Sağlık Tartıya çıktığınızda dile gelse kilonuzu rahatlıkla söyleyebilir mi? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Tartıya çıktığınızda dile gelse kilonuzu rahatlıkla söyleyebilir mi? Güncellemeler+1 yıl Siz değil tartınız söyler mi ya😄 Tartıya çıktığınızda dile gelse kilonuzu rahatlıkla söyleyebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 639 cevap paylaştı. Şu an 72'den 69'a düşmüşüm göbek kalmadı sayılır. Gayet başarılı. Geriye düzenli şekilde 5 kilo alırım oldu bitti gitti. 0 0 Yorumla
nightsarepainfull Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl gün geçtikçe eriyorum ve tartıya çıkmaya korkuyorum 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Evet maalesef 50 kilo hemen çıkıyor ağzımdan küsuratta yok ne yazık ki 0 0 Yorumla
Cyclaxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tartıya çıkmıyorum, dışarda herkesin bana bakması çok açıklıyıcı oluyor 0 0 Yorumla
Karagözlü13 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben Tartı : kızım git zayıfla ben bunu sana diyemem kalbin durur 0 0 Yorumla
Jennieeeeeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl tartıya çıksam kilom oldukça düşük olduğu için cevap dahi vermeyebilri 0 0 Yorumla
_elif1994_6 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl 48 kilo bir kadınım. Tabiki söyler 🤣 2 0 Yorumla
NaaZ_006 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Şu aralar söyleyemez sanırım dana gibi oldum 1 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yakın gelecekte insansı tartılar başarır mı bunu? 0 0 Yorumla
Yakamozgüzeli_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Fit değilim çok da kilolu değilim ama söylerim 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 847 cevap paylaştı. Takintilarim yok sağlığım yerinde olsun 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sağlık konusunda 868 cevap paylaştı. Benim ki biraz terbiyesiz seks ve sekiz diyor 😂 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 934 cevap paylaştı. Söyler 0 0 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 306 cevap paylaştı. söyler 50 kilo 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 353 cevap paylaştı. Söyler 53 kilo zaten 0 0 Yorumla
adaceylin_17 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Evet, söylerim. 0 1 Yorumla adaceylin_17 +1 yıl o da söyler 😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şu an 72'den 69'a düşmüşüm göbek kalmadı sayılır. Gayet başarılı. Geriye düzenli şekilde 5 kilo alırım oldu bitti gitti.
gün geçtikçe eriyorum ve tartıya çıkmaya korkuyorum
Evet maalesef 50 kilo hemen çıkıyor ağzımdan küsuratta yok ne yazık ki
Tartıya çıkmıyorum, dışarda herkesin bana bakması çok açıklıyıcı oluyor
Ben
Tartı : kızım git zayıfla ben bunu sana diyemem kalbin durur
tartıya çıksam kilom oldukça düşük olduğu için cevap dahi vermeyebilri
48 kilo bir kadınım. Tabiki söyler 🤣
Kilo al azcık diyo 😄
Şu aralar söyleyemez sanırım dana gibi oldum
Evet 50 kiloyu bile görmüyorum
Söylesin ne var ki 🤭
Evet söylerim benim kilom 50
Yakın gelecekte insansı tartılar başarır mı bunu?
Söyleyebilir kilom 47.
Söyler sıkıntı yok 48 😁
Söylerim sıkıntı olmaz
Fit değilim çok da kilolu değilim ama söylerim
Söylerim sıkıntı yok.
Tek kelimede söyler gönderir :)) 82
Rahatlıkla söyleyebilir
Söyler söyler :D bir sıkıntım yok
Takintilarim yok sağlığım yerinde olsun
Benim ki biraz terbiyesiz seks ve sekiz diyor 😂
😔😔 sanmam
Evet söyler