Randevu aldim gittim doktora da beyin tomografisi icin yönlendirdi ama daha tomografi randevuma 2 gün var. Agri kesici
kesmiyor siz napıyorsunuz öneride bulunun dayanamıyorum
kesmiyor siz napıyorsunuz öneride bulunun dayanamıyorum
@ismisiktiret merhaba İrem hanım geçmiş olsun öncelikle bu şekilde devam eden baş ağrın varsa sende migren veyahut sinizüt olabilir malesef. Ama beyinle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum o yönden korkun olmasın. Bu dediğim 2 nedenden olabilir. Sıvı tüketim (Su) durumun nasıl? Susuzlukta baş ağrısı yapar.
Eğer 3 gündür baş ağrın geçmiyorsa öncelikle bol bol sıvı tüket. Baş ağrın sadece bir bölgede mi yoksa bütün bölgede mi ağrı yapıyor?
1- ağrı kesici ilaç içtiysen ağrı geçmediyse ağrı kesici ilaç çok kullanma böbrek ve vücuda zarar verir
2- ağrının nedeni ne olabilir düşün bul hangi saatler ağrı artıyor
3- çok stres yaptıysan ondan olabilir
4- Çok az su içiyorsan ondan olabilir
5- telefon ile çok oynuyorsan ondan olabilir
6- sağlıklı uyku düzenin yoksa ondan olabilir.
çözüm olarak nefes egzersizi yap su iç bol bol kafana masaj yap stresten uzak dur uykunu düzene koy. Bitki çayı iç. Ilık su ile duş al, temiz hava al ve gün ışığından yararlan. Bunları yaparsan iyi gelir. Baş ağrının altında yatan sorun bulunursa daha iyi olur. Geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim dediklerinizi nerdeyse hepsini yapıyorum yani geçici bir nedenden dolayı degil bende sinüzit zaten var çocukluğumdan beridir migren oluştu sanırım bakalim sonuclar nasil çıkacak y zaten beyin tomografisi cektirmemiizn sebebide ön lobu baz alicaz sinüz durumuna bakacak doktor. Yazdıklarını icin teşekkürler
Rica ederim büyük ihitmal migren olabilir. Sinüzit zaten var. Sana bir yöntem daha öğreticem bununla ilgili sana zahmet müsayit olduğun zaman mesaj atar mısın
burdan yazın , bu arada neden bana irem dediniz?
İnan bende bilmiyorum uykuluydum dün yazarken sağlıkçıyım yorgundum neden yazmışım fikrim yok Sen söyleyince bende fark ettim 😂 yaz paylaşim seninle ☺️
😂anladım
Bu yöntem farklı herkes ile paylaşmıyorum ı yüzden mesajda söylemek istedim
Evde aspirin tarzı bişi varsa suyu iyice kaynat kabın içine yok kafanı içine sok 4 5 tane hap at parolda olur üzerine battaniye ört ağrısı geçer buharı burnundan içeriye çek
Deneyeceğim teşekkür ederim ilk defa duydum
Bende sinüzit var iyi geliyor 1 2 sene ağrı olmuyor
Ciddi misin 1 -2 senemi ben çocuklugumdan beridir sinüzitten madurum ama şimdi migrenden şûphelendik doktorla bakalim ama nasıl 1-2 sene geciriyor ya deniz tuzu mu cekmedigim kaldi her şeyi yaptim da gecmedi
Valla ciddiyim hatta 4 yıl oldu baş ağrısı olmayalı
Umarım ya şimdi denicem peki bunu nekadar sıklıkla yapmam gerek yoksa bir seferde mi etki ediyor
Örneğin bugün yaptın yarın akşam yine yap 3 gün maks sonra 1 hafta şapka ile dolaş anlına rüzgar gelmesin 3 gün daha yap sonra unut sinüziti
Tek seferde geçer ama sen yinede rüzgarlı Bi yere çıkma 1 hafta
Şimdi yaptim ağzım yüzüm yandı buhardan ama dayandim 😂şuan psikoljik olarakmi bilmiyorum agrimiyor gibi ama şu an etki etmesi bile çok iyi benim için uyuyabilecegim en azindan Teşekkür ederim yeniden
Tamam cikmam
Rica ederim kardeşim ne zaman istersen buradayım çok geçmiş olsun
:) teşekkürler
Rica ederim kardeşim
Cevap
9Cevap
Çok geçmiş olsun. Sen içini ferah tut. Geçer. Her zaman olumlu düşün. Adaçayı iyi gelebilir. Deneyebilirsin. Yeniden çok geçmiş olsun.
Teşekkürler migrenmiş gittim doktora ilac kullanicam
Baş ağrısı ağrı nedir bilmiyorum çok şükür MaşaALLAH. Geçmiş olsun. 🥳
Ne güzel, teşekkür ederim
Tülbentle sıkıyorlar genelde bir de tepeye buz torbası koyuyorlar
Buz denedim de etki etmedi ama tülbente patates koyucam onu denicem birde, teşekkürler
Rica ederim geçmiş olsun
teşekkür ederim
Pek başım ağrımaz, parol kullanırım şikayetim olursa, geçmiyorsa acile git bence. İsteğimi kabul ettiğin için teşekkürler 🌹
rica ederim , parol bana etki etmiyor
En iyisi doktora danış, hangi şehirdesin
aynen rabdevumu bekliyorum
Geri takip lütfen 😊
Takipten çıkabilirsiniz
Neden
Sizi takip etmem icin bir gerekçe yok çünkü sizin de yok ciakbilrisniz
Peki
200mg majestick iç 2 tane. Bende migren var 2 tane içiyorum anında geçiriyor
Aynen ondan alcam olmadı o keser gibi anca temelli bir çözüm buluncaya kadar
😁keser umarım
😂sen kulalniyor musun
Bu insanı uyuşturmuyor mu Ya nasil birakicaksin
Ben selectra kullanıyordum bırakınca ya kadar cok zorlandım lyricayi düşünemiyorum
Anladım
Işığa çok maruz kalma. Hatta tele bile bakma derim. Uyumaya bak anca öyle rahatliyorsun
Evet ışık rahatsız ettiği için karanlık tayım hep 3 gündür telefonunda gece ışığına alıyorum uyutmuyor ama ugrasicam teşekkürler
Geçmiş olsun. Bilsem yardımcı olurdum
Teşekkürler gittim doktora zaten
Anlına patates sar karanlık odada yat uyu
Tamam bunu da yapıcam yeterki geçsin , teşekkürler
Patatesi yuvarlak şekilde dilimle
Evet öyle yapicam şimdi de onu yapıp uyucam
👍👍👍
Fayda etti mi verdiğim tarif
Apranax al
İlk defa duydum doktor bir reçete belirledin sonucu agöre sorucam hepsini Bunu ilacida sorayım teşekkürler
@İsmisiktiret ilaç kullanma
İşe yaramıyor zaten de su majezigi denicem bir o baay keskin bir ilac oda yaramaz artik ne diyim
@İsmisiktiret kendini zehirliyorsun
Doktorda aynı şeyi vericek zaten ozmana akdar hafifletmek icin idare edicem ilaçsiz durmuyor öyle yoksa uzun süredir ilac kullanmıyordum bende agrasif kesici bağımlılık yaptığı icin ama şu an zorundayım
Hastalık ne?
sinüzit var cok uzun süredir ama migren başladi gibi
Çok stres yapıyor musun
evet ama herzman bukadar agir olmuyordu agri
Doktor ne dio
Migren ama bir tomografi sonucun bakicak bakalim
Umarım temiz çıkar her şeyin hayırlısı :))
Hayırlısı bakalım umarım
Bi ilaç vercrm de isminisktret @ismisiktiret
Tabi yazın siz onuda doktora sorarim
Tamam
Meditasyon
Hangi ağrı kesiciler aldın
arveles , parol, minoset
Hmm çok almışsın da normalde etki etmesi lazım
Evet etmedi
Acile gidip iğne vursunlar popona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar