Aşının yaygınlaşmasıyla çoğu kişide bir rahatlık oldu ve maske takmamaya başladılar. Maske takanların sayısında ciddi bir azalma var. Siz maske takmaya özen gösteriyor musunuz? Ve en önemlisi takarken burnunuzu da kapatıyor musunuz?
Salgının ilk günlerindeki gibi maske takmaya devam ediyor musunuz?
Tabiki, bitene kadar devam edeceğim ve aşılanma oldu diye virüs bittiği anlamına gelmiyor veya aşısını oldu diye virüs olmayacağı anlamına da gelmiyor. Aşı sadece önlüyor eğer aşı virisu bittirseydi anında etki etseydi herkes aşısını olmuştu 😀ha bunlara rağmen de maskesini takmayan umursamayan herkes hakka giriyor buradan da söylemiş olalım sağlık çalışanları gece gündüz çalışıyor çabalıyor keza düşünceli insanlarda öyle elinden geldikçe dikkat ediyor hem kendisi hemde karşısındaki zarar görmesin diye bunlara rağmen takmayan varsa hakka girer 👍🏻
Maske burnumu gizleyen çok hoş bir icat oldu aslında😅 Bana burnunu aç deseler de açmam öyle söyliyim. Aşılarımı oldum ama hala özenli bir şekilde maske takıyorum. Hatta toplu taşıma ya da hastane gibi yerlerde eldiven bile kullanıyorum.
Ben de sevmiyorum zaten ama anlık olarak özellikle hastanede çıplak elle ellemektense eldiven kullanıp sonra çıkarıp ellerimi yıkıyorum. Çünkü ben elini ağzına gözüne falan fazla süren biriyim😅
Annem ve babamın sağlığı için elbette maske takmaya devam edeceğim. Ben bu hastalığı kolay atlatabilirim ama onlar atlatamayabilir. Sırf bu lanet hastalık yüzünden anneannemi kaybettim. Bir tane daha kayıp veremem..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başın sağ olsun. Herkes başkalarını düşünmüyor maalesef
Evet, her yerde maske takmaya devam ediyorum. Taktığımda da burnumu kapatıyorum. Ama şöyle bir gerçek var ki; bence bende dahil bir çok kişi eski özeni göstermiyor.
Maske artık moda oldu elbiseye gire takılıyor birde şakasız insanlar zaten yüzünü gizlemeyi seviyordu bazılarımız için bahanemiz oldu kimisi bence virüs bitse de o bahaneyle takmaya devam eder 😂😂🖤
Şu sıralar maske takımında bir rahatlık geldi öncesinde takmayınca vatanıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyordum. Şu an bu rahatlık biraz var ama maske takımında burnumu kapatırım.