İyi geceler
esimle korumasiz iliskiye girdigimjzde bosalma oldu ve ogun dogurganlik donemin orta seviyesinin 1. gunuydu ve bu durum yasandiktan 60 saat snr ella hapi kullandim sizce hap etki edermi etmezmi bilgisi olan arkdaslar yardinci olursa sevinirim tesekkurler simdiden #saglik
esimle korumasiz iliskiye girdigimjzde bosalma oldu ve ogun dogurganlik donemin orta seviyesinin 1. gunuydu ve bu durum yasandiktan 60 saat snr ella hapi kullandim sizce hap etki edermi etmezmi bilgisi olan arkdaslar yardinci olursa sevinirim tesekkurler simdiden #saglik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlk saatlerde alsan etkisi kesinde 72 saat süresi var yine etki eder muhtemelen değilsindir adetine kaç gün var
17 gun var adetime gunu sasmaz bakalim gorucez ella ictiginde gecikme oluyormus baklaim
Evet gecikme yaşanabilir ya da erken gelebilir çok kanama olduğu da olur az bi kanadığı da
Birde sole bi sknti var ictikten snrda 15 20 dk sonra kustum
O kadarını bilemem artık umarım etkili olmuştur yumurtlama döneminde değilsindir muhtemelen o gün çünkü dhaa 17 gün var ilişkiye girdiğinde tahmini 20-21 gün var
Adet takip programi var orada dogurganlik donemi hamile kalma orta derecede diyor dogurganlik donemin ilk gunu ve ben 6 agustosta oldum ama birdahki ay ayin 2. de olucam benim herzmn 3 gun once gelir
Başka bi programdan hesaplatabilirsin mesela sanmıyorum gebe olacağını ama kısmet
İnsallah bakicaz bakalim
Olursa başka aklına takılan sorabilirsin 😊
Korkum olurda hamile kalirsam ikiz olma ihtimali cunku en son hamileligim ikizdi fakt ikinvi kese tutnamadigindan olusamadi saglik ocagindaki hemsireler birdaha hamileligimin arasinin uzun olmasini solediler yoksa bunkez ikiz tutunur dediler korkum bu yuzden
Hmm İkiz olurda çifte dert Biri ile baş edemezken. Keşke ilk günden alsaydın çok etkili olurdu ve acaba içimde sperm kaldı mı diye tereddüt ediyodun o yüzden almdıysan büyük ihtimalle kalmamıştır içinde sperm bu tür durumlarda hep en olmicak şeyi aklına getirirsin
Kafam iyice karisik degisik duygular icerisindeyim
Evet bi öyle oldu diyosun bi yok şöyle oldu diyosun sorumluluk fazla olunca sağlıklı düşünemiyorsun😊
Sanirim ole
Hıhı o yüzden sal kendini olursa kısmer gelecekteki sen düşünsün şimdiki sen uyusun dinlensin gebe isen gelecekteki sen şimdiki sana sövüyo olacak muhtemelen 😂
O kesin ondan kacis yok ve sadece smdiki bene degil esimede sovuyor olucak
Etki eder merak etmeyin ama Ella kullanımı sık olmasın rutin kullanım için uygun değildir
Başka koruma yöntemi seçiniz
İlk defa kullandim cok fazla ilac tuketen biri degilim
Elle süre uzadıkça koruma şansı azalıyor ama 120 saate kadar koruma yapar 60. Saat de koruma için iyi bir zaman
Geç kaldın diyenlere itibar etme yalan konusur çoğu bilip bilmeden
Artik bidaki ay gorucez desenize beklemkten baska bi care yok sanirim
Evli misin eşim dedin de yani gebe kalmak asla istemeyeceğiniz birşey mi
Evliyim asla istemeyecegim bisi degil 2 tane yaslari yakın cocuklarim var onun icin 3. icin daha erken
Yani Ella iyi koruma sağlar siz yine ya adet olmayı bekleyin ya da hastanye gidip test yapın
Test icin daha erken diye biliyorum en erken olayin ustunden 15 gun gecmesi gerekiyor die biliyorum
Evet şimdi demedin bende kan testi için 7/8 gün idrar için 14/15 gün
Beklicez birde sknti su ki ilaci ictikten 15 20 dk sonra kustum😞
Aaa bak o zman işte etkisiz olma ihtimali yüksek bu durumda yeni ilaç içmeniz gerekiyor idi
İçinize yanlışlıkla mi boşaldı ki yani yoksa isteyerek mi , zaten ilaç alırız diye
Yanlislikla oldu dikkatlidir normalde ama bu sefer kaza oldu belkide bana ole dedi bak smdi bilemedim ☺
Yani boşalma tam mi oldu yoksa bir kısmı içine bir kısmı da dışarı mi
Malesefki tam oldu
O zaman isteyerek oldu çünkü tam olmasa tam o arada çeker ve bir kısmı dışarı akar yine gebe kalmaya çok etki etmez ama isteyenrek mi istemeden mi sorusuna cevap
Ozmn cakal esim bilerek yapti ☺
Ellayi niye geç kullandın bir de tam boşalmak ona daha çok zevk veriyor diye de olabilir çocuk amaçlı değil yani
Hafta sonuna denk geldi ve sonrasinda esim yoktu ben cikamdim eczane uzak oldugundan
Anladım tek bir birleşme mi oldu öncesi sonrası
Tek birdaha olmadi
Tek bir defa ile tatmin oluyor musun ki ( bunu merakımdan soruyorum sadece)
O aksam ole kacak olunca olmak zorunlulugunda kaldi ☺
Yo ben senin için de sordum yani bir kere yetiyor mu diye senin için de geçerli o zaman kaçak olunca bırakmak zorunda kalman
Eder gibime geldi ama en son ne zman adet oldun Ya koruyucuyu ihmal etmeyin :)
İnsallah eder 6 agustosta oldum 11 de bitti 14unde olay gerceklesti dogurganlik donemi hamile kalma olasiliginorta yaziyor programda
72 saat etkisi var eğer etkisi bitmediyse işi çözüldü ama etkisi bittiyse geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu diyelim bilemedim :)
Bende bilemedim ay sonu gorucez ne dicegimizi
Ay sonu bütün sırlar çıkar meydana 😃
Oyle olucak ☺
Stres yapma bunu kendine :)
İster istemez oluyor kendimi ev isine vererek oylamaya dusunmemeye calisiorum
Ya sal böyle şeyleri düşünme ev işine ver kendini gez dolaş :)
Ole yapicam artik olduysada yapcak bisi yok
Koruyucu ihmal etmeyin eğer böyle birşey istemiyorsanız :)
Eder bir iki güne adet gordurur
Evliler niye ella kullanır ki
Zorr
Etmezmi yani
eder rahat ol
İnsallah
kocan neden korunmuyo
O korunuyordu kaza oldu diyelim
mesaj atarmısnn
bikaç şey sorcam
Ne alak ozelden mesaj atayim?
dedma sorcaklarm var