Son bir aydır uykudan uyanınca sırılsıklam uyanıyorum, üstume kaynar sular dökülmüş gibi bir his var. 1 yıldır kullanıyorum hiç böyle olmamıştım sizce ilaç yüzunden mi?
Yani bana da verilmişti ama 1 kere kullandım kullanmaya başladığın zamandan beri bu şekilde misin? Yan etkilerine baktın mı ne için verilmişti ilaç biraz bilgi sahibiyimdir bu konuda?
O zaman lütfen bu sorunun cevabını almak için doktora gidin. Ve doktora danışmadan sakın 1 yıldır kullandığınız ilacı bu şikayetiniz nedeni ile kesmeyin. Aksi taktirde çok daha sonuçlar yaşarsınız. Ben TIP son sınıf öğrencisiyim bence şikayetiniz ilaç kaynaklı değil. Ama dediğim gibi bence... Mutlaka doktora başvurun
sekernizi tansiyonunuzu olcturun o an. hemen seker dusukligu terleme yapabilir lustral benim annem kullaniyo oyle bise olmadi babam seker hastadi gece sekeri dusunce ayni dediginiz gibi sirilsiklam terli uyaniyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet bende de öyle oluyordu ve bıraktım ilaç içmiyorum artık
@mesut3536 uyumak için kullanıyordum bana üroloji doktoru yazmıştı bunu. Başka bişey için yani erken boşalma olmaması için :D :D ama beni uyutup sakinleştirmedi. Sorduğum zaman da bir süre sonra etkisi gösteriyor kullandıktan 1 hafta sonra falan dedi