selam arkadaslar iki tane düşük yaptım daha önceden doktorum bana nk aktivitesi testi yaptı ve bağışıklık sistemimde bi sıkıntı oldugu icin vucud bebegi tanımıyor ve atıyor üzerinden dediler peograf diye hap verdi gebe kalınca kullan diye bu hapta organ nakli hapı napmam lazım bilmiyorum Şu an gebeyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kullanıyorum. Organ nakilliyim. Organ reddini önlemek için kullanıyorum. Destekleyici hap. Doktora konuş.
Türkiyedeki kullan bebegei red etmesn diyor avrupadaki organ nakli icin diyor iki kez düsük yaptım avrupadakıler bisi yapamadi bi sonuca ulasamadı anlamadım napmam lazım
Nakilli misin sen?
Hayır ben bebek tedavisi icin kullanıyorum nakille alakam yok düsük yapıyorum bagısıklık sistemim bebegi tanımıyormus tanıması icin bu hapı verdi?
Bana ulaşabilir misin ail lütfen
Prograg bağışıklı sistemini zayıflatır organ red etmesin diye kullanılır
İki düsük yaptım türkiyedeki doktor bana dediki vucudun bebegi red ediyo red etmemesi icin bu hapı alman lazım nk aktivitesi testi diye bi test yaptı bundan yola cıktı avusturyadaki doktrumda diyorki bu hap organ nakli hapıdır kullanmaman lazım napcam sasırdım ücüncü bebegimide kaybetmek istemiyorum
Aslında Türkiyedi doktorun dediği mantıklı evet organ nakli hapu ama dediğim gibi olay vücudun organı red etmemesi hani senin vücudun da bebeği red etmemesi için kullanabilirsin ama yine doktora sor
Bilmiyorum biri öyle diyor biri böyle ikilim içindeyim aynı seyleri tekrardan yasamak istemiyorum
İnşallah en hayırlısı olur lakin dediği aslında mantıklı yani vücut red ediyorsa program engeller diye düşünüyorum
Bağışıklık baskılayıcı ilaç. Kullanmıştım. Onu kullanıyorken sıfır enfeksiyona dikkat etmen gerek. Ya da ikinci bir seçenek gibi çocuk doğurma, evlat edin
Cocugum oluyor olmuyor degil
Biliyorum. İmmün tolerans yok sende. Bu da tehlikeli. İmmün baskılayıcıların yüzlerle yan etkisi var. İnsan yumuluyor resmen
Direk nasıl evlat edinebilirimki tüp bebek tedavisi bile yapmadım sadece iki düsük yaptım ve bana bu hapı verdiler kullanan gebeler var mı varsa aydınlatsın istiyorum
Hangi bölüm doktoru verdi bunu sana?
Ben bunu bilmiyorum arastırdım bi cok tedavısı var dendi baskılayıcı ilaclarla tedavi edilebilir dendi
Kadın doğum verdi
Bulabilirsen İmmünolog, Bulamazsan Hematoloji uzmanına git. Kafadan o ilaç verilemez. Bin tane prosedür geçtikten sonra ancak
Kadın dogumcu bana gen testi yaptıktan sonra verdi bunu bagısıklıgın bebege karsı reaksiyon halinde tanımadı icin üzerinden atıyor dendi bebeg
Gen testinden bahsetmiyorum. Kadın doğum doktoru anlamaz İmmünolojiden. Uzmanına görünmen lazım. Ama şunu unutma ki, ilaçla doğacak bebek sağlıklı olmayacak. Çünkü biliyorsun ki, hamileyken ağrı kesici kullanımı bile sınırlı. İnsanı yamultan bağışıklık baskılayııc büyük hasar verir bebeğe
Bilmiyorum o testi yaptıktan sonra verdi Şu an gebeyim sizin ilgi alanınız ne yani ne kadat biliyorsunuz bu olaylar la ilgili cok caresizim Türkiye ye gitmeyi planlıyorum burdaki ler bagısıkık baskılayıcı igneler var diyolat
Burdakilerde bu hapa karsı cıktılar ama iki düsük yaptm nedenini bilemediler
Ben ilik nakli olmuştum 9 ay Prograf kullandım. Normal insan bile ona dayanamıyorsa bebekle nasıl olacak hiç düşünmek bile istemiyorum.
Keşke hamile kalmasaydın. 2 kez üzücü şey yaşamışsın. Bence yeterli kadar gaipten mesaj gelmiş sana doğurma diye
Bu benim ücüncü gebelim ikisi düstü ama bi care bulamadılar avrupadakiler tr ye geldim doktot bi hap verdi hemen hamile kaldım ve prografı verdi bir aydır kullanıyorum herhangi bi soruna ugramadm Şu an
Allahım umuduna kalmışsın. Allah yardım etsin ne diyim
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende ertes hapları kullandm gebe kalmym diye zararlıymış 1 ayda 2 kez kullandm bilgisi olan var mı ? 1 yılda4.5 defa kullandm
Bende kullandım 3 4 defa zararlo doktorlar önermiyo ama ben o haplardan sonra gebe kaldım bu ikinci gebeligim o hap cook cooook zor durum icin kullanılır öyle kafana göre alıp kullanamazsın zararlı bi daha da kullanma
gecmis olsun umarim olur
Allah razı olsun
gecmis olsun gercekten
Kullanin