Diş beyazlatma fiyatı dişçiye ve aslında bölgeye göre değişir ancak diş beyazlatma fiyatları 2019 konusunda ortalama bir bilgi verebilirim.
İnsanların ezici bir çoğunluğu çekici bir gülümsemenin bir kişiyi daha çekici hale getirdiğine inanıyor. Kalıcı diş beyazlatma fiyatları, kullandığınız ürünlere ve evde mi yoksa diş hekiminizin ofisinde mi yaptığınıza bağlıdır. Ofis tipi diş beyazlatma
Ofis içi diş beyazlatmanın ortalama maliyeti 1200 TL'dir, ancak kullanılan ürün tipine ve diş hekiminizin ne kadar şarj edildiğine bağlı olarak 1000 $ veya daha fazla bir değere ulaşabilir. Çoğunlukla ithal ürün kullanıldığı için, dolara bağlı fiyatlama yapılıyor. Ofis içi beyazlatma işlemleri daha beyaz diş almanın en hızlı yoludur. Bu tedavilerin çoğu yaklaşık bir saat sürer ve genellikle sadece tek bir seansa ihtiyaç duyulur.
Ev Tipi Diş Beyazlatma – Ev Tipi Diş Beyazlatma Fiyatları
Ev tipi diş beyazlatma işleminde diş hekimi, hastanın alt ve üst çenelerinin ölçüsünü alır ve kişiye özel diş beyazlatma plağı hazırlar. İstenilen diş rengine göre diş beyazlatıcı jel verilir. Belirlenen zaman dilimi içerisinde plakların içerisine jel sürülür ve dişlere takılır. Genellikle geceleri takılır. Devamlı şekilde 3 hafta boyunca kullanıldığında başarılı sonuçlar alınabilir. Ev tipi diş beyazlatma fiyatı 2019 yılında 580 TL’dir.
Bir çocuğun bebek dişleri genellikle takip eden yetişkin dişlerinden daha beyazdır. Bir insan yaşlandıkça, yetişkin dişler genellikle gıda maddesi, çay, kahve, kırmızı şarap ve tütünle lekelenir. Herhangi bir diş beyazlatma ürününde olduğu gibi, 13 yaşın altındaki çocuklar ve hamile veya emziren kadınlar için önerilmez.
Boya beyazlatma ürünlerinin etkili olması için günde iki kez uygulama yapılması gerekir. Tedavi süresi değişecektir ama kalıcı bir tedavi sunamazlar.
Kalıcı beyazlatma yaptırmak istiyorsan fiyatlar en vasat yerde bile 600 tlden başlıyor.Kalıcı olarak beyazlattıktan sonra da çay ve sigardan uzak durmalı dişlerini düzenli fırçalamalısın
2
1 Yorumla
Gizli Soran
Dişlerimi düzenli fırçalarım,sigara içmiyorum,çayı da sadece pazar kahvaltılarında içiyorum :) Peki bu 600 lira dediğin ofis tipi mi oluyor,ev tipi mi?
Şehrindeki dişçilere ve kliniğe, doktorun vizite ücretine bağlı bu. Yani 75 liraya da temizletirsin 250 tl'ye de ben diş beyazlatma ve temizletmeyi 30 yaşına kadar uygun görmüyorum.
Diş beyazlatma işlemi zararlı temizletme işlemine bir başlarsan her 6 ay mecburen yaptırmak zorunda kalırsın ki dişlerinde daha çabuk plak ve tartar oluşur
Günde 3 defa düzenli olarak dişlerini fırçala sigara kullanıyorsan bırak çay ve kahve tüketimini azalt günde 1 defa karbonatla dişlerini fırçala sana önerdiğim macunun üzerine karbonat döküp fırçalarsan çok daha etkili olur gece yatmadan öncede klorsuz su ile hazırlanmış karbonatlı su ile ağzını çalkala çok büyük etkisini göreceğinden eminim
Temizletme işine sakın girmeyin. Beyazlatma ise gecen, kendi doktoruma sordum. 650 tl gibi bir fiyat cıkarttı. Dedim garantısı falan varmı bu ısın. Yanı sıgara vs. kullanmıyorum, tekrardan eskı halını alırmı? Soyledıgı su oldu, Sac boyatmak gıbı dusun:) 2 yıl sonra yıne gerekebılır.
Benim arkadaşım yaptıracaktı. Fakat bekli bir süre sonra eski haline döndüğü için hayatı boyunca sürekli yapması gerekiyordu vazgeçti. Sende yaptırma. Doğal yollardan beyazlat. Mesela diş fırçalamak en basit yöntem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
DuzEnli fircala diş taşı varsa temizlet ama özellikle sariysa beyazlattir ama herkesin dışının bir rengi vardır bazısı o kadar bakmasına rağmen yeterince beyaz olmaz tabi özel bir şey ise mesela dugunun gibi o zman beyazlat ama sürekli yapılmaz zararli
ortalama 800-1000 arası diye biliyorum canım 2020 için. ben istanbuldaysan gülsemin koçak hanımı öneririm diş taşı temizliği de beyazlatma da yaptırdım kendisine ikisi bir olunca bana biraz indirim yaptı ama tek beyazlatmada da piyasaya göre uygun fiyat verir eminimki
kozmatikte çalıştım pek işe yaraadığını söylerler bu tarz ürünlerin. karbonatla fırçala arada. düzenli ve sarartan yiyecekelrdn uzak durmayı dene içecekelri pipetle iç. vs .vs :D
Bembeyaz dişler için öyle beyazlatma falan etki etmez. Senin dişinin rengi ne renk önce onu bilmek lazım. Sonrasında da düzenli olarak fırçalamak lazım fiyat olarak da 50 liradan fazla verme.
Bana diş doktorum söylemişti. Bazı insanların beyaz bazılarının kemik renginde oluyormuş. (Yani pek beyaz olmuyor) Tamamen beyaz yaptırmak için tüm dişlerini söküp tekrar yaptırman gerekli o da bayağı eziyet.
Nerde yaptırdığına göre de değişir ama çok fazla oynamaz heralde ben 2 sene önce yapmıştım 7o liraydı galiba ve etkisi derken acısını kastediyorsan endişelenecek birşey yok merak etme :)
Bana soruyorsan bedava olmalı zaten ssk'yı da sallamıştım. Bunun için diş fırçası kullanmalısın, diğerleri kalıcı olmaz diş fırçalamazsan zaten. 2-3 hafta düzenli fırçalarsan bembeyaz olur. Yalnız 1 tl yede 10 tl yede macun var uzuz diye alma. Zararını gören yakınlarım oldu .
yok benim kullandığım macun 13 tl. ama dislerin değerini geç anladım, daha önceden fırçalamıyordum artık fırçalasamda lekeler gitmiyor. onlar için bi cözüm istiyorum aslında
Evde yapılacak beyazlatma için dişten bir ölçü alınır. Bu ölçüye bir plak hazırlanır. Muayenehane ortamında kullanılan hidrojen peroksit, karbonit peroksitten yüzde olarak biraz daha düşük orandadır. Kişi verilen malzemeleri, özellikle geceleri ağzına koyarak dişlerinde beyazlatma sağlayabilir
En İyi Cevaplar