• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Saç dökülmesi için şampuan önerir misiniz?

BatuhanW3
BatuhanW3 Takip Et
Xper 5 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Saç dökülmesi için kullandığınız ve gercekten dökülmeyi azaltan şampuan oldu mu ciddi?
Saç dökülmesi için şampuan önerir misiniz?
Şampuan Soruları Şampuan Soruları Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • zelihaben
    zelihaben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

öncelikle saç dökülmesi orta yaş ya da orta yaşa yaklaşmış erkeklerde erkek tipi saç dökülmesi yaşanır bu drum ırside (genlerinizde) olabilir stresten de olabilir ya da herhangi bir rahatsızlıktan da kaynaklana bilir o yüzden öncelikle muayene olmanız gerekmektedir. muayene sonucu doktor sizin tedavinize karar verir SAÇ MAZOTERAPİSİ ya da PRP DENEN tedavi şekilleri ile sanırım saçlarınızın dökülmesine çözüm buluna bilir İstanbul'da ikamet ediyorsanız tavsiyede bulunabileceğim bazı yerler var haseki hastahanesinin yan tarafında ÜRORAD DERMATOLOJİ POLİKLİNİĞİ var orada bu tarz işlemler yapılıyor dilerseniz orada tedavi olabilirsiniz

0
    1 Yorumla
    • babyface06
      babyface06
      +1 yıl

genellemen yanlış, o zaman benim babam altmış yaşında kel kamıştı. adamın saçları hala yerinde ve beyazları bile çok azdı. orta yaşa yaklaşmış erkekler erkek tipi saç dökülmesi yaşarmış. ne kafalar var.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• BuzHanım
    BuzHanım Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

Selamlar✨

Saç dökülmesi hemen hemen hepimizin yaşadığı en çok karşılaşılan saç problemlerinden biri. Tabii ki birçok farklı etkene bağlı oluşan saç dökülmesinin önüne geçmek, doğru yöntemlerle ve kullanacağınız saç dökülmesine karşı şampuan konusunda yaptığınız doğru tercihlerle mümkün.🤩

Saç dökülmesine karşı en etkili şampuan hangisi?

Öncelikle "Yoğun saç dökülmesine ne iyi gelir?" sorusuna cevap verebilmek için saçlarınızda dökülmenin sebebini bulmanız gerekiyor. Bu yüzden de ilk olarak saç dökülmesinin sebeplerine değinerek başlamak istiyorum. Kalem kağıtlarımız hazır mı?📝

Saç Dökülmesine Karşı En Etkili Şampuan Hangisi?

Yanlış beslenme alışkanlıkları, stres, kozmetik etkenler, ısıl işlemler, kimyasal veya genetik faktörler, yetersiz bakım gibi durumlar saç dökülmesine sebep olabilir. Saçlarınızda dökülmenin önüne geçebilmek için ise ilk yapmanız gereken bu gibi durumları ortadan kaldırmak ve saç probleminiz için en doğru ürünü kullanmak.🤩

Peki saç dökülmesine karşı en etkili şampuan hangisi? Hemen açıklıyorum!

Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi saçlarınızdaki dökülmeyi 10 kata kadar azaltıyor!

Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi

Eğer dökülme karşıtı en güzel şampuanın ne olduğunu merak ediyorsanız Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan ve Serum Bakım Kremi'nden oluşan bu serinin, bu zamana kadar denediğim en başarılı seri olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca serinin iki ürününü de birlikte kullandığınız takdirde çok daha etkili bir sonuç alacağınızı görebilirsiniz.🤎

Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi, içeriğindeki E vitamini, chia tohumu yağı ve arjinin sayesinde hem saçlarınızdaki dökülmeyi 10 kata kadar azaltıyor hem de çok daha güçlü saçlara sahip olmanızı sağlıyor.🤩

Eğer saçlarınızdaki dökülmeyi durdurmak ve herkes tarafından beğenilen çekici saçlara sahip olmak istiyorsanız Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serisi'ni denemenizi öneririm.🤩

Keyifli okumalar.🎉

1
    0 Yorumla
  • lokomotif-portakal
    lokomotif-portakal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Zeytinyağı, saçları kuruluk ve buna bağlı kırılmadan korumak için kullanılabilir. Zeytinyağı aynı zamanda genetik saç dökülmesinin yavaşlamasına yardımcı olabilir. Birkaç yemek kaşığı zeytinyağı doğrudan saça uygulanmalısınız ve yıkamadan önce 30 dakika bekletilmelisiniz.

0
    0 Yorumla
  • tuanaaa6138
    tuanaaa6138 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

barcelino saç bakım yağını kullan saçlarımı omzumda kestirdim dökülüyorlardı ve kalçama kadar geliyorlardı ben de pişman oldum kestirdiğim için bu yağı kullandım ve saçlarım 2 ayda 14 cm uzadı gerçekten ne kırık kalıyor ne dökülme herkese tavsiye ederim

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Benimli kalçamda ve kestiricem böyle giderse

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

56

Cevap

71

Cevap

• bayanmocha
    bayanmocha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Otacinin sarimsakli sampuanlari var kullananlar memnun bitkisel ağırlıklı sampuanlar kullanmalisin kozmetik kullanma saclarini nemli kalacak kadar kurut çok sıkı toplama mümkün olduğunca açık bırak tesetturluysen ev icerisinde açık bırak hava alsin saç diplerin minoxil sprey kullanabilirsin böylece saç kökleri daha sağlıklı çıkar güçlenmiş olur ama bu iş biraz deneme yanılma yöntemi bilgin olsun ilk kullanımda mucizevi sonuçlar bekleme bir müddet kullanman lazım ki etkisini goresin onun dışında vitamin eksikligin olabilir biotin b12 eksikligide sebep olur bir kan tahlili yaptirmakta fayda var

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Teşekkürlerr

Yorumla
  • ınceleyensıkdokuyan
    ınceleyensıkdokuyan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

Sac dokulmesının sebebını araştır derım sadece şampuana bağlama
    Kan tahlılınde demırıne baktır demır bağlama deponu olctur eger normalse stresı uzaklaştır.
    dökülmelerde ılk etken şampuan gıbı gorunsede cevre kırlılıgı havadakı neme kadar bı cok neden var.
    Benım tercıhım Sebamed şampuandan yana tavsıye ederım ph oranı da derıyle cok uyumlu

0
    0 Yorumla
  • gültenbüşra
    gültenbüşra Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

bence en iy bioblas ama benim saçım kıvırcık gibi çok yumuşatan şampuan gliss falan kullanıyorum o yüzden bioblas saç dökülmesine karşıyı babama verdim ona iyi geldi dökülmesi durdu kafasının kel yerinden yeni saçlar bile çıktı bilmiyorum sanada belki iyi gelir

0
    0 Yorumla
  • pukeclub
    pukeclub Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Bosver sampuani falan. Kiz kardesimin bir formulu vardi. Zeytinyagi, bademyagi, findikyagi karisiminin icine bir yumurta sarisi ve dovulmus sarimsak koyup iyice calkaliyorsun. Bu karisimi sac diplerine kadar iyice yedirerek uyguluyorsun ve kafana bir bone takarak 2 saat bekliyorsun ve sonra da gidip normal sampuanla yikiyorsun. Bunu 6 ay boyunca yap, saclarinin tekrar hacimlendigini ve biraz da sac cikardigini goreceksin.

1
    1 Yorumla
    • yorgunn263
      yorgunn263
      +1 yıl

bunlardan her birinden ne kadar katacağız peki miktarı ne?

Yorumla
  • bidüşün
    bidüşün Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

herkezin saç yapısı deri yapısı farklı kiminde çok ıyı etki gösterrırken kımınde cok ters etki yapabılır.., ikönce daktıra git.. sonra bak çaresine bende denedim çok ama fayda yok kapalıyım zaten cokta umursamıyorum tek derdım evde orda burada saç kalıntıları sınrı bozucu =///

0
    0 Yorumla
  • sormayınbana
    sormayınbana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Dalin bebek şampuanı çok iyi geliyor. Bebekler için olduğundan dolayı içinde diğer şampuanlar gibi kimyasallar yok. Ben bile kullanıyorum kokusu da çok kendisi de çok iyi. İş yerinde bir abi vardı o söylemişti bana da. Saç çıkmaya bile başlamış :)

0
    2 Yorumla
    • BatuhanW3
      BatuhanW3
      +1 yıl

Tamamda saçı yeterli temizlemiyormuş öyle diyolar

Yorumla
    • sormayınbana
      sormayınbana
      +1 yıl

Ben kullanıyorum çok güzel temizliyo

Yorumla
  • THERACULA
    THERACULA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Hiçbiri bir halta yaramiyor kardesm
    Sen smdi bime git sac kremi al sonra yine bimden argan yagi badem yagi ve hint yagi al. Aktardan kil al
    Eve gel sac kremini bir kaba dok tek kullanimlik olacak kadar ustune kil dok sonra yaglari karıştır. Camurumsu bir hal alacak amdi saçını yika ve o karışımı kafana uygula 10 dakika beklesin yika saclarinin gurlesip boş kalan yerleri kapattigini zamanla da saac olmayan yerden sac ciktigini görebilirsin
    Uygulama 2 gune 1 yapilmali gecmis olsun

0
    1 Yorumla
    • erkekcevaplıyor28
      erkekcevaplıyor28
      +1 yıl

şakamı yapıyosunuz bu uygulama işe yarıyormu

Yorumla
  • HasHatun
    HasHatun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Elidor saç dökülmelerine karşı var ama kepek yapıyor benimde fena dökülüyor onu kullanıyorum şimdilik düzenli olarak azda olsa bir faydası var bundan sonra kepek için şampuan kullanıcam büyük ihtimal orasıda ayrı bir sorunsal..

1
    0 Yorumla
  • Mert15
    Mert15 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

www.google.com.tr/search

bir hafta düzenli kullan dökülmeyi kesiyor

0
    0 Yorumla
  • Homelessnigga
    Homelessnigga Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

daha çok eczanelerde sayılan vıchy tarzı markalarınki etkili oluyor diye biliyorum fiyat olarak biraz pahalılar ama etkileri oldukça iyi ayrıca saç dökülmesinin bir çok nedeni var şampuanla geçiştirme bence

0
    0 Yorumla
  • stoper91
    stoper91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

Bidtim mi ne oyle bir sampuan var onu kullan ben onu kullaniyorum. iyi yani 2 secenek. daha var zeytin yagli sabun ama devamli kullanman gerekiyor onu son olarakta. eczaneden sarmisakli sampuan var onu kullan derim.

0
    1 Yorumla
    • 1o2n3u4r
      1o2n3u4r
      +1 yıl

hangi marka sarımsaklı şampuan

Yorumla
  • hustlersanthem9
    hustlersanthem9 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Sik yikamazsan sac kirlenir cok dokulur boya yipratir bir kere boyarsin bir daha boyamazsin sac dokulur bende dokulmeler boyle oluyor pantene argan yagi serisi kullandim azalma oldu tabi dedigim gibi cok kirlenirse yikamazsan dokuluyor malesef

0
    2 Yorumla
    • gamzelibuse
      gamzelibuse

her gün yıkadıgım için dökülüyor diye düşünüyordum ben :s saçın düz oldugu için çok çabuk kirleniyor hergün banyo yapıyorum saclarım ellerim arasından kayıp gidiyor :D çok takmaya başladım bu konuyu bu ara tşekkrlerr :)

Yorumla
    • hustlersanthem9
      hustlersanthem9

Hergun yikarsanda dokulur uc dort gunde bir yikamak lazim saci her banyoda zeytin yagi sur faydasi olur rica ederim

Yorumla
  • visnesuyuboo
    visnesuyuboo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

sarımsaklı şampuanlar var. ayrıca önerim hafif bir şampuan kullanırken haftada 2-3 kere şampuanının içine çam terebentin yağı koy avcuna 3-4 damla. dökülmeyi önler ve gürleştirir. :)

0
    3 Yorumla
    • BatuhanW3
      BatuhanW3
      +1 yıl

Herkes sarımsak diyo da bende otacı sarımsaklı naturway sampuan vardı hiç şşe yaramadı,

Yorumla
    • BatuhanW3
      BatuhanW3
      +1 yıl

Doktora gittim tahliller normal çıktı , naturway sarımsaklıyı bıraktım doktor önerisiyle prominoxil kullanmaya başladım yine aynı..

Yorumla
    • visnesuyuboo
      visnesuyuboo
      +1 yıl

yağı kullan mutlaka ayrıca lokman hekime de git gerçekten işe yarar şeyler var. kolay gelsin

Yorumla
  • Evkızı
    Evkızı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 63%
    +1 yıl

Zigavus sarimsakli şampuan. Eczanelerde satiliyor. İnternetten arastirabilirsin oldukça etkili hatta yeni sac kokleri cikarttigini söyleyenler bile var

0
    0 Yorumla
  • hayalperest96
    hayalperest96 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Benim de çok dökülüyor valla herşeyi kullandim hic faydasi yok azcık bisey kaldı saclarm ve de çok kırıldı doktora gittim kanszlk dedi o da geçmiyor bnde

0
    0 Yorumla
  • Musa_84
    Musa_84 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Şampuanların hiçbiri saç dökülmesini durdurmaz para tuzağı.. şampuanın görevi saç ve deriyi temizlemek... saç kökten beslenir... iyi beslen proteini çok tüket... biotinli gıda takviyeleri kullan

0
    0 Yorumla
  • ishmael
    ishmael Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Saç dökülmesini önleyen şampuan diye bir şey yok. Dermatoloğa git dökülme sebebi neymiş onu öğren ve ona göre tedavisine başla.

1
    1 Yorumla
    • cünyırdevadam
      cünyırdevadam
      +1 yıl

Aynen katılıyorum, dökülme sebebini bilmeden kendimizce tedavi uygulamaya çalışıyoruz ve bu daha da kötüye sürüklüyor

Yorumla
  • BlackjackG
    BlackjackG Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

bioxinin erkekler icin 100 liraya bakım seti var 6 ayda durduruyor sac dökülmesini belki kızlar icin de vardır

0
    1 Yorumla
    • 31271
      31271
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • puCCaist
    puCCaist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

şu an hatırlamıyorum da Sarımsaklı şampuan diye biliyorum. Hatta kuaföre sipariş verdirttim. Avonda değildi galiba oriflamedi

0
    0 Yorumla
  • Zeynolik
    Zeynolik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Doktora gittiğimde bana shenmine diye bitkisel bir ilaç önerdi. Kullandığımda dökülmeler azaldı ve saçlarım dahada kalınlaştı. Araştırmanı tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • ŞekerPare61
    ŞekerPare61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

Şampuanlardan çok bitkisel ilaclar var bunuda cilt doktoru veriyor ordan ilk olarak bilgi almanı tavsiye ederim..😉

0
    0 Yorumla
  • krblsdny
    krblsdny Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

Kemoterapi görsem bu kadar dökülürdü herhalde ya :( :( annem bıktı benden her dk orayi burayi Süpürmekten bende bıktım :(

0
    2 Yorumla
    • Troubleman
      Troubleman
      +1 yıl

Sen onu taktıkça daha çok dökülür, otuz yaşına kadar dökülen saç geri gelirmiş kardes

Yorumla
    • krblsdny
      krblsdny
      +1 yıl

Stresli bir dönemdeyim buna bağlıyorum ben dökülmeyi yapacağım birsey yok :(

Yorumla
  • Ganyoncu
    Ganyoncu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Şampuan değil ama saç serumu dedikleri spreylerden kullanıyorum. Dökülmeleri yarı yarıya azalttı diyebilirim.

0
    0 Yorumla
  • thenighttonight
    thenighttonight Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 41%
    +1 yıl

Kerastase Specifique serisi en iyisi bence canım çok etkili özellikle saç kıran için.

1
    0 Yorumla
  • SonİstanbulBeyi
    SonİstanbulBeyi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 42%
    +1 yıl

Zigavus extra sarimsak 3 gun oldu saclarim canlandi hemen

1
    0 Yorumla
  • error1213
    error1213 Takip Et
    +1 yıl

Merhaba sorunuzun üzerinden kaç ay geçmiş ama sormak istiyorum dökülmen durdu mu durması için ne yaptın?

0
    0 Yorumla
  • dananinkuyrugu
    dananinkuyrugu Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 48%
    +1 yıl

Hiçbir şampuan işe yaramıyor... Test edildi, onaylandı...

1
    0 Yorumla
  • Yakisikli031
    Yakisikli031 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

head and sholders kullan, erkek şampuanı ama kızlarda çok kullanıyor..Ayrıca çok yararlı dökülmeyi anında kesiyor.ben çok memnunum.kız arkadaşlarım bile kullanıyor :D

1
    0 Yorumla
  • magictionist
    magictionist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

DABAO Giseng Shampoo

Piyasada zor bulursun ama bulursan bana minnettar kalırsın...

1
    0 Yorumla
  • ayakkolesi07
    ayakkolesi07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Bioxcin .

1
    0 Yorumla
  • Orjinalsila
    Orjinalsila Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 51%
    +1 yıl

Evet Vichy mor olan neogenıc yenı sac ckardı reklamını yapmıorm kısısek hesap bu

0
    0 Yorumla
  • zelihasuna
    zelihasuna Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 76%
    +1 yıl

clear men mentollu, saç derisinin gözeneklerini açtığı için kısa zamanda dökülmesi de duruyor.

0
    1 Yorumla
    • babyface06
      babyface06
      +1 yıl

bende aşırı kepek vardı baya kesti bu şampuan, ama egzama hastalığı vardı, bu şampuanla azaldı. yalnız gür saçlara sahiptim şimdi çok azaldı saçlarım. yani kepek gitti nerdeyse, ama saç kalmadı. nasıl gürleştirecez.

Yorumla
  • SecDet
    SecDet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Nashi Argan Capixyl aşırı etkilidir. Fiyatı biraz yüksek.

0
    2 Yorumla
    • runo271
      runo271
      +1 yıl

sarımsaklı şampuanlar varmış onlar nasıl sence

Yorumla
    • SecDet
      SecDet
      +1 yıl

Hiç denemedim, ama araştır bul güzel bir şey.

Yorumla
  • mobilkuafor
    mobilkuafor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46 , eic 83%
    +1 yıl

Dercos neogenic al kullan eczaneden faydasını görceksin.

0
    0 Yorumla
  • carpediem39
    carpediem39 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 64%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.

şampuan lardan yarar bekleme tam tersine zararı vardır saç dökülmesi için hap kullan

0
    0 Yorumla
  • ballmumu
    ballmumu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

S
    Sampuana cam terebentin ve kantaron yagi karistir. Gor bak. tecrubeyle sabit

0
    0 Yorumla
  • spongebobb
    spongebobb Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

saçlarını yıkamadan 1 saat once zeytınyagı sur kafana. sonra yıka. cok faydasını göreceksin.

0
    0 Yorumla
  • LostButterfly
    LostButterfly Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

Bıttım sabunu kesinlikle işe yarıyo bide saç çıkarıyo gürleştiriyo ama düzenli kullanmalısın :)

0
    4 Yorumla
    • tbstbs
      tbstbs
      +1 yıl

Kokusu nasıl iyimi

Yorumla
    • LostButterfly
      LostButterfly
      +1 yıl

Çokda iyi değil ama öyle leş gibi kokmuyo rahatsız edıcı degil

Yorumla
    • LostButterfly
      LostButterfly
      +1 yıl

Erkeklere öneriyolar zaten bem kullanmadm babam kullanıyodu baya işe yaradı:)

Yorumla
    • BlueKingg
      BlueKingg
      +1 yıl

Bende yeni kullanmaya başladım ama hiç bir gelişme yok gibi

Yorumla
  • merveeö
    merveeö Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Kesinlikle Fiyto diyorum bu urunu kulln asla pisman olmazsin bitkisl bir urundr

0
    0 Yorumla
  • cestlavieee
    cestlavieee Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

geçen yıllarda dökülme sorunum olmuştu 3-4 kutu bioxcin işe yaradı.

0
    4 Yorumla
    • gamzelibuse
      gamzelibuse

bioxcin i bir arkadasımdan duymustum asıl sorma amacım buydu aslında faydasını gördün mü gerçekten ? saçlarım o kadar kalındı ki bu dökülmeler yüzünden şuan incecik :(

Yorumla
    • cestlavieee
      cestlavieee

kesinlikle işe yaradı emin olabilirsin. ama dökülmen bir kaç tele inince bırak kullanmayı

çünkü bitkisel olduğu için bir zamandan sonra sertleştiriyor saçı.

Yorumla
    • gamzelibuse
      gamzelibuse

teşekkür ederim denicemm :)

Yorumla
    • cestlavieee
      cestlavieee

rica ederim efenim

Yorumla
  • soner1234
    soner1234 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Doktora git saclarin dokuluyosa burada bosa zaman harcama o sana sacinin neye 8htiyaci oldugunu soyleyecek ve ona gore ilac yazacak zamaninda ben yapmadim boyle netten arastirdim pişmanim rumuz:kell

0
    0 Yorumla
  • isimsiz129
    isimsiz129 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Bende saç dökülmesi vardı en son clear men kullandım kepek ve saç dökülmesi bitti sadece 1-2 tel dökülüyor ve saçlarım yumuşak -_-

0
    2 Yorumla
    • BatuhanW3
      BatuhanW3
      +1 yıl

Gerçekten mç clear men saç dökülmesini kesmez kusura bakma da :) döker dikkat etmemişsindir öyle gelmiştir

Yorumla
    • isimsiz129
      isimsiz129
      +1 yıl

Kesti bende ters tepki mi yaptı :D

Yorumla
  • aleyna67
    aleyna67 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

mecitefendi sarımsak şampuanını öneririm hem dökülmeyi durduruyo hemde sağlıklı bir görünüm kazandırıyor fiyatı biraz pahalı ama almana değer derim 15. tl

0
    0 Yorumla
  • NEVRAESEN
    NEVRAESEN Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

farmasi satış danışmanlığımı yapıyorum. Parapen içermeyen bitkisel şampuanları var ve uygun fiyata.. onlardan kullanırsan iyi geleceğine eminim aldığım duyumlar ve katıldığım toplantılar bunu doğruluyor..

1
    0 Yorumla
  • TazmanyaCanavarıı
    TazmanyaCanavarıı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

bioxcin kullanıyormda kesin çözümü yok gibi sanırım

0
    0 Yorumla
  • Astipalaia
    Astipalaia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Önceden head&shoulders kullanıyordum sonra bırakınca dökülme bayağı arttı. şu an rahat bir yıldır hacı sakir sabunuyla yıkıyorum çabuk yağlanma dışında dökülmem acaip azaldı

0
    0 Yorumla
  • EhliKeiyf
    EhliKeiyf Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

eğer gentikse hiç bir şeyin faydası olmaz dökülür yalnızca geciktirebilirsin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Genetik değil bu aralar çok dökülmeye başladı

Yorumla
    • EhliKeiyf
      EhliKeiyf
      +1 yıl

senenin bir kısmı düzenli olarak saçlar dökülür yaklaşık günde 100 tel saç dökülmesi normaldir sonbaharda ağaçların yaprak dökmesi gibi bunu da engelleyemezsin yaklaşık 6 ay dı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ama çok dökülüyor :( 100 den çok çok fazla

Yorumla
    • EhliKeiyf
      EhliKeiyf
      +1 yıl

www.bioxcin.com.tr/tr/d/gecici-sac-dokulmesi.html buna bir göz at sebebi bunlardan biri olabilir şampuan olarak da bioxcin ürünlerine göz at en faydalı ürünler bunda diğerli fasafiso

Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Elseve al çabuk çabuk dökülme karşıtı siyah kutu kremiyle birlikte al

0
    0 Yorumla
  • openside
    openside Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Saç dökülmesi büyük oranla kan dusuklugu ile alakalidir. Kanda demir eksikligi varsa bu duzeltilmedigi surece saç dokulmesi devam eder. Bioxcin kullanip faydasini pek goremedim açıkçası. Haci Şakir sabunu saç dokmeyen tek dogal sabun.

0
    0 Yorumla
  • nolans
    nolans Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

ısırgan otlu şampuan öneririm tresan sanırım markası etkili oluyo.

1
    0 Yorumla
  • musti1980
    musti1980 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

şampuan falan kullanma zeytinyağlı sabun kullan hiç birşeyin kalmayacak geçmiş olsun

1
    0 Yorumla
  • cliffingitari
    cliffingitari Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

sampuan falan hikaye kerastase ın serumları var benim asırı dokuluyodu onlarla durdurdum

0
    0 Yorumla
  • sevimlioglan
    sevimlioglan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Düzenli Sadece bir Şampuan Kullan benimde dökülürdü head & shoulders kullanıyorum sürekli azalma var

1
    0 Yorumla
  • koçbube
    koçbube Takip Et
    +1 yıl

ersağ diye bir marka var Türk malı. bio şampuanı var yanında bakım toniği ve kremi var düzenli kullanımda saçlarının yeniden çıktığını farkedeceksin. organik tavsiye ederim araştır istersen

0
    0 Yorumla
  • Kız_Erkek_321
    Kız_Erkek_321 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Eğer saçların dökülüyorsa minoxil öneririm kessin çözüm

0
    0 Yorumla
  • bilmiyomki
    bilmiyomki Takip Et
    Xper 2 Yaş: 54
    +1 yıl

Bioxcın kullanın. Ama saç dökülmesi kaderimiz arkadaş kellikte bereket var derler.:D

0
    0 Yorumla
  • BURAKIŞIK41
    BURAKIŞIK41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

TRESAN %100 ISIRGAN OTU ŞAMPUANI BÜTÜN ECZANELERDE VAR ALMANYADAN İTHAL ÇOK İYİ BİR ÜRÜN.

1
    0 Yorumla
  • darkcorner
    darkcorner Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Minoksil in şampuanı etkili fakat saçları çok sert yapıyor.

0
    1 Yorumla
    • BatuhanW3
      BatuhanW3
      +1 yıl

Prominoxili doktr önerdi 3 haftadır sonuç berbat karşim

Yorumla
  • OnlyCrazy
    OnlyCrazy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Paul mitchell kullan çok ise yarıyı gir lüks bir kuaföre soyle onlar verir sana :)

0
    0 Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Saç dökülmesine şampuan değil , zeytinyağlı yeşil sabun çözümdür !

0
    2 Yorumla
    • gamzelibuse
      gamzelibuse

onu denedim ama sabun çok sertleştiriyor ve yağlandırıyor :S

Yorumla
    • ByToRo
      ByToRo

Onu bir ay kullan git saçlarını da saç derini de bir test ettir bakalım :)

Yorumla
  • Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Saç dökülmesi için şampuan önerir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Saç dökülmesi için şampuan önerir misiniz? 11 cevap verildi
Saç dökülmesi için şampuan önerir misiniz? 13 cevap verildi
Saç dökülmesi için şampuan önerir misiniz? 5 cevap verildi
Saç dökülmesi için şampuan önerir misiniz? 5 cevap verildi
Saç dökülmesi için şampuan önerir misiniz? 6 cevap verildi
Saç yumuşatmak için şampuan önerir misiniz? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨