Sağlık Kukuma ev yoğurdu sürdüm mantara iyi gelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 mantar var sanırım akıntı ve koku var ev yoğurdu sürdüm ve peçete koydum her gün yapsam iyi gelir mi + elma sirkesi içsem ( suyla seyreltip) Güncellemeler+1 yıl doğal yöntem istiyorum arkadaşlar Kukuma ev yoğurdu sürdüm mantara iyi gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yoğurt çok şanslıymış. birinin midesine gireceğine başka yere girmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İçine girse bir şey olur mu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz serinlersin güzelim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Memleketin yoğurdu bile şanslı ulan, mantarı nasıl kaptın bu arada? Cilton adında bitkisel bir marka var doğal, onu tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Allah belanı vermesin 🤢🤢 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sağlık sonuçta ne saçmalıyorsun Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Yoğurdun günahı ne😑 Yorumla Soran +1 yıl Ayy Allah'ım yaa Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl ilaç kullan yoğurt olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Yoğurt yoğurt olalı öyle güzel konum görmedi Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl 😂tövbe tövbe Yorumla Soran +1 yıl ilaç olmaz ben doğal yöntem istiyorum Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Doğal yöntemi var neyse Yorumla Soran +1 yıl yok ondan bulaştı ztn Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Sağlıklı olanı kullan😀 Yorumla
Umutsuz-hayat Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl Sürmediğiniz bir yoğurt kalmıştı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İyi geliyormud diye okudum ama Yorumla Umutsuz-hayat +1 yıl Doktorun dediğinden başka bir şey yapmayın Yorumla Soran +1 yıl ben doğal yöntem istiyorum var mı bildiğin Yorumla Umutsuz-hayat +1 yıl Doğal yöntem temiz tut günlük iç çamaşırı değiştir Yorumla Soran +1 yıl Zaten öyle yapıyorum iltihap nasıl akar doğal yöntemle Yorumla Umutsuz-hayat +1 yıl İğrenç gelecek ama sarımsak en iyi çözüm Yorumla Soran +1 yıl Ya onun dışında, bir bardak suya bir kaşık sirke koyup içiyorum şu son 3 gündür sence iyi gelir mi? Yorumla Umutsuz-hayat +1 yıl Sirke de iyidir Yorumla
Serdarrboga Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Özel bi karışım vardı hatırlarsam yazarım 0 15 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla Serdarrboga +1 yıl Önce üzüm sirkesiyle bi güzel yıka delik açıksa içine de dök az bişey, sonra temiz pamuklu havluyla temiz kurula , çay ağacı yağı sür Yorumla Serdarrboga +1 yıl Başka sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum Yorumla Soran +1 yıl Üzüm yok elma olur mu Yorumla Soran +1 yıl Ama yanar ya delik Yorumla Serdarrboga +1 yıl Deliğin içine sokma canım az bi ağız kısmına Yorumla Serdarrboga +1 yıl Üzüm özellikle , ya en sonunda gelip ben yıkıycam ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Yanar ya çünkü bir kez denedim Yorumla Soran +1 yıl Ya sürmek yerine içsem her gün bir bardak+ yoğurt sürsem ağız kısmına Yorumla Serdarrboga +1 yıl İçme ağzın yara değil amın yara Yorumla Serdarrboga +1 yıl Üzüm sirkesi mantarı öldürür canm 1 hafta da geçer Yorumla Soran +1 yıl Düzgün konuş ya Allah Allah açık açık söylüyor Yorumla Serdarrboga +1 yıl Küfür mü ettim Yorumla Soran +1 yıl Etmedin de direk Yorumla Serdarrboga +1 yıl Ya vajina diyim o zaman niye yanlış anlarsın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Limon surmustum cok feci yaniyor 0 15 Yorumla Soran +1 yıl içsem elma sirkesini iyi gelir mi snede oldu mu hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmadi bilmiyorum Yorumla I-am-a-S1mp +1 yıl Yok artık ciddi misin nsjxjdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @I-am-a-S1mp bula bula bu soruyu mu buldun bekle gizliyimmmm Yorumla I-am-a-S1mp +1 yıl Habxjsjx denk geldim ya napiyim. Kesin beyazlatmak için sürdün Yorumla I-am-a-S1mp +1 yıl Bişi dicektim de şimdi kızarsın sjxkskd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @I-am-a-S1mp yo beyaz zaten offf sanane de bakalim kizmicam Yorumla I-am-a-S1mp +1 yıl Koku için mi sürdün neden sürdün? Limon yakar tabi ona başka bişi sürmek lazım snxmsmd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @I-am-a-S1mp denedim sadece meraktan Yorumla I-am-a-S1mp +1 yıl Başka şeyler denemek lazım yakmicak şeyler sjxkskd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @I-am-a-S1mp ne mesela Yorumla I-am-a-S1mp +1 yıl Çok güzel, doğal bir yöntem nskxkdkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @I-am-a-S1mp hayir biraz daha kasinirsan engellicem kiza yazik bildirim gelip duruyordur Yorumla I-am-a-S1mp +1 yıl Bir türlü şans vermiyorsun dilimde tüy bitti ya snxndj Yorumla I-am-a-S1mp +1 yıl Bu yaptığın engellemekten farksiz ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yoğurt çok şanslıymış. birinin midesine gireceğine başka yere girmiş
İçine girse bir şey olur mu peki
Olmaz serinlersin güzelim
Memleketin yoğurdu bile şanslı ulan, mantarı nasıl kaptın bu arada? Cilton adında bitkisel bir marka var doğal, onu tavsiye ederim.
Allah belanı vermesin 🤢🤢
Sağlık sonuçta ne saçmalıyorsun
Yoğurdun günahı ne😑
Ayy Allah'ım yaa
ilaç kullan yoğurt olmaz.
Yoğurt yoğurt olalı öyle güzel konum görmedi
😂tövbe tövbe
ilaç olmaz ben doğal yöntem istiyorum
Doğal yöntemi var neyse
yok ondan bulaştı ztn
Sağlıklı olanı kullan😀
Sürmediğiniz bir yoğurt kalmıştı
İyi geliyormud diye okudum ama
Doktorun dediğinden başka bir şey yapmayın
ben doğal yöntem istiyorum var mı bildiğin
Doğal yöntem temiz tut günlük iç çamaşırı değiştir
Zaten öyle yapıyorum iltihap nasıl akar doğal yöntemle
İğrenç gelecek ama sarımsak en iyi çözüm
Ya onun dışında, bir bardak suya bir kaşık sirke koyup içiyorum şu son 3 gündür sence iyi gelir mi?
Sirke de iyidir
Doktora git saçmalama
Özel bi karışım vardı hatırlarsam yazarım
tamam
Önce üzüm sirkesiyle bi güzel yıka delik açıksa içine de dök az bişey, sonra temiz pamuklu havluyla temiz kurula , çay ağacı yağı sür
Başka sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum
Üzüm yok elma olur mu
Ama yanar ya delik
Deliğin içine sokma canım az bi ağız kısmına
Üzüm özellikle , ya en sonunda gelip ben yıkıycam ☺️
Yanar ya çünkü bir kez denedim
Ya sürmek yerine içsem her gün bir bardak+ yoğurt sürsem ağız kısmına
İçme ağzın yara değil amın yara
Üzüm sirkesi mantarı öldürür canm 1 hafta da geçer
Düzgün konuş ya Allah Allah açık açık söylüyor
Küfür mü ettim
Etmedin de direk
Ya vajina diyim o zaman niye yanlış anlarsın
Limon surmustum cok feci yaniyor
içsem elma sirkesini iyi gelir mi snede oldu mu hiç
Olmadi bilmiyorum
Yok artık ciddi misin nsjxjdkd
@I-am-a-S1mp bula bula bu soruyu mu buldun bekle gizliyimmmm
Habxjsjx denk geldim ya napiyim. Kesin beyazlatmak için sürdün
Bişi dicektim de şimdi kızarsın sjxkskd
@I-am-a-S1mp yo beyaz zaten offf sanane de bakalim kizmicam
Koku için mi sürdün neden sürdün? Limon yakar tabi ona başka bişi sürmek lazım snxmsmd
@I-am-a-S1mp denedim sadece meraktan
Başka şeyler denemek lazım yakmicak şeyler sjxkskd
@I-am-a-S1mp ne mesela
Çok güzel, doğal bir yöntem nskxkdkdkdk
@I-am-a-S1mp hayir biraz daha kasinirsan engellicem kiza yazik bildirim gelip duruyordur
Bir türlü şans vermiyorsun dilimde tüy bitti ya snxndj
Bu yaptığın engellemekten farksiz ama