persembe günü ilk dozu oldum o gün hiçbir şey yoktu ama cuma gecesi bir ateş üşüme ve boğazda kaşıntı oldu. benzerini veya aynısını yaşayan var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 doz Sinovac oldur herhangi bir sorun yaşamadım. Tek yaşadığım olay ise aşı olduktan bir gün sonra Coronaya yakalandım😇
ay ya bende öyleysem
Evet bende de aynı şeyler oldu hasta oldum olacağım diye tetikteyim hep.
sonunda benzer biri... çoğu kişi sinovacta sorun yaşamıyo sanırım istisnayız
Parol içtim direk bekliyordum zaten hastalanmayalımda önemli şeyler değil ben bir kere geçirdim ikinci karantina sıkar beni.
ya covidsem diye korkuyorum
Bende :)) öksürük falan yok ama henüz
bende var hafif :(
aynen umarım dediğin gibidir
Umarım
ben koronaymışım :(
Kim dedi
Belirtilerin tam olarak neler bna yzrmsn öxldn
test vermiştik, baş ağrısı ateş üşüme şimdilik🥺💕
Anladım geçmis olsun ben bekleyeceğim biraz daha 😂
teşekkür ederimm inşallah sende yoktur
Sağol korkma ben geçirmiştim dinlenerek sadece toparlandım.
ilk kez oluyorum, şimdilik ateş ve baş ağrısı var. tat ve koku kaybı ile ishal yasamaktan korkuyorum
Herkeste olmuyor 15 güne sanırım tamamen iyileşiyorsun sadece gün say kendine
umarım ilerlemeden geçer😭
Sinovac in yan etkilerini hiç duymadım açıkçası
bende öyle bir kaç tane okudum ekşi sözlükte falan çok az, ama neden böyle oldum anlamadım
Belkide geleneksel bile olsa vücudun tepki vermiştir eğer çok zor durumda değilsen 1-2 güne rahatlarsın eğer ağrı ve şikayetlerin fazla ise doktor çok derim
Çık derim
teşekkür ederim
Sinovac da yan etki hiç duymadım
Niye sinovac
Neden biontech 😀
onu tercih ettim?
@AddrenaliN koruyuculugu daha fazla sinivacin deneyleri yeni varyantlarda asi degeri bile tasimiyor
Biontech in yan etkileri daha fazla yeni gelistirilmis bir aşı çeşidi ileride ne gibi yan etkileri olabileceği belli değil İsrail de kanıtlanmış gençlerde kalp kası iltihaplanmasi yaptığı bilgisi var ve bir aşı düşün tüm varyantlarina iyi geliyor bu nasıl birşey böyle 😀 sencede garip değil mi virüs şekil degistiriyor asi da şekil değiştiriyor birde 3-4 ay gibi kısa bir sürede çıktı ne olduğu belli değil herhangi bir bilimsel çalışma yok
@AddrenaliN bu asi turunun 25 yoldir oldugunu bilmiyorsun heralde?
Daha efektif uretebilirlerdi alpha proteinden uretserdi ama bu da guzel koruculuk veriyor disindaki spike dnasina bagli oldugundan? Virus sekil degistiriyor evet ama cok da degistirmiyor
Spike dnasi ayni degisen sey suana dek spikenin fazlaligi
Hangi salginda bu denli hızlı tam onay alan bir aşı var peki eğer bir salgın varsa neden geleneksel asilara onay verilmiyor sinovac Sputnik v gibi aşılar DSÖ dan onay almıyor Çin böyle asilariyla temizlenmedi mi? Biontech o kadar iyi madem neden hala ülkeler aşı yaptirmaya çalışıyor ve aşı olanlar hastalanıyor
@AddrenaliN herkes asi olmadigi icin olabilir mi? N son cin ebola asisi uretmisti yuzde 60inda uzun sureli hastaliklar cikti afrikada.
isteyen istediğini olur boş bi tartışma, iki seçenek sunulup kişinin kendisine bırakılmış herkes kendinden sorumlu :)
Peki bointech in yan etkileri şuanda biliniyor mu? Kısa sürede İsrail in çalışması var onun dışında herhangi bir bilimsel çalışma yok ki kısa dönemde kalp kası iltihaplanmasina yol açan bir aşıyı neden zorunlu hala getirmeye çalışıyorlar peki hep aynı örnek belki ama geçmişte gripten bile daha fazla insan ölürken nedir bu insanları aşılama çalışmaları Afrika'ya bile asi yardımı gündeme gelmişti Afrika'da ki insanları açlıktan öldükleri gerçeği varken garip değil mi bunlar
Birde Çin in aşısına onay verilmediğini anlarım Rusların aşısına neden onay verilmedi peki
@AddrenaliN cok nadir goruluyor
Çok nadir görülüyor dedigin yan etkileri mi acaba eğer öyleyse Twitter a girip biontech hastag ile ara yapabilirsin maglum üzerine yapılan bir çalışma yok şuanda daha doğrusu yasak sanırım maglum aşı yi kendi özgür irademiz ile olduğumuz için devlet ve pfrizer şirketi hiç birşeyi kabul etmiyor üstelik aşı onam formuna da bunu açık açık yazmışlar 😀
@AddrenaliN ben Nisan ayinda oldum ates gibi yanetkileri normal buluyorum ve immun responseu daha fazla
Kişiden kişiye değişkenlik illaki gostericektir ama dediğim gibi yapıp Twitter da atatirsan diğer kişilerde de görülen yan etkileri öğrenmiş olursun hatta mRNA uzerien çalışma yapan bir kişinin miyokardi ve zona yan etkileri arasında en sık görüleni diye paylaşmış şuanda aslında kişisel bir tavır olmak isteyen olur olmak istemeyen olmaz ama sen neden oldun veya sen neden olmadın diye sormak biraz abest bence olan kişilerinde maske vb konularda ne kadar gevsedigini görüyoruz olumsuzluk iksiri içmiş gibi bazıları 😀 çok uzatmaya gerek yok sanırım konuyu soruyu soran kiside kusura bakmasın bu arada şiş ve kebap güzelmiş canım çekti 😁😁🙈