Saç dökülmesi için kullandığınız ve gercekten dökülmeyi azaltan şampuan oldu mu ciddi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
öncelikle saç dökülmesi orta yaş ya da orta yaşa yaklaşmış erkeklerde erkek tipi saç dökülmesi yaşanır bu drum ırside (genlerinizde) olabilir stresten de olabilir ya da herhangi bir rahatsızlıktan da kaynaklana bilir o yüzden öncelikle muayene olmanız gerekmektedir. muayene sonucu doktor sizin tedavinize karar verir SAÇ MAZOTERAPİSİ ya da PRP DENEN tedavi şekilleri ile sanırım saçlarınızın dökülmesine çözüm buluna bilir İstanbul'da ikamet ediyorsanız tavsiyede bulunabileceğim bazı yerler var haseki hastahanesinin yan tarafında ÜRORAD DERMATOLOJİ POLİKLİNİĞİ var orada bu tarz işlemler yapılıyor dilerseniz orada tedavi olabilirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
genellemen yanlış, o zaman benim babam altmış yaşında kel kamıştı. adamın saçları hala yerinde ve beyazları bile çok azdı. orta yaşa yaklaşmış erkekler erkek tipi saç dökülmesi yaşarmış. ne kafalar var.
En İyi Cevaplar
Selamlar✨
Saç dökülmesi hemen hemen hepimizin yaşadığı en çok karşılaşılan saç problemlerinden biri. Tabii ki birçok farklı etkene bağlı oluşan saç dökülmesinin önüne geçmek, doğru yöntemlerle ve kullanacağınız saç dökülmesine karşı şampuan konusunda yaptığınız doğru tercihlerle mümkün.🤩
Saç dökülmesine karşı en etkili şampuan hangisi? Öncelikle "Yoğun saç dökülmesine ne iyi gelir?" sorusuna cevap verebilmek için saçlarınızda dökülmenin sebebini bulmanız gerekiyor. Bu yüzden de ilk olarak saç dökülmesinin sebeplerine değinerek başlamak istiyorum. Kalem kağıtlarımız hazır mı?📝
Saç Dökülmesine Karşı En Etkili Şampuan Hangisi?

Saç dökülmesine karşı en etkili şampuan hangisi? Yanlış beslenme alışkanlıkları, stres, kozmetik etkenler, ısıl işlemler, kimyasal veya genetik faktörler, yetersiz bakım gibi durumlar saç dökülmesine sebep olabilir. Saçlarınızda dökülmenin önüne geçebilmek için ise ilk yapmanız gereken bu gibi durumları ortadan kaldırmak ve saç probleminiz için en doğru ürünü kullanmak.🤩
Peki saç dökülmesine karşı en etkili şampuan hangisi? Hemen açıklıyorum!Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi saçlarınızdaki dökülmeyi 10 kata kadar azaltıyor!

Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi Eğer dökülme karşıtı en güzel şampuanın ne olduğunu merak ediyorsanız Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan ve Serum Bakım Kremi'nden oluşan bu serinin, bu zamana kadar denediğim en başarılı seri olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca serinin iki ürününü de birlikte kullandığınız takdirde çok daha etkili bir sonuç alacağınızı görebilirsiniz.🤎

Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi, içeriğindeki E vitamini, chia tohumu yağı ve arjinin sayesinde hem saçlarınızdaki dökülmeyi 10 kata kadar azaltıyor hem de çok daha güçlü saçlara sahip olmanızı sağlıyor.🤩

Saç dökülmesine karşı en etkili şampuan hangisi? Eğer saçlarınızdaki dökülmeyi durdurmak ve herkes tarafından beğenilen çekici saçlara sahip olmak istiyorsanız Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi'ni denemenizi öneririm.🤩
Keyifli okumalar.🎉10 Yorumla
+1 yılZeytinyağı, saçları kuruluk ve buna bağlı kırılmadan korumak için kullanılabilir. Zeytinyağı aynı zamanda genetik saç dökülmesinin yavaşlamasına yardımcı olabilir. Birkaç yemek kaşığı zeytinyağı doğrudan saça uygulanmalısınız ve yıkamadan önce 30 dakika bekletilmelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılbarcelino saç bakım yağını kullan saçlarımı omzumda kestirdim dökülüyorlardı ve kalçama kadar geliyorlardı ben de pişman oldum kestirdiğim için bu yağı kullandım ve saçlarım 2 ayda 14 cm uzadı gerçekten ne kırık kalıyor ne dökülme herkese tavsiye ederim
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenimli kalçamda ve kestiricem böyle giderse
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
71Cevap
+1 yılOtacinin sarimsakli sampuanlari var kullananlar memnun bitkisel ağırlıklı sampuanlar kullanmalisin kozmetik kullanma saclarini nemli kalacak kadar kurut çok sıkı toplama mümkün olduğunca açık bırak tesetturluysen ev icerisinde açık bırak hava alsin saç diplerin minoxil sprey kullanabilirsin böylece saç kökleri daha sağlıklı çıkar güçlenmiş olur ama bu iş biraz deneme yanılma yöntemi bilgin olsun ilk kullanımda mucizevi sonuçlar bekleme bir müddet kullanman lazım ki etkisini goresin onun dışında vitamin eksikligin olabilir biotin b12 eksikligide sebep olur bir kan tahlili yaptirmakta fayda var
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürlerr
+1 yılSac dokulmesının sebebını araştır derım sadece şampuana bağlama
Kan tahlılınde demırıne baktır demır bağlama deponu olctur eger normalse stresı uzaklaştır.
dökülmelerde ılk etken şampuan gıbı gorunsede cevre kırlılıgı havadakı neme kadar bı cok neden var.
Benım tercıhım Sebamed şampuandan yana tavsıye ederım ph oranı da derıyle cok uyumlu00 Yorumla
+1 yılbence en iy bioblas ama benim saçım kıvırcık gibi çok yumuşatan şampuan gliss falan kullanıyorum o yüzden bioblas saç dökülmesine karşıyı babama verdim ona iyi geldi dökülmesi durdu kafasının kel yerinden yeni saçlar bile çıktı bilmiyorum sanada belki iyi gelir
00 YorumlaBosver sampuani falan. Kiz kardesimin bir formulu vardi. Zeytinyagi, bademyagi, findikyagi karisiminin icine bir yumurta sarisi ve dovulmus sarimsak koyup iyice calkaliyorsun. Bu karisimi sac diplerine kadar iyice yedirerek uyguluyorsun ve kafana bir bone takarak 2 saat bekliyorsun ve sonra da gidip normal sampuanla yikiyorsun. Bunu 6 ay boyunca yap, saclarinin tekrar hacimlendigini ve biraz da sac cikardigini goreceksin.
11 Yorumla- +1 yıl
bunlardan her birinden ne kadar katacağız peki miktarı ne?
herkezin saç yapısı deri yapısı farklı kiminde çok ıyı etki gösterrırken kımınde cok ters etki yapabılır.., ikönce daktıra git.. sonra bak çaresine bende denedim çok ama fayda yok kapalıyım zaten cokta umursamıyorum tek derdım evde orda burada saç kalıntıları sınrı bozucu =///
00 Yorumla
+1 yılDalin bebek şampuanı çok iyi geliyor. Bebekler için olduğundan dolayı içinde diğer şampuanlar gibi kimyasallar yok. Ben bile kullanıyorum kokusu da çok kendisi de çok iyi. İş yerinde bir abi vardı o söylemişti bana da. Saç çıkmaya bile başlamış :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kullanıyorum çok güzel temizliyo
Hiçbiri bir halta yaramiyor kardesm
Sen smdi bime git sac kremi al sonra yine bimden argan yagi badem yagi ve hint yagi al. Aktardan kil al
Eve gel sac kremini bir kaba dok tek kullanimlik olacak kadar ustune kil dok sonra yaglari karıştır. Camurumsu bir hal alacak amdi saçını yika ve o karışımı kafana uygula 10 dakika beklesin yika saclarinin gurlesip boş kalan yerleri kapattigini zamanla da saac olmayan yerden sac ciktigini görebilirsin
Uygulama 2 gune 1 yapilmali gecmis olsun01 Yorumla- +1 yıl
şakamı yapıyosunuz bu uygulama işe yarıyormu
Elidor saç dökülmelerine karşı var ama kepek yapıyor benimde fena dökülüyor onu kullanıyorum şimdilik düzenli olarak azda olsa bir faydası var bundan sonra kepek için şampuan kullanıcam büyük ihtimal orasıda ayrı bir sorunsal..
10 Yorumlawww.google.com.tr/search
bir hafta düzenli kullan dökülmeyi kesiyor00 Yorumla
+1 yıldaha çok eczanelerde sayılan vıchy tarzı markalarınki etkili oluyor diye biliyorum fiyat olarak biraz pahalılar ama etkileri oldukça iyi ayrıca saç dökülmesinin bir çok nedeni var şampuanla geçiştirme bence
00 YorumlaBidtim mi ne oyle bir sampuan var onu kullan ben onu kullaniyorum. iyi yani 2 secenek. daha var zeytin yagli sabun ama devamli kullanman gerekiyor onu son olarakta. eczaneden sarmisakli sampuan var onu kullan derim.
01 Yorumla
+1 yılSik yikamazsan sac kirlenir cok dokulur boya yipratir bir kere boyarsin bir daha boyamazsin sac dokulur bende dokulmeler boyle oluyor pantene argan yagi serisi kullandim azalma oldu tabi dedigim gibi cok kirlenirse yikamazsan dokuluyor malesef
02 Yorumlaher gün yıkadıgım için dökülüyor diye düşünüyordum ben :s saçın düz oldugu için çok çabuk kirleniyor hergün banyo yapıyorum saclarım ellerim arasından kayıp gidiyor :D çok takmaya başladım bu konuyu bu ara tşekkrlerr :)
Hergun yikarsanda dokulur uc dort gunde bir yikamak lazim saci her banyoda zeytin yagi sur faydasi olur rica ederim
+1 yılsarımsaklı şampuanlar var. ayrıca önerim hafif bir şampuan kullanırken haftada 2-3 kere şampuanının içine çam terebentin yağı koy avcuna 3-4 damla. dökülmeyi önler ve gürleştirir. :)
03 Yorumla- +1 yıl
yağı kullan mutlaka ayrıca lokman hekime de git gerçekten işe yarar şeyler var. kolay gelsin
Zigavus sarimsakli şampuan. Eczanelerde satiliyor. İnternetten arastirabilirsin oldukça etkili hatta yeni sac kokleri cikarttigini söyleyenler bile var
00 Yorumla
+1 yılBenim de çok dökülüyor valla herşeyi kullandim hic faydasi yok azcık bisey kaldı saclarm ve de çok kırıldı doktora gittim kanszlk dedi o da geçmiyor bnde
00 YorumlaŞampuanların hiçbiri saç dökülmesini durdurmaz para tuzağı.. şampuanın görevi saç ve deriyi temizlemek... saç kökten beslenir... iyi beslen proteini çok tüket... biotinli gıda takviyeleri kullan
00 YorumlaSaç dökülmesini önleyen şampuan diye bir şey yok. Dermatoloğa git dökülme sebebi neymiş onu öğren ve ona göre tedavisine başla.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum, dökülme sebebini bilmeden kendimizce tedavi uygulamaya çalışıyoruz ve bu daha da kötüye sürüklüyor
+1 yılbioxinin erkekler icin 100 liraya bakım seti var 6 ayda durduruyor sac dökülmesini belki kızlar icin de vardır
01 Yorumlaşu an hatırlamıyorum da Sarımsaklı şampuan diye biliyorum. Hatta kuaföre sipariş verdirttim. Avonda değildi galiba oriflamedi
00 YorumlaDoktora gittiğimde bana shenmine diye bitkisel bir ilaç önerdi. Kullandığımda dökülmeler azaldı ve saçlarım dahada kalınlaştı. Araştırmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılŞampuanlardan çok bitkisel ilaclar var bunuda cilt doktoru veriyor ordan ilk olarak bilgi almanı tavsiye ederim..😉
00 YorumlaKemoterapi görsem bu kadar dökülürdü herhalde ya :( :( annem bıktı benden her dk orayi burayi Süpürmekten bende bıktım :(
02 Yorumla- +1 yıl
Sen onu taktıkça daha çok dökülür, otuz yaşına kadar dökülen saç geri gelirmiş kardes
Şampuan değil ama saç serumu dedikleri spreylerden kullanıyorum. Dökülmeleri yarı yarıya azalttı diyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılKerastase Specifique serisi en iyisi bence canım çok etkili özellikle saç kıran için.
10 Yorumla
+1 yılZigavus extra sarimsak 3 gun oldu saclarim canlandi hemen
10 YorumlaMerhaba sorunuzun üzerinden kaç ay geçmiş ama sormak istiyorum dökülmen durdu mu durması için ne yaptın?
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şampuan işe yaramıyor... Test edildi, onaylandı...
10 Yorumla
+1 yılhead and sholders kullan, erkek şampuanı ama kızlarda çok kullanıyor..Ayrıca çok yararlı dökülmeyi anında kesiyor.ben çok memnunum.kız arkadaşlarım bile kullanıyor :D
10 Yorumla
+1 yılDABAO Giseng Shampoo
Piyasada zor bulursun ama bulursan bana minnettar kalırsın...10 Yorumla
+1 yılBioxcin .
10 Yorumla
+1 yılEvet Vichy mor olan neogenıc yenı sac ckardı reklamını yapmıorm kısısek hesap bu
00 Yorumla
+1 yılclear men mentollu, saç derisinin gözeneklerini açtığı için kısa zamanda dökülmesi de duruyor.
01 Yorumla- +1 yıl
bende aşırı kepek vardı baya kesti bu şampuan, ama egzama hastalığı vardı, bu şampuanla azaldı. yalnız gür saçlara sahiptim şimdi çok azaldı saçlarım. yani kepek gitti nerdeyse, ama saç kalmadı. nasıl gürleştirecez.
Nashi Argan Capixyl aşırı etkilidir. Fiyatı biraz yüksek.
02 Yorumla
+1 yılDercos neogenic al kullan eczaneden faydasını görceksin.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılşampuan lardan yarar bekleme tam tersine zararı vardır saç dökülmesi için hap kullan
00 Yorumla S
Sampuana cam terebentin ve kantaron yagi karistir. Gor bak. tecrubeyle sabit00 Yorumla
+1 yılsaçlarını yıkamadan 1 saat once zeytınyagı sur kafana. sonra yıka. cok faydasını göreceksin.
00 Yorumla
+1 yılBıttım sabunu kesinlikle işe yarıyo bide saç çıkarıyo gürleştiriyo ama düzenli kullanmalısın :)
04 Yorumla- +1 yıl
Çokda iyi değil ama öyle leş gibi kokmuyo rahatsız edıcı degil
- +1 yıl
Erkeklere öneriyolar zaten bem kullanmadm babam kullanıyodu baya işe yaradı:)
Kesinlikle Fiyto diyorum bu urunu kulln asla pisman olmazsin bitkisl bir urundr
00 Yorumla
+1 yılgeçen yıllarda dökülme sorunum olmuştu 3-4 kutu bioxcin işe yaradı.
04 Yorumlabioxcin i bir arkadasımdan duymustum asıl sorma amacım buydu aslında faydasını gördün mü gerçekten ? saçlarım o kadar kalındı ki bu dökülmeler yüzünden şuan incecik :(
kesinlikle işe yaradı emin olabilirsin. ama dökülmen bir kaç tele inince bırak kullanmayı
çünkü bitkisel olduğu için bir zamandan sonra sertleştiriyor saçı.teşekkür ederim denicemm :)
rica ederim efenim
Doktora git saclarin dokuluyosa burada bosa zaman harcama o sana sacinin neye 8htiyaci oldugunu soyleyecek ve ona gore ilac yazacak zamaninda ben yapmadim boyle netten arastirdim pişmanim rumuz:kell
00 Yorumla
+1 yılBende saç dökülmesi vardı en son clear men kullandım kepek ve saç dökülmesi bitti sadece 1-2 tel dökülüyor ve saçlarım yumuşak -_-
02 Yorumla- +1 yıl
Kesti bende ters tepki mi yaptı :D
mecitefendi sarımsak şampuanını öneririm hem dökülmeyi durduruyo hemde sağlıklı bir görünüm kazandırıyor fiyatı biraz pahalı ama almana değer derim 15. tl
00 Yorumlafarmasi satış danışmanlığımı yapıyorum. Parapen içermeyen bitkisel şampuanları var ve uygun fiyata.. onlardan kullanırsan iyi geleceğine eminim aldığım duyumlar ve katıldığım toplantılar bunu doğruluyor..
10 Yorumla
+1 yılbioxcin kullanıyormda kesin çözümü yok gibi sanırım
00 Yorumla
+1 yılÖnceden head&shoulders kullanıyordum sonra bırakınca dökülme bayağı arttı. şu an rahat bir yıldır hacı sakir sabunuyla yıkıyorum çabuk yağlanma dışında dökülmem acaip azaldı
00 Yorumlaeğer gentikse hiç bir şeyin faydası olmaz dökülür yalnızca geciktirebilirsin
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGenetik değil bu aralar çok dökülmeye başladı
Gizli Soran+1 yılAma çok dökülüyor :( 100 den çok çok fazla
- +1 yıl
www.bioxcin.com.tr/tr/d/gecici-sac-dokulmesi.html buna bir göz at sebebi bunlardan biri olabilir şampuan olarak da bioxcin ürünlerine göz at en faydalı ürünler bunda diğerli fasafiso
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılElseve al çabuk çabuk dökülme karşıtı siyah kutu kremiyle birlikte al
00 Yorumla Saç dökülmesi büyük oranla kan dusuklugu ile alakalidir. Kanda demir eksikligi varsa bu duzeltilmedigi surece saç dokulmesi devam eder. Bioxcin kullanip faydasini pek goremedim açıkçası. Haci Şakir sabunu saç dokmeyen tek dogal sabun.
00 Yorumlaısırgan otlu şampuan öneririm tresan sanırım markası etkili oluyo.
10 Yorumlaşampuan falan kullanma zeytinyağlı sabun kullan hiç birşeyin kalmayacak geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılsampuan falan hikaye kerastase ın serumları var benim asırı dokuluyodu onlarla durdurdum
00 Yorumla
+1 yılDüzenli Sadece bir Şampuan Kullan benimde dökülürdü head & shoulders kullanıyorum sürekli azalma var
10 Yorumlaersağ diye bir marka var Türk malı. bio şampuanı var yanında bakım toniği ve kremi var düzenli kullanımda saçlarının yeniden çıktığını farkedeceksin. organik tavsiye ederim araştır istersen
00 Yorumla
+1 yılEğer saçların dökülüyorsa minoxil öneririm kessin çözüm
00 Yorumla
+1 yılBioxcın kullanın. Ama saç dökülmesi kaderimiz arkadaş kellikte bereket var derler.:D
00 Yorumla
+1 yılTRESAN %100 ISIRGAN OTU ŞAMPUANI BÜTÜN ECZANELERDE VAR ALMANYADAN İTHAL ÇOK İYİ BİR ÜRÜN.
10 Yorumla
+1 yılMinoksil in şampuanı etkili fakat saçları çok sert yapıyor.
01 YorumlaPaul mitchell kullan çok ise yarıyı gir lüks bir kuaföre soyle onlar verir sana :)
00 YorumlaSaç dökülmesine şampuan değil , zeytinyağlı yeşil sabun çözümdür !
02 Yorumlaonu denedim ama sabun çok sertleştiriyor ve yağlandırıyor :S
- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026