Sağlık Ayak parmağında çekiç parmak nasıl düzeltilir? izilya99 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhaba ayak parmağımın 2. parmağı taraklı yani çekiç parmak ve uzun düz durmasını istiyorum nasıl düzeltebilirim Ayak parmağında çekiç parmak nasıl düzeltilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
OğlakBurcuErkeği Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Parmak çorapları var silikon gibi. Onlar işe yaramaz mı? 1 9 Yorumla izilya99 +1 yıl onlardan almayı düşünüyorum işe yarar mı bilmiyorum Yorumla OğlakBurcuErkeği +1 yıl Bence yarar. Çok ciddi boyutta bir şey yok sende. Neleri neleri düzeltiyorlar o çoraplarla Yorumla izilya99 +1 yıl fotoğrafta bıraz inik gözkmş ama daha yukarı doğru çıkık kemik trendyoldan sipariş edecem işe yarıyorsa Yorumla OğlakBurcuErkeği +1 yıl Anladım. Üstten olduğu için tam belli değil. Kardeşimin de ayağında vardı ama görmedim, söylemişti. Çok faydasını görmüş. Bence sipariş edip deneyin Yorumla izilya99 +1 yıl inşallah düzelir hiç terlik veya önü açık birşey gıyemıyorum utanıyorum Yorumla OğlakBurcuErkeği +1 yıl Açıkçası o kadar kötü durmuyor gibi ama sizi rahatsız ediyorsa halledin tabii ki. Umarım işe yarar. Düzenli kullanın Yorumla izilya99 +1 yıl teşekkür ederimm Yorumla OğlakBurcuErkeği +1 yıl Rica ederim. Geçmiş olsun şimdiden Yorumla izilya99 +1 yıl SAĞOLUN VAR OLUN Yorumla
jeunessefederale Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Dar ayakkabı giymekten olabilir. Bu arada ayaklarınız gayet güzel :) 0 10 Yorumla izilya99 +1 yıl teşekkür ederım ama bn beğenmıyorum ayakkabı giyincede sıkıyor o kemik ağırıyor Yorumla jeunessefederale +1 yıl Ayakkabı numaranızı 1 numara yükseltin. Ayaklarınız ayakkabı içinde rahat olsun. Yorumla izilya99 +1 yıl hayır numarası iyi ayakabı benı parmaktan dolayı sıkıyor Yorumla jeunessefederale +1 yıl Parmaklarınızdan sıkıyorsa demek ki numaranız doğru değil. Zaten dar ayakkabı giye giye parmak o hale gelmiş olabilir. Ya bir süre terlik giyin acımaması için veya 1 numara büyük ayakkabı alın veya yarım numara. Yorumla izilya99 +1 yıl bu doğustan böyle çıkık kemik Yorumla jeunessefederale +1 yıl Aa öyleyse bir doktora gidin en iyisi vardır bir tedavisi. Ama inanın görünüşte kötü bir şey yok çekicilik bile katıyor bence çıkık kemik. Yorumla izilya99 +1 yıl neyi çekici terlik giymıyorum hiç kötü durduğu için Yorumla jeunessefederale +1 yıl Bence çok güzel ayaklarınız var çekinmeyin terlik giymekten. Kaç numaraydı? Yorumla izilya99 +1 yıl 38 Yorumla jeunessefederale +1 yıl Tam ideal. Mükemmel ayaklarınız. Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl hwrkesin oyle takilma 0 2 Yorumla izilya99 +1 yıl ama görüntüsü hoş değil ayakkabı giyince rahatsz ediyor Yorumla burock123 +1 yıl olsun... seni seven her haljnle sevsin Yorumla
hxhxhhfjfhfhfj Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Egzersiz yaptirabilirsin 1 2 Yorumla izilya99 +1 yıl nasıl Yorumla hxhxhhfjfhfhfj +1 yıl İnternette Video var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Parmak çorapları var silikon gibi. Onlar işe yaramaz mı?
onlardan almayı düşünüyorum işe yarar mı bilmiyorum
Bence yarar. Çok ciddi boyutta bir şey yok sende. Neleri neleri düzeltiyorlar o çoraplarla
fotoğrafta bıraz inik gözkmş ama daha yukarı doğru çıkık kemik trendyoldan sipariş edecem işe yarıyorsa
Anladım. Üstten olduğu için tam belli değil. Kardeşimin de ayağında vardı ama görmedim, söylemişti. Çok faydasını görmüş. Bence sipariş edip deneyin
inşallah düzelir hiç terlik veya önü açık birşey gıyemıyorum utanıyorum
Açıkçası o kadar kötü durmuyor gibi ama sizi rahatsız ediyorsa halledin tabii ki. Umarım işe yarar. Düzenli kullanın
teşekkür ederimm
Rica ederim. Geçmiş olsun şimdiden
SAĞOLUN VAR OLUN
Dar ayakkabı giymekten olabilir. Bu arada ayaklarınız gayet güzel :)
teşekkür ederım ama bn beğenmıyorum ayakkabı giyincede sıkıyor o kemik ağırıyor
Ayakkabı numaranızı 1 numara yükseltin. Ayaklarınız ayakkabı içinde rahat olsun.
hayır numarası iyi ayakabı benı parmaktan dolayı sıkıyor
Parmaklarınızdan sıkıyorsa demek ki numaranız doğru değil. Zaten dar ayakkabı giye giye parmak o hale gelmiş olabilir. Ya bir süre terlik giyin acımaması için veya 1 numara büyük ayakkabı alın veya yarım numara.
bu doğustan böyle çıkık kemik
Aa öyleyse bir doktora gidin en iyisi vardır bir tedavisi. Ama inanın görünüşte kötü bir şey yok çekicilik bile katıyor bence çıkık kemik.
neyi çekici terlik giymıyorum hiç kötü durduğu için
Bence çok güzel ayaklarınız var çekinmeyin terlik giymekten. Kaç numaraydı?
38
Tam ideal. Mükemmel ayaklarınız.
hwrkesin oyle takilma
ama görüntüsü hoş değil ayakkabı giyince rahatsz ediyor
olsun... seni seven her haljnle sevsin
Egzersiz yaptirabilirsin
nasıl
İnternette Video var
Kokuyor sanki