Annem icin biseyler yapmam lazım.
Kendi akcigerimi verirsem nakil yapabilirler mi. Ve kanser biter mi?
Kendi akcigerimi verirsem nakil yapabilirler mi. Ve kanser biter mi?
Benim annemde 4. evre kanser. Bu kanserde en tehlikeli akciğer, lenf ve kemiğe sıçrayan kanser. Geçmiş olsun.
Sana da kardeşim. Allah cümle hastaya şifa versin.. zor
Gerçekten zor, rabbim kimseye vermesin. Gözünün önünde eriyorlar ama elden bişey gelmiyor maalesef.
Bazen bu kadar acı çekmese de , allahim yanına alsa diye düşünüyorum. O derece
Ağrı kesici bile işe yaramıyorsa zaten çok zaman kalmamıştır..😔
Daha nice insanlar var böyle. Basa gelmeyince bilmiyor insan.. zor. Çok zor
Annem hastaneye yatana kadar farkında değildim. Gerçekten çok var. Bizim buraya yakın bi adam var, dilden sürüntü alıyor ve karışım yapıyor, götürdük geç kalmışsınız dedi. Geç kalınca bir faydası olmuyor.
Tıp bu konuda çaresiz. Oysa ilerisi mutlak vardır. Kesin ilaçlar yapılabilir..
Akıllı ilaç alıyor annem. Ama o bile çok önünü alamadı.
Evet. Bizim doktorda ilk gittiğimizde başvuru yaptı. Yeni çıktı ilaçlar. Onu merak ediyorum. Ne tür bi ilaç o. Etkisi nedir kardeş
İç organlarda işe yarıyor ancak sınırlı, kısaca kanser hücresinin vücuda yayılmasını azaltıyor ama önlemiyor.
Ne yapabiliriz kardeş... Yurt dışında var mı bunun çaresi
Kardeş akciğere sıçradıktan sonra çaresi yok maalesef. Zaten acı çekiyor diyorsun. Maalesef sonun da sonuna gelmiş annen. Çektirmesin Rabbim diyebilirim.
Kimseye vermesin. Dedem de akciğer kanserinden ölmüş..
Sende arada git kontrol ettir o zaman.
Benimde yeterince sağlık sorunum oldu kardeş. Çok yaşadım çabuk yaşlandım. Kansersin deseler hiç şaşırmam
Benden 15 yaş küçüksün, ne sorunun var senin ya..🙂
Ohoo anlatsam roman olur ki yazıyorum roman olacak
Cevap
2Cevap
Gecmis olsun Allah acil şifa versin ama bu konularda isin uzmanı olan doktorlara danismalisin kulaktan dolma bilgilerle yanlış yonlendirilme
Doktorlardan tatmin edici bir cevap alamadım. Belki yaşayanlar vardır diye sormak istedim..
Doktorlar daha iyi bilir. Allah'tan ümit kesilmez. Annenize Allah şifa versin.
Teşekkür ederim saolu
Rica ederim.😔
Çok geçmiş olsun biz ne desek boş bu konuda alanında en iyi doktorlara gidin bence
Teşekkür ederim
Allah şifasını versin
Çok üzücü. Allah şifa versin çok zor
%0,1 ile %10 arası iyileşme ihtimali var
her nefis birgün ölümü tadacaktır , elden birşey gelmez , akciğer nakil işi mümkün değil
Ciğerimi vereyim yeterki iyi olsun.. elimden hiç bisey gelmiyor kardeşim.. çok çaresizim
anlıyorum , senin durumunda milyonlarca insan var , elden birşey gelmiyor malesef , kansere çare bulamadılar , kanserden etrafımda çoğu kişi vefat etti , babam da kanser olacak ondan korkuyorum çok sigara içiyor , sonuç ne olursa olsun hayat devam edecek , en iyisi son zamanlarını doya doya geçir hacı , inşallah iyileşir
Bunu doktora sorman lazım çok geçmiş olsun
Doktor iç açıcı konuşmadı. Başka doktorlar denemek istiyorum dedim nereye giderseniz gidin tedavisi standart dedi. Çaresizim...
En İyi Cevaplar