bugün doktora gittim akciğerinde leke var dedi.
ölecek miyim bee? daha gencim ben
ölecek miyim bee? daha gencim ben
benim akciğerimdede ufak bir leke çıktı ama doktor önemli bişe değil dedi sorun olacağını sanmıyorum benim kalbi delik yaşayan arkadaşım yine var aman bişe olmasında ona yani sizinki o kadar da önemli değil
hayır ya ne ölümü akciğerdeki ufak bişe olmazmış bendede var doktor bişe olmaz bir sorun olmaz dedi yani ölürsek akciğerdeki ufak lekeden ölmeyiz merak etmeyin :)
sigara kullanıyomsn veya daha önce akciger enfeksiyonu gecirdin mi?
doktor diilim biyerlerinde dalga gecmenin anlamı yok babamda akciger enfeksiyonu gecirmişti ister istemez biliyorz geber feytullah :D
tüberküloz oldgnu ögrendik kanser riskide varmıs ama şu an iyi bilemiyorz nolucagnı henuz belli diil feytullahcı :D
iyide verem kötü bişi diilki önceden kanser gibi görülürdü şu an cok basit tedavisi bide bizim peder alkol aldgı icin normal
sacmalama deli :) sen doktora git kontrollerini düzenli yaptır erken tanı gercekten önemli ilaclarının ve tedavinin düzenine önem ver. Öyle sacma sapan ölücem demekle olmaz
sacmalama bence feytullah ciddi diil dememiş ciddi olmayabilir demiş. Yani bir ihtimal var, ayrıca her doktorda bir olmuyo sen bir daha git demedi deme :)
benim abimin yıllardır kalbi varmıs mal doktorun biri yüzünden yeni ögrendik
feytullah bir git yaa :) umarımm bir sorun cıkmaz cıkarsada Allah sifasını verir. Konusmicam o igrenc esprinden dolayı iyi geceler.
:)
Cevap
0Cevap
Tumor
Akciğerde Leke, Akciğerler göğüs boşluğumuzda bulunan, nefes alıp verirken, oksijenin dokulara alınmasıyla karbondioksitin dışarı atılmasını sağlayan bir çift organdır. İşlevini yapısında bulunduran hava keseciklerinin sayesinde gerçekleştirmektedir. Kanserler bulundukları yerlerin adıyla bilinirler. Hava yollarının ya da akciğer atardamarlarından birinin tıkanması sonucu oluşan hastalıkta akciğerin çökmesidir. Atelektezi adı verilen durumda da ciğerde leke görünmektedir. Lekenin şekline, büyüklüğüne ve yerine göre, doktor, birkaç ay sonra yeni bir röntgen veya sebebini belirleyebilmek için daha ileri tetkikler isteyebilir. Tüberküloz iltihabında sonra da akciğerde lekeler oluşur. Bu tip lekeler çok uzun zaman kalabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar