Çok fazla bilinmeyen bir hastalığı nasıl yayabilirim?

Durumu kısaca özetlicem arkadaşlar sevgilim spinoserebellar ataksi yani ( SCA beyincik küçülmesi ) hastası bu hastalığın bir tedavisi yok sadece ilaç kullanılıyor fakat hastalığı yok etmiyor. Doktorların bu zamana kadar bu hastalığı araştırması bir tedavi bulması gerekirken üstünde durmuyorlar. Sadece benim sevgilim de değil bi çok kişide var bu hastalık fakat kimse onları görmüyor artık bi çaresi bulunmak zorunda kiminin çocuğu, eşi, kardeşi, annesi, babası bu günden güne eriten yavaş yavaş ölüme sürükleyen hastalıkla hayata tutunmaya çalışıyorlar. Bu hastalık denge problemi yaşatıyor ve insanlar sevgilim dahil onun gibilere sarhoş muamelesi yapıyor. Hastalık çok bilinen bir hastalık değil o sebepten dolayı bu hastalığı yaymak doktorların araştırma yapıp bir tedavi bulmasını istiyorum onlarda istiyorlar ama kimse gıkını çıkarmıyor göz göre göre ölüme terk ediyorlar. Saçma sapan yorum yapacaklara şimdiden söylüyorum yapmayın rica ediyorum sizden, yardımcı olmak isteyenler yazarsa sevinirim. 🙏🏻