Dün üçüncü doz Alman biontech aşısı oldum ama akşam 12 den sonra kolum ağrıdı gece saat 4 den Sabah saat 07:00 kadar uyuyamadım sonrada kalktım, şimdi dayak yemiş gibiyim her yerim ağrıyor ateşim var. Başım ağrıyor kırıklık var. Kemiklerim ağrıyor, sizde böyle bir durum yaşadınız mı?#ƘıȤıԼЄԼMƛ
Aşının aslında bir nevi mikrop olduğunu biliyorsunuzdur ve vücudumuza enjekte edilmesindeki amaç enjekte edilen az miktardaki mikrobun vücut içerisine yerleşip vücudun bağışıklık kazanmasıdır. Bildiğim kadarıyla Alman aşısı 2 doz oluyor ben henüz 1. Dozunu yaptırdım ertesi gün kolumu asla kaldıramıyordum ama ateşim vs yoktu bunuda daha önceden corona atlattığım için vücudumun bağışıklık kazandığından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizi ağır etkilemiş olabilir korkulacak bir şey yok yazdığınız her şey gayet normal bu sizin biraz bağışıklık sisteminiz ve bünyenizle alakalıdır
Arkadaşlar şöyle bir düşünelim bakalım, hiçbir rahatsızlık geçirmedim, virüs falan da kapmadım, ama adamlar resmen bana virüs enjekte etmek istiyor, bunun neresinde mantık? Neyse beni ciddiye almayın, olun aşılarınızı, dünyanın nüfusu azalırsa aşı olanları pek özlemicem. Ha bu arada virüsü yok etmenin hem faydalı hemde virüssüz yolları da var.
Bende iki doz cin oldum üçüncü dozu biotech veya başka aşı olmayı düşünmüyorum. Zaten e nabızda isteğe bağlı yazıyordu mecburi olmadıkça üçüncü dozu olmayacağım. Biotech ilanları gördum hep bir sağlık sorunları yaşadılar baş ağrısı kol ağrısı falan o yüzden düşünmüyorum açıkçası