyle nefesim kesildi sanki, havayı çekiyorum içime ama oksijen gelmiyordu. Bir de dün dışarıdaydım, yorgunluktan da olabilir diye düşündüm,
Valla aynı şekil. Doktora gittim. Nefes test yaptılar. Kandaki oksijen değerine baktılar her şey normal. Birde kalkıp psikolojikmen dediler. Hani ağlarsın içli nefes çekme olayı varya. İşte o şekil derin nefes alamıyorum. Çok kötüyüm ben. Ciğer doktorum devam ederse gel seni uyku kliniğe göndereyim dedi. Birde ilaçlarını kullan dedi
Anladım. Ben doktora gitmedim, hemşire herhangi bir yan etki yaşarsan gelirsin demişti ama yine de gitmedim. Aileme de söylemedim açıkçası. Ben de ilaçlarımı düzenli içiyorum. Sen de ilaçlarını ihmal etme. İnşallah bir şey olmaz.
Kronik hastalığımız var diye gittik yaptık böyle olacağını bilseydim yapmazdım. Neyse. Sizede geçmiş olsun.
Ben de çok tereddüt ettim. En sonunda yaptırdım, malum okul açılacak bir de. Bir de korona mutasyona uğruyor her gün 😂. E 2 sene yaptırmadık, en sonunda olduk. İnşallah başka bir şey yaşamayız. Sağolun, hepimize geçmiş olsun.
Ben 2. Doz oldum bugün başım bi şiddetli ağrıdı anlatamam 1. Doz da alkol almıştım yine başım ağrımıştı o ayrı ama o aşıda bir şey var gibime geliyor
Ben alkol, sigara vs kullanmiyorum. Bilmiyorum ya işte daha ikinci dozu da olacagiz...
Bende sıkıntı olmadı ama amcam biraz yan etki gösterdi..
Bende kalbimde ağrı hissettim. Belki aşıdan değildir. Herkes aşı kalp krizi geçirtiyor dediği için öyle düşünüyoruzdur🤧
Ben yan etki yaşadım. Evet, herkesin bünyesi ve hastalıkları farklı, o yüzden farklı etkileniyoruz...
İki dozda da kol ağrım oldu ikinci dozda ayrıyeten ilk gün mide bulantım oldu
Benim de ilk doz da aşırı kol ağrısı oldu iki gün falan. Bilmiyorum ya dün akşam böyle nefesim daraldı, oksijeni içime çekemedim. Sonra işte bugün iyiydim ama az önce göğsünün sol kısmında böyle bir ağrı gibi bir şey hissettim. Bilemiyorum, inşallah bir şey olmaz.🙏🏻
İnşallah olmaz canım.
Aşı olanların çoğu kalp sızısı şikayeti olduğunu söylüyor...
a öyle mi? bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim, çok sağol.💗
Rica ederim, geçmiş olsun (:
Çok sağol.🙏🏻💜
2 doz biontech aşımı oldum
Ben de 1 doz biontech oldum.
1 gün sürdü yan etkiler bende
Ben de 1-2 gün sürdü ama sonra düzeldim. Ama dün akşam böyle nefesim daraldı. Havayı içime çekmeye çalıyordum ama nefes alamıyordum. Az önce de sanki kalbimde böyle bir ağrı tarzı bir şey hissettim. Bilmiyorum, belki psikolojiktir.
Büyük ihtimal psikolojik takma kafana prefrontal korteksi çalıştırma :))
Bilemiyorum, olabilir. İnsan korkuyor ister istemez. Bu kadar şeyin içinde bir de psikolojimizi sağlam tutmaya çalışıyoruz... Sağol bu arada.☺️😊🙏🏻
Rica ederimm
🙏🏻💗
Ben de kol ağrısı ve baş ağrısı yapmıştı
Bende aşırı kol ağrısı, halsizlik olmuştu.
bana hicbir sey olmadi
sadece kolumun ustune yattim diye agridi kolum
Benim de kolum çok ağrıdı. Ama aşıdan dolayı ağrıdı yani.
bende iki biontech dozdada hiç yan etki olmadı
Bende olmuştu.
bünyeyle alakalı bi durum
insallah şimdi iyisin ama çin aşısı olmadığıma pisman oldum
Kol ve baş ağrısından başka yan etki yapmıyor
Benim kolum çok ağrımıştı ve yorgunluk vardı...