Merhaba! Öncelikle şunu belirtmek isterim, daha önce bu gibi "Türkiye Korona Virüs Risk Haritası" şeklinde sorular sorarak ne durumda olduğumuzu göstermek amacıyla risk haritası görselli sorular sormuştum. Bunlar sırasıyla;
Şimdi ise en güncel risk haritası ile yeniden soruyorum; "Güncel Türkiye Korona Virüs Risk Haritası. Sizin şehriniz hangi kategoride riskli?"
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye 19.918 yeni korona virüs vakası ve 204 yeni ölüm raporladı. Yukarıdaki risk haritasına bakarak verilen bu rakamlar sizce doğru mu? Bence değil.
Güncel Türkiye Korona Virüs Risk Haritası. Sizin şehriniz hangi kategoride riskli?
Takip ettiğim bir konu değil Çok fazla önemsemiyorum Etrafımda önemseyip üst üste 3 maske takanların hepsi virüs kaptı maskesiz dolaşan bana birşey olmadı Herhalde virüse karşı dayanıklığım var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Antalyanın şu an sarı olmasının imkanı yok hes uygulamasında antalyanın içi kıpkırmızı Ankara ile yarışacak seviyede
Takip ettiğim bir konu değil
Çok fazla önemsemiyorum
Etrafımda önemseyip üst üste 3 maske takanların hepsi virüs kaptı maskesiz dolaşan bana birşey olmadı
Herhalde virüse karşı dayanıklığım var
Tatil bölgeleri nasıl sarı kalmış hayret daha çok turist insan gelip gidiyor
Ben kendimden sorumluyum. Hayat benim ve yasakların tekrar geri gelmesini istemiyorum.
Ooo maşallah. Yandık iyice.
Benim şehir Trabzon.
Kırmızı zaten normal böyle olması, artık şaşırmıyorum.
Turuncu ama yaşadığım ilçe kırmızı gibi. Herkes dipdibe deliricem en sonunda. Onlar yüzünden daha da artıyor vakalar günden güne
Vaka test orani düşüyor... o tablonun rengi önemsiz
Turistik yerlerin sarı olması 🙃🙃😂
Fişimiz çekildi yine desenize. :)
Benim şehrim görünmüyor. Kırmızı olmuş..
Bitlis kan gibi kırmızı da
Ve biz bu durumda okulları mı açıyoruz?
Kırmızı zaten bende pozitifim
Geçmiş olsun nasıl geçiyor iyi misin peki?
@Karisik12345 iki gün baya zor oldu sonra iyileştim ilacı kullanmamistim kullandım ertesi gün tamamen iyilesmistim
Ben de geçirdiğimde ilaç kullanınca ertesi gün çok daha iyi olmuştum ya. İlk kez mi yakalanıyorsun?
@Çileklibirşeyler geçmiş olsun❤️
Kırmızıdan göremiyorum🙄😀
Kırmızı olmuşuz yine.
Bazı şeyler için artık çok geç olacak gibi
kırmızı..
kocaeli..
Kaynak alabilir miyim?
Hanımefendi kaynak alabilir miyim?
Kırmızı renk
İstanbul ve şu an karantinadayim.🤦😷
Bu son hal mi?
Haberlerde öyle gözükmüyor ama