Merhaba covid olmusuz eşimle ama karantiya aldık test yaptırmadık koku tat ve öksürük ve ağrılar var %100 eminiz daha önce covid olupta atlatan var mı
ya da doktora gitiğimizde ne olcak ilaçlar ile tedavimi olur cocuklarımız daha 1 yasında cünkü
ya da doktora gitiğimizde ne olcak ilaçlar ile tedavimi olur cocuklarımız daha 1 yasında cünkü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok geçmiş olsun ya ilaç dedikleri ağrı kesici sanırım pek bir şey yok yani elinden geldiğince vitaminli şeyler tüketin arkadaşım olmuştu test yaptırmamıştı biliyordu covid 19 olduğunu evde kendine iyi bakarak atlatmıştı tek ağrılarının çok olduğunu söyliyordu o kadar ama durumunuz çok kötüyse direk ambulans çağırın ve hastaneye gidin
Ağrı kesici felan değil Favira diye Japon menşei mikrop virüs bakteri öldürücü ilaç
@Hapishaneköşesi bilgim yok benim bende etraftaki kişilerin yalancısıyım ama öğrenmem iyi oldu teşekkür ederim
Onlara bakma başlarına geldiğinde öğrenirler ne olduğunu o verilen ilacın ben kendim kullandım 5 gün kullanım süresi var
Rica ederım 🙂👍
@Hapishaneköşesi Anladım bu arada sanada geçmiş olsun
Çok sağol Allah kimseye yaşatmasın kötü birşey
@Hapishaneköşesi aminn🤲🤲
13 gün oldu kaldı 1 gün karantina günümün bitmesine korona hastasıyım
Nasıl atlatınız
Korkmaya gerek yok ilk 1 hafta biraz sıkıntılı geçer halsizlik felan olur ama 1 haftadan sonra virüs Vucudu terk etmeye başlayacak ilk 2 gün koku tat yerindeydi 3 cü gün kaybolmaya başladı sonra halsizlik ateş arttı sonra ilacı içmeye başladım topladım ilacı içmesem de toplardım ama bu kadar çabuk toparlayamazdım
Ateş arada cıkıyor bu konuda ne yapmak gerekiyor Peki
Bol su içmek iştah kaybını yerine getirir başlarda iştahsızlık başlar sonra meyvesuyu sirke suyu iskembe çorbası yoğurt ayran kefir bunları götürdüm
Bende de çıktı indi parol içtim çok iyi geldi
Parol vucudun ateşini toplar ağrıları ortadan kaldırır hızlı şekilde terlemeyi azaltır
Minoset ağrı kesici kulanıyoruz genelde oda işe yararmı?
Minoset Plus ise çok işe yarar Parol ile aynı kalitede
Geceleri ateş oluyor birde işhtahsızlık var bişey yemek istemiyor birde koku tat sonradan geri geliyormu acaba
Başlarda bende de geceleri ateş vardı 4 cü gün kaybolmaya başlar iştahsızlık ilaç bitince sona erer yinede 1 haftayı bulur eski haline gelmesi. koku tat almaya gelince 2 haftalık karantina bitsede geç gelebilir birçok insanda 2 hafta içinde birçok insanda ise 2 haftadan daha sonralarda geliyormuş
Bunu kendimden de öğrenmiş oldum yarın 2 haftam dolacak halen koku alamıyorum tat ufaktan gelmeye başladı tabi buda ayrı
Cok teşekkürler ilaç almadık test yapmadıgımız için birde hastane gitmediğimiz için o halde bol su meyve ile atlatmayı bekliyeceğiz geceleri ateş oluyor o konuda ne yapabiliriz bilemiyorum
Rica ederim geçmiş olsun geçecek hepsi günden güne kayboluyor ilaç olmasa da düzeliyor bol su bol meyvesuyu sirkeli yiyecekler akşamları yatmadan önce 1 parol veya ıslak nemli çaput yapıp başınıza koyup oyle yatabilirsiniz
Gidip test yaptırın ve izole olun.
Zencefil çayı için