6. sınıf tıp öğrencisiyim yardımcı olabilirim :D bide merak ediyorum kimlerin ne tür sağlık sorunları var? :D
Cevabın nedir?
+1 yılGenelde insanlar bu durumdan rahatsızlık duyar kutlarım seni Hipokrat'ın ruhuna değmiştir bu ince davranışın emin ol. Hani insanlar sizin mesleğinizi duyar ve duyduğu andan sonraki ilk sorusu mesleğinizle ilgili yardım istemekle olur ya mesela bilgisayar mühendisliğinde okuyorsanız, evlat bizim çocuğun bilgisayarına bir bakıver derler. Bu durumda en zor doktorların işidir herhalde her yerde her an bir hastayla ya da kendini hasta zanneden biriyle karşılaşmak mümkündür. Bu arada konudan saptım sanırım ama allerjik astım hastasıyım öldürmüyor ama süründürüyor hain.
017 Yorumla- +1 yıl
çok hain bir hastalıktır bende daha hafif formu var anlayabiliyorum seni :D dışarıda doktor demiyorum ki zaten :D :D yoksaaa hemen başlarlar: ben ayağımı başıma değdirmeye çalıştığımda ayağım ağrıyor ne yapabilirim diyee :D :D
- +1 yıl
Demesen de doktorların kendilerine özgü bir tipi var. Tip demek yanlış sayılabilir belki bilemiyorum. Henüz mezun olmamışsın fakat fakülteyi bitirip TUS'u kazanınca o tip oturmaya başlıyor sanırım. Ben de öğretmenim mesela karşılaştığım insanların çoğu mesleğimi tahmin edebiliyor. :)
- +1 yıl
branşınız ne öğretmen hanım? :D valla banada her zaman söylerler sende doktor tipi var diye, sanırım anladım dediğini :D
- +1 yıl
Edebiyat öğretmeniyim ben de.
- +1 yıl
aa ne kadar güzel :D
- +1 yıl
Doktorluk çok daha kutsal bir meslek bence.
- +1 yıl
valla çok teşekkür ederim , sizin gibi insanların sayısı çok azaldı, insanlar doktorları artık dayak atacak biriymiş gibi görmeye başladı, teşşekürler öğretmenim :)
- +1 yıl
İki buçuk ay önce babamı kaybettim. Onun öncesinde Mart ayında kalp krizi geçirdi hastahaneye acil şekilde ulaştırıldı o gece babamın hayatını kurtarmak için o kadar çaba gösterdiler ki yaptıkları işe çabalarına bir kez daha hayran kaldım. Ama ömrü yetmedi iki ay geçince vefat etti. Bu arada eklemeden edemeyeceğim gittiğimiz hastahane devlet hastahanesiydi. Bu ülkede artık doktor ve öğretmenlere gereken saygı gösterilmiyor. Hastasından dayak yiyen doktor, öğrencisi tarafından öldürülen öğretmen bunları düşündükçe bazen yaşadığım ülkeden gelecekten korkuyorum.
- +1 yıl
valla sizinle oturup uzun uzun sohbet etmek gerek , sizin bilginizden faydalanmalı insanlar, başınız saolsun :( gerçekten sonumuz hayır mı şer bilmiyorum ama iyiye gitmiyoruz gerçekten :(
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, güzel düşüncelerin için.
- +1 yıl
ne demek :D ben anil buarada
- +1 yıl
Nazan ben de memnun oldum tanıştığıma yalnız Tus'a çalışırken buralara fazla takıma, sevgiler :)
- +1 yıl
valla çalışmaya başladım aslında , sıkıldım diye girdim :D
- +1 yıl
Çok sevdiğim doktor bir arkadaşım var Tus'u kazanamadı gitti yok bilim sınavı yok yabancı dil sınavı yok Eylül Yok Nisan derken geldi 30 yaşına şimdi otellerde ve işletmelerde doktor olarak görev yapıyor fakat hala pratisyen hekim bana kalırsa tıpta mutlaka uzmanlaşmak gerek hatta uzmanlık alanının zirvesine oynamak gerek diğer bir arkadaşım Başkent Üniversitesi'nde Beyin Cerrahı bu yıl yardımcı doçent oldu ikisi de erkek ve zıt çalışma yöntemleri izlediler iyi ve planlı çalışan mutlaka başarılı oluyor.
- +1 yıl
ama burada olmasam sizinle nasıl tanısırdım? :D gerçi burası artık misyonunu tamamladı :D
- +1 yıl
Niçin böyle düşünüyorsun, merak ettim misyonunu tamamlamak?
- +1 yıl
şaka yapıyorum ya :D
En İyi Cevaplar
ritim bozukluğu var kalbimde aynı zamanda normalden hızlı atıyor bide bir kapakçığında minimal bir bozukluk varmış guatr başlangıcı var (bir troidim diğerinden daha büyük ) sinüzit var :)))
02 Yorumla- +1 yıl
maşallah :D senden iyi para kazanırız biz desene :D yaş kaç?
Burun kemiğimde eğrilik varmış kbb uzmanı demişti. ameliyat olmam gerekiyomuş. ben aslında kulağımdan şikayetçiydim içinde rüzgar esiyo gibi oluyodu çok rahatsız ediyodu. kulağımda basınç düşüklüğü varmış bunun sebebide işte burnumdaki eğrilikmiş çünkü kulağım hava alamıyormuş. zaten burnumun bir deliği tıkalı gibi sürekli. uzun oldu ama anladın sen Dr bey :))
03 Yorumla- +1 yıl
anladım burnun bir tarafı tıkanık olması doğal birsey, çogu insanda var zaten benzer sorunlar, senin östaki borunda sorun vardır yüksek ihtimal, ameliyat neden olmuyorsun?
- +1 yıl
lokal olur büyük ihtimal ama sorun tam olarak nerde bilemiyorum tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılomzumda ne kadar kemik varsa çatır çatır çatlıyor ve çok ağrıyor :( röntgende sorun yok 2-3 kas gevşetici krem 2-3 hap falan ne varsa denedim 2 doktora gittim egzersiz kağıdı verdi evde yap dedi yinede geçmedi çok ağrıyor ve çıtlıyor
1.5 yıldır tansiyon hapı kullanıyorum genelde 12 yani normal ve tahlillerimin hepsi mr sonucum falan ne var ne yoksa temiz01 Yorumla- +1 yıl
valla beni aşar hocam kusura bakma :(
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
34Cevap
+1 yılBenim;belimde skolyoz rahatszligi varr ama;fizik olarak sirtimda;belli degil acisi 38 derce birde ben. 4 yasinda kalpten amaliyat oldum;dort cesit rahatsizlik var di kalbimde tof die geciyor...
016 Yorumla- +1 yıl
şimdi kaç yaşındasın?
- +1 yıl
Simdi 23 yaaindayimm;kalpten skntm yok ama su belimi takiorm doktorlar sasirdi bu kizmi skolyozlu diye ama dar flan giyinemiorm;ilerde;iyice aci buyurmu diye
- +1 yıl
yani skolyoz ameliyatı daha küçük yaşlarda ve belli açıdan sonra yapıyor, bence artık açı değişmez, hani ameliyata gerek yoksa sen olmak isteme bence :D
- +1 yıl
Yokk istemem ya oldr kotu degill ama takiorm ilerlemez demi bu
- +1 yıl
ilerlemez :D fotonu mesaj atsana eğrilik ne kadar merak ettim
- +1 yıl
Nasil ataym;diorum ya fzigimde sorun yok. S seklnde
- +1 yıl
iyi sorun yok bence , neden bu kadar dert ettin ki :D
- +1 yıl
Dar tshort giyince hafif belli oluor. s
- +1 yıl
sevgilin var mı?
- +1 yıl
Nedenn sordun?
- +1 yıl
varsa dert etmene gerek yok , sevgilin bile var :D
- +1 yıl
Yooo sevglm. d
- +1 yıl
yoo mu vaaar mı? :D
- +1 yıl
Yokk sevglm
- +1 yıl
hmm onun için dert ediyorsun yani :( hem yazda geçti bikini sezonuda kalmadı , bence cok dert etme sen
- +1 yıl
:( :(
Mide rahatsızlığı var bende
O iyilesse başka rahatsızlık cikiyo meydana
Dusunuyorum da Allah beni seviyo
Bu dünyadaki sıkıntılar inşallah selamete vesile olur
Hangisinden baslim anlatmaya01 Yorumla- +1 yıl
dediğin kadar uzunsa direk mesajda anlat :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlerim çok hafif şaşı, çevremde çok yakınımda olup farketmeyenler var. Ama dikkatli bakıp anlayanlar da var. Sol göz içe kayıyor diyorlar. Fotoğraflarda çok net görebiliyorum bende. Sana sorum şu: daha önce doktora gittim ameliyatlik bir sasiligin yok dedi. Ama ben onlara güvenmiyorum bence şaşılık çok az olduğu için ameliyatı göze alamıyorlar. İstanbul'da şaşılıkta ün yapmış bir doktora gitsem bu şaşılığımı ameliyat edebilir mi?
03 Yorumla- +1 yıl
doktor ameliyata gerek yok demiş ise yoktur bencede, ama içim rahat etsin diyorsan başka bir gözz doktoruna daha git, ama ameliyat öyle masum bişey değil, sen neden istiyorsun ki?
Cevap sahibi+1 yılİnsanlarla göz kontağı kuramıyorum. Az ama var yani biliyorsun, insanlarla göz göze gelirken hep aklına şaşılığın geliyor. İşin özü kendimi kötü hissediyorum o yüzden kurtulmak istiyorum bu dertten
+1 yılsizi bana ALLAH gönderdi
aşırı derecede iştahsızlığım var
sag kolum aniden titriyo ve durduramıyorum
ani kalmalarımda bas dönmelerim arttı
auralı migren hastasıyım :)02 Yorumla- +1 yıl
valla norolojiye gitmeniz gerek sizin , beni aşar , kusura bakmayın :(
- +1 yıl
sağolun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaç dökülmem var kan testi filan yaptırdım hiç bir sorunum yokmuş :D Boyalardan ve sinir stres ten dökülmeye başladı saçlarım. Ne önerirsin? Artık boya kullanmıyorum, sinir stres te yapmıyorum. Ama saç dökülmemi önleyici şeyler vardır mutlaka :D
06 Yorumla- +1 yıl
dermatolojiye gttin mi?
Cevap sahibi+1 yılgitmedim sen öner bişeyler başkalarına yönlendirme :D
- +1 yıl
gitmen lazım onların uzmanlık alanı , ama bildiğim kadarı ile eczanelerde sayılan sampuanlar iyidir onlardan kullan , sampuan ve sac kremini ayrı kullan
Cevap sahibi+1 yılkan testi yaptırdım birşey çıkmadı ama yinede gitmem lazımmı? ve saç gürleştirme me yarım ederlermi
- +1 yıl
ederler git :D en azından daha az dökülmesini sağlarlar
Cevap sahibi+1 yılşimdi internetten online randevu alcaktım ama hastanede dermatoloji yok sanırım
Hiperventilasyon.. bu beni öldürmesede bunun etkileri sonucu aldığım nefes kesen tepkiler yüzünden kısmi felç geçirebilirim :) help me doctor ! :)
011 Yorumla- +1 yıl
ahaaha :D be relax !! dakika kaç soluk alıp veriyorsun?
- +1 yıl
gögüs hastalıklarına başvurudn mu? ya da astım için herhangi bir yere gitin mi?
- +1 yıl
ee gitttin mi?
- +1 yıl
valla gitmelisin :D
- +1 yıl
neden korkuyorsun ki?
- +1 yıl
valla oda doktor ve uzman benden iyidir beni dinleyeceğine ona git :D
+1 yılBen de tıp düşünüyorum da bir arkadaşım bana yaklaşık 14 yıl gerekiyor dedi bir de hangi üniversitede okuyorsunuz? Benim de sağlık sorunum budur :D
02 Yorumla- +1 yıl
arkadasın doğru demiş :D
- +1 yıl
Tüh :D
Ben de itu tipda profum... çözemedigin vaka varsa anamnezi al dosyaya işle laboratuvar sonuçları ile hastayi konsultasyona yollamadan bana gönder
01 Yorumla- +1 yıl
tamamdır prof
Benim akraba vardi cocuk 8 yilda tipi zor bitirdi psikolojusi bozuldu hatta dondurdu bir ara şu an sadece pratisyen olarak acil serviste devamlı cok zor bir bolum tip kesin sizin bolumdede kafayi siyiran olmustur kardes
02 Yorumla- +1 yıl
olma mı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa hastalığım çok şükür yok ama 11. sınıf öğrencisi için nasıl bir çalışma önerirsin hedefim tıp çok istiyorum derslerimde allaha şükür başarılıyım ama fikrini almak isterim :)
03 Yorumla- +1 yıl
:D :D valla fen lisesi mi? anadolu mu? düz lise mi? kaç yapıyosun denemelerde?
Cevap sahibi+1 yılAnadolu ve daha yeni geçtim ama çalışmayı severek ve düzenli bir şekilde yapmaya çalışıyorum
- +1 yıl
mesaj attt sen bana :D
Toza ve polene karşı alerjim var. Bahar aylarında kulağım iltihaplanıyor. Yaşayacak mıyım doktor bey?
01 Yorumla- +1 yıl
valla zor ama merak etme güvenli ellerdesiniz :D
Burnumun bir tarafı nefes almıyor doktor yatağı hep salya içinde bırakıyorum bir çözümü yokmu?
02 Yorumla- +1 yıl
bu normal bir durum bir taraf geneldde kapalıdır, ama ağızdan salya akıyorsa gaitada parazit aranması iyi olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılreaktif hipoglisemi, yüksek tansiyon, iyi kolestrol düşüklüğü, reflü ve son zamanlarda başıma gelen birkaç belirtiyi yazmak istiyorum
sersemlik hissi
Kulak cınlaması tek taraflı
Baş ağrısı çok aşırı olmamakla birlikte
El ve ayaklarda uyuşma
Kafada uyuşma
Bulanık görme
Bayıcakmış gibi hissetme
Mide bulantısı00 Yorumla
+1 yılÜlserim var senelerdir çekiyorum ilk başladığında 17 yaşındaydım bir de
00 Yorumlakalp çarpıntılarım oluyo bir yardım et bakalım :)
010 Yorumla- +1 yıl
aşık mısın? :D
- +1 yıl
neden içtin o ilaçları?
- +1 yıl
geri doktora gitmedin mi?
- +1 yıl
ilaca başlarken gidiyorsun , bırakırken niye gitmiyorsun?
- +1 yıl
valla doktora gitmiyorsun bana burada soru soruyorsun tuhaf
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardiyolojik bir hastalığım var. VSD. Ama bende sağlıkçıyım zaten sıkıntı yok o yüzden. Şimdiden hayırlı olsun senin de.
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim , geçmiş olsun :D
Cevap sahibi+1 yılSağol. Doktorlar bizi pek sevmese de sen inşallah seversin.
+1 yılvajinismusum ama frijit değilim doktor firijit olmak için ne yapabilirim?
00 YorumlaBisey dicem olum korkusu, kalp agrilari, bas agrilari filan panik bozukluk mu :D
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir , ama başka nedenlere bağlıda olabilir
+1 yılÖnemli bir sağlık sorunum yok sadece atnalı böbrek ve sinüzit
05 Yorumla- +1 yıl
bende de sinüzit var , böbrek değerlerin normal mi?
- +1 yıl
Bilmiyorum doktorlar 6-9 ayda bir kontrole gel diyorlarda ben hastahaneleri sevmediğimden pek gittiğim söylenemez en son 2 yıl önce gitmiştim herhalde
- +1 yıl
valla gidip kontrol ettirmen gerek
- +1 yıl
işte 2 yıl önce felan bir kontrol ettirdim sol böbreğimde genişleme vardı kanal tıkandığından dolayı sonra daha gitmedim zaten bir ara düşünüyorum gitmeyi
- +1 yıl
bence git bir usg yaptır baksınlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılReflexlerimi kontrol edemiyorum konuşurken kaslarım istemsiz yukarı aşağı oynuyor :) elim bir anda atak yapıyo ayagım bir anda geri cekiliyo felan bir sorun mu bilmiyorum ama sormak istedim
02 Yorumla- +1 yıl
norolojiye gidin hanfendi
Cevap sahibi+1 yılPeki saol
Kalp kapakçığımın birisi dogustan sarkık digeri ise portakal kabugu kadar kalın
05 Yorumla- +1 yıl
şikayetin ne?
- +1 yıl
hmm anladım
- +1 yıl
valla kardiyoloji doktoru daha iyi bilir :D hani uzmanlık alanına girer bu konu
su içsem yarıyor sebebini bilmiyorum ama kesinlikle bir problem olmalı
05 Yorumla- +1 yıl
resimdeki sen isen bence bir problem yok gibi görünüyor, kaç kilosun? boyun kaç? yaş kaç?
- +1 yıl
doktora karşı özel olmaz zaten :D yani senin kilon yok , neyden şikayet ediyorsun? :D
- +1 yıl
sağlıklı besleniyor msuun? spor yapıyor musun?
+1 yılUyuyamıyorum 6-7 ay oldu 1-2 saat uyuyorum hiç uyumadığım da oluyor sertralin içeren bir 💊 vermişti DOC bir boka yaramadı beter etti
SEndeyim02 Yorumla- +1 yıl
senin problem beni aşar :D
- +1 yıl
Psikiyatri eğitimi aldın ama 😜 fantezi uyku hapı yazdı bakalım
+1 yılsigortasız muayne devlet hastanelerinde nasıl oluyor ya
00 Yorumla
+1 yılSinüzit ve migrenim var düz tabanım 1,50 ye 1.75 miyopum
01 Yorumla- +1 yıl
sende doktorlara para kazandıran hastalardansın desene :D
+1 yılBenim parapsikolojik sorunlarım var, parapsikopatım ben:) Senin alanına girmiyordur herhalde;)
00 Yorumla
+1 yıl7/24 ereksiyon halindeyim sayın doktor :) Nedir bunun sebebi :) ?
00 YorumlaŞeker başlangıcı bu gün ölçüm 130 saydı tansiyona 17 ye 11 en yüksek 23 ölmüştü tansiyon ilacı kullanıyorum birde bel fıtığı var 1 tane
00 YorumlaSadece boynumda fıtık onun dışında çok şükür bir şeyim yok. 😊
01 Yorumla- +1 yıl
iyi bari :D geçmiş olsun :D
Şu an başım çatlıyorrr , burnumda son bir hafta 2 kez kanadı
04 Yorumla- +1 yıl
ekrana çok bakma
- +1 yıl
telefonda ekran yok zaten
- +1 yıl
ben bugune kadar başı çatlayıpta kızlar soruyor gibi hayati öneme sahip olmayan bir sitede dolaşan görmedim :D
benim sikayetim. hic hasta olmuyor olmam. bir olamadim gitti sizce neden :)
03 Yorumla- +1 yıl
bir doktora git sen , sıkıntı olabilir
- +1 yıl
bencede gerek yok :D
+1 yılPsikiyatrik sorunlarim var bazen ortaya cikiyo cogu zaman normalim, travmatik
01 Yorumla- +1 yıl
bir de insulin direnci varmis, matofin verdi doktor. Kilo vermeye yardimi olur mu?
Bende kafadan sakatlık var biraz ama sanırım tıp daha çare bulamadı bu soruna. :)
00 YorumlaBenimde kan tahlili yaptirmam gerek ama yaptirmaya korkuyorum
05 Yorumla- +1 yıl
ne şikayetin var
- +1 yıl
yaptır bence beşiktaşklı :D
- +1 yıl
olur herkese olur :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeynimizn yüzde 100 ü nü kullanmak istiyorum doktor :) napiyim :)
06 Yorumla- +1 yıl
şu an yüzde kaçını kullanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılyüzde 5 :)
- +1 yıl
yaş kaç? işin zor senin
Cevap sahibi+1 yıl21 :) nie zor sende yüzde 5 kullanıyosun
- +1 yıl
kim demiş?
Cevap sahibi+1 yılbilim adamları:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBobregimde protoein kaçağı var 1 yildi daha fZla oldu tansiyon ilcida kullaniorum doktor tek çare zayiflaman diyo napmam lazım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece koruyum sinuzit var bel kaslarim da zayifik falan
01 Yorumla- +1 yıl
hmm anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yıltopugumun üstünde kemik çıktı :S bazen çok acıyor. ayrıca düz tabanım çok yol yürüyemiyorum.
011 Yorumla- +1 yıl
hmm ortopediye gittin mi?
Cevap sahibi+1 yılevet gittim. dedi ki o kemiği oradan kazıyacaz ve oraya telle bir şey yapacaz, şimdi ister misin ameliyat? dedi. gerisini sen düşün artık. bilmiyorum ayağım ne olacak. ileride çalışmama engelmiş gibi geliyor.
- +1 yıl
nerede calışıyorsun? ya bizede öyle öğretmişlerdi, farklı bir tedavi olacagını sanmıyorum ama başka bir doktorada görün istersen
Cevap sahibi+1 yılokuyorum şu an. ileride boş durmak istemem :S baska doktora gitmeli miyim
- +1 yıl
yani içim rahat etsin diyorsan git ama benzer seyleri söylicektir tahminim
Cevap sahibi+1 yılevet o yüzden aynı şeyleri duymak istemedğim için gitmek istemiyorum. ileride çok zorlarsa mecburum sanırım ameliyata. peki bu ameliyat riskli olur mu yani ayagımı eskisi gbi kullanamam sanırım
- +1 yıl
her ameliyat risklidir, risksizi yok zaten
Cevap sahibi+1 yılhadi ya. bir de burun kemiğim de eğrilik var. yeni oldu yani. bunun için ne zaman ameliyat olmam gerekir. ne zaman artık yeter be burun derim.
- +1 yıl
yani burun ameliyatlarının çok bir acili yok , doktorunuz ne zaman derse o zaman küçük hanım
Cevap sahibi+1 yılçoook tesekkür ederim. cevap vermeseniz de olur. allah razı olsun.
- +1 yıl
çok geçmiş olsun
Topuk dikeni geciyo mu doktorr 1 haftadir var basamiyorum ayagimi
00 YorumlaIntornlulten vakot buldun tusu hallettin bide baskalarinin derdine deva mi olmaya calisiyon bir s. g
01 Yorumla- +1 yıl
hayvanlara değil insanlara sordum kardes sen yanlış anladın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım testisimin içinde kist var ufak bişey geliyo elime
02 Yorumla- +1 yıl
epidemis kistidir ama yine ürolojiye git ne olur nolmaz
Cevap sahibi+1 yılEpidemis kisti olunca zararsız mı oluyo. İlerde çocuğumun olmamasından korkuyorum
bipolar bozukluk maalesef
013 Yorumla- +1 yıl
şu an manik misin depresif mi
- +1 yıl
aaa çok eğlencelisindir şimdi :D yanında olmak vardı
- +1 yıl
nerdesin sen hemen geliyorum yanına :D
- +1 yıl
gel para sorun değil beniim için :D
- +1 yıl
gerçekten para hiç sorun değil :D
- +1 yıl
söyle söylim annem eczacı ablam diş hekimi babam esnaf 5 dükkanımız var :D 1birinin geliri bana ait :D
- +1 yıl
teşekkür ederim efendim :)
stajı mı yapayım diyosun :D
09 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :D kendimi geliştirim hemde insanlara yardım ederim :D
- +1 yıl
maksat sohbet ya , sıkıldım , kimseyi tanımıyorum burdan mesaj atan yok :D bari soru sorim dedim :D
- +1 yıl
ee senin sorunun ne? :D yardımcı olim :D
- +1 yıl
Allah iyilik versin sana :D ee mesaj atta az sohbet edeilim :D
- +1 yıl
peki madem :D
Kalbimin ayari bozuk. Ritmi tutturamiyor garibim:)
03 Yorumlailaç kullanıyor musun? bende de var :D
- +1 yıl
yok bende de ufak bişey var zaten, pan, k atakta yok
+1 yılAllaha şükür hiç bir sağlık sorunum yok. 😊
09 Yorumla- +1 yıl
demekki piano sağlığa yararlı :D :D
- +1 yıl
Ee boşuna dememişler müzik ruhun gıdasıdır diye 😊
- +1 yıl
bende mızıka calıyorum , gitara başladım :D
- +1 yıl
keman piano ve yan flüte sonsuz saygım var :D takdir ediyorum hafifi bir kıskanclık yaşıyorum :D :D
- +1 yıl
Bende kıskanmadım diyemeyeceğim çünkü doktorluk... Off 😊
- +1 yıl
sen ne okuyorsun?
- +1 yıl
Piyano ogrt.
- +1 yıl
yuhhhhhhh süper :( banada öğret
- +1 yıl
Sizinki de süper hemde cok :)
+1 yılboyumu nasıl uzatırım
01 Yorumla- +1 yıl
kaç yaşındasın? boyun ne? spor yapıyor musun?
Hipotiroidi hastasiydim ama semptopmlar var
00 YorumlaYorumları okudumda turp gibimisim :D
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
+1 yılRozasea var onerebileceğin bir ilaç var mı
03 Yorumla- +1 yıl
aaa :D :D gecen sene bende de var dı, steroid vermişti doktor, ama dermatolojiye gitmeden kullanma sakıın :D
- +1 yıl
Tamamen geçti mi senin
- +1 yıl
eveet :D
Eklem romatizmam var :(
05 Yorumla- +1 yıl
kaç yaşındasın?
- +1 yıl
jra yani steroid kullanıyor musun?
- +1 yıl
doktor takipli değil misin?
+1 yılKalp ritim bozuklugu..
01 Yorumla- +1 yıl
tam olarak çeşidi ne?
Şeker hastalığı sorunum var
043 Yorumla- +1 yıl
tip 1 mi? kaç yaşındasınız acaba?
- +1 yıl
ilaç kullanıyor musn?
- +1 yıl
valla zor hastalığın var , Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
ne demek , bişey soracak olursan mesaj atıp sorabilirsin her zaman :D
- +1 yıl
yani öğretiyorlar zaten hemşire hanımlar, çok zor değil kullanması ama sonucta her farklı sey biraz zordur
- +1 yıl
geçmiş olsun küçük hanım
- +1 yıl
doktor anil her zaman yanınızda :D
- +1 yıl
ayıp ediyorsun ama :(
- +1 yıl
ben sana çok kibar davrandım sen ne diyosun :(
- +1 yıl
yok önemli değilde , yaşlı insanlara kötü davrandığımı nereden çıkardın anlamadım , ben sana burada kötü bişey demedim afedersin ama
- +1 yıl
sen ne okuyorsun acep?
- +1 yıl
sizin meslekte herkes yaşlılara çok iyi davranıyor mu?
- +1 yıl
her meslekte curuk elma vardır, ayrıca günde 150 hasta bakanda var, 150 tane hasta olan insana bakmak sen nasıl bilemezsin , bizde insanız
- +1 yıl
doktora bağırma veya dayak atma hakkıda yok dimi kimsenin? peki onlara neden bişey demiyorsun?
- +1 yıl
yani gel benle 1 gün yanımda dur , bak bakalaım neler var
- +1 yıl
:D isminiz neydi hanfendi
- +1 yıl
aysun hanım biraz yanlış anlaşıldık :D
- +1 yıl
farkkettim kusura bakmayın :(
- +1 yıl
bende anil buarada :D
- +1 yıl
off çok sıkıldım :D ne güzel demin tartışıyorduk :D vakit geçiyordu :D :D
- +1 yıl
neden sizle sohbet etsek? :D
+1 yıldoktor bey ben çok şeyim.
01 Yorumla- +1 yıl
neysin hasta hanım?
Hepatit b taşıyıcısı :)
01 Yorumla- +1 yıl
no problem , hastanede filan taşıyıcı oldugunu söylemeyi unutma :D
krkonik faranjit var hacı yardım et ölüyommm
06 Yorumla- +1 yıl
hacı abi doktor ne dedi onu söyle
- +1 yıl
sigara kötü
- +1 yıl
sigara içip faranjitten ölüyorum demişssin , içme hala ölürsen gel yanıma
Tohtor gögüsüm ağırıyor?
04 Yorumla- +1 yıl
tam olarak nasıl bir ağrı? neresi? ne zamandan beri?
- +1 yıl
olabilir , kardiyoloji ve gastroenterolojiye gidip göster istersen
Kıl Dönmesi Var Hocam
03 Yorumla- +1 yıl
genel cerraha gittin mi
- +1 yıl
:D :D
hangi ünide intörnsün onu söyle sen :)
01 Yorumla- +1 yıl
güney sehirleri diyelim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDİŞİİİİM :( bugün kanal tedavisi oldum :(
016 Yorumla- +1 yıl
doktorlar dişe bakmaz ama :(
Cevap sahibi+1 yılgözümde şiş üstelik belimde agrıyor ha bide geçen gün konsere gittim topuklu ayakkabı giydim ayaklarımın ağrısı hala geçmedi ve 3 parmağım su toplamış küçük parmağım mahvolmuş o kan toplamış ha bide çok bağırdım boğazım ağrıyor yalnız bu bel ağrım çok kötü yere eğilsem kalkamadığım zamanlar oluyor :(
- +1 yıl
illa bedava doktor bulmusken soru sorim diyosun yani :D
Cevap sahibi+1 yılyok ciddiyim yemin ederim bunların hepsi var bende :D gözümün altı şişti ne yaptıysam 1 haftadır geçmiyor ve yaraoluyo altları soyuluyo filan hepsinde ciddiyim :D
- +1 yıl
senden para alcam ben :D sen bedava diye geldin eminim ben :D
Cevap sahibi+1 yılhalimi görsen ben gelip evde sana bakayım üstüne para vereyim dersin bence :DD ölmüşüm :D
- +1 yıl
sen beni konsere çağırma sonra yardım iste :D başkaa? :D
Cevap sahibi+1 yılama harika geçti konser bu ağrılara değdi :DDD
- +1 yıl
kimin konnseriydi? beni çağırma :( sevgilin var mı?
Cevap sahibi+1 yılhadise - athena :DD yokk :D
- +1 yıl
ee ne sıradaki konsere birlikte gidiyor muyuz?
Cevap sahibi+1 yılaynı ilde değiliz bence :D
- +1 yıl
sen nerdesin ben gelirim yanına :D
Cevap sahibi+1 yılelazığ :D
- +1 yıl
tamam gelirim :D konser ne zaman :D
Cevap sahibi+1 yılgeçti bu sene fantayı takip et elazığa gelince koş gel :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkalarını sinir etme huyum varda biraz.
02 Yorumla- +1 yıl
sevgilin gelsin sorsun o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılSevgili yokki ama isteyenler var tabi neyse o mevzu uzun biraz sadece sevgilini sinir eysen gene iyi ben aüle çevremdekileride sinir ediyorum bazen lafı çarpıveriyorum hemen. D
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem