AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Hersey olabilir bence ama hiç Aşı olmamakta akıl karı değil bu tarz hastalıklar tarih boyunca var oldu ve olacak Aşı ile korunacagiz
Akla çok çılgınca geliyor fantastik kalır sanmıyorum ama ihtimaller dahilinde herşey olabilir ne biliyoruzki 😃
Evet düşünüyorum bana çip takılsın istemiyorum robotlaştırılacağım ve bu hiç iyi olmaz bu yüzden aşıya hayır (!)
Bence çiplenme teorisini de aşıyı çıkaranlar çıkardı ki Asılsız olduğu kısa zamanda anlaşılıp aşının gerçek yan etkilerini gölgelemeye çalıştılar.
Aşının tedavi amaçlı olduğunu düşünüyorum. Yinede hastalık geçirmediğim sürece aşı olmaya da karşıyım, yani..
çip değil ama başka bir şey geçireceklerini düşünüyorum şu an hayat etme evresindeyim ama neyse ki aşı olmadım
Çip takılmasına gerek yok. Hes kodu sayesinde nereye gittiğimiz zaten takip edilebiliyor. Toplu taşımalar da ve birçok bina da görülüyoruz zaten.
Ciplenme lafina takıntı var, ben bunun dogru olma ihtimalini düşünmüyorum. Yalnız Bill Gates in menfaati olmadan yardim yapacagina inanmıyorum, onun destekledigi aşıdan bu suphem var..
Komsundaki televizyonu da goruyorsun öyle ne alakasi var? Cebindeki kredi kartında da chip var, Bluetooth chip mi tespit ediyor? Yahu bu apir sapir seyler yüzünden aşı olmayan herkesle dalga geciyorlar.. benim baska endişem var, biraz akıl kullanip aklımızla dalga gecenlere firsat vermemek lazim
Ben aşı olmaya tereddütlu bakiyorum. Ama cipi Bluetooth ile bulmanın da sacma oldugunu düşünüyorum
Bu dediginin temeli yok, uydurma şeyler. Aşınin başka sıkıntılari var... insanlara dalga geçirmeyin kendinizi
Veri toplamak için cip takmasina gerek yok... cip takmak isterse de aşıya gerek yok... mantık çerçevesinde konusmak lazım.
Onu mantık demiyor, birileri uydurup inandiriyor... elindeki cep telefonu ile zaten verecegin veriyi veriyorsun her gun.. ya cidden apir sapir konusmak icin yazmayin şuraya.. aşıdan endise edenleri sizin gibiler zor duruma sokuyor, sizler yüzünden sağlık endisesi olanlari ciddiye almıyorlar
Sen okuduğunu anlıyor musun? Ben aşı olmayi savundum mu tek bir kelime ile? Önce iletişim becerinizi artirin..
Aşı olmayi reddedenler sizin gibiler yüzünden ciddiye alınmıyor diyorum, adam kafa buluyor..
Neden aşıya takıyoruzki
Kredi kartları kimlikler cep telefonları zaten bizim sigortalı taahhütlü çiplerimiz
Bunca sağlık personeli prof. Salakti zaten aşı oldu
Aynen knk. Dün ikinci dozu oldum, çip iyi çalışıyor.. :dd
Çip mi puahahua salaklar mısınız siz ya böyle düşünen varsa dövecem kendimi bak
Kendini aşırı önemsemekten başka bir şey değil bu düşünce :D
Covit aşısını, aşı olmak istemeyenlere saldırarak, saygı duymayarak savunmak aptalliktir.
Paranoyak gibiyiz yok face hesaplarımız takip ediliyor yok çip takacaklar yok bizle uğraşıyorlar vs vs
Takip edilmiyor mu sence? Ticari amaçlar için netteki her adımın takip ediliyor. Çip konusu henüz somut değil ama mümkün.
@liber_tango ticari amaçlar için takip edilen şeyler normal
Bu ve benzeri şeylere inanmak için aklımı satılığa çıkarmam lazım.
Hayır ama sağlıksız bir hayatın bizi beklediğini düşünüyorum
Yok ben uzaylılarla bağlantı kurabilceğime inanıyorum aşılanınca.
Sjjwjsjw
Geçen gün dalga geçtik arkadaşla cip taktırıp geldim diye
Bazilarinin şakası obürlerinin gerçegı oluyo tespitini yasamisssiniz ^^
Düşünmüyorum çiplendim zaten ama ara sıra sinyal alışverişinde sorun çıkıyor 1 doz daha yapmam gerekiyor galiba
Acilen +65 yaş emekli tayfasını çipleyip yönetme arzusundan vazgeç bill gates
BioNTech aşı oldum B2 almanca yüklendi, vatandaşlığımı da vereceklermiş çipimdeki 5G ile bağlantı kuruyorum direkt olarak Merkel ile. O söyledi.
Hayır kesinlikle dayımı covidden kaybettim ve tüm dünya dese hastalık yalan asla inanmam buna hastalık yalan değil algı yapmaya çalışan provakotörler toplumunun yarısı aşısız ve kapanmaya gidiyoruz maalesef
Kesinlikle ya. Benim dayım da virüs yüzünden vefat etti hiçbir hastalığı olmayan 36 yaşında bir adamdı. Hala inanmayanlar var şaka gibi. İnanılmaz halan güçleri
Öyle oluyo maalesef geçmiş olsun basınız sağ olsun dikkat edin kendinize
Sizinde... Dikkat ediyoruz aşı da olduk hepimiz. Zaten etmesek bize de bulaşırdı şu süreç bitene kadar korunmak e. iyiisi
Aynen kesinlikle ihmal etmeyin maske sperlik takın kendinizi koruyun iyi geceler 🖐️
Evet düşünüyorum sırf koronanin çıkmasının nedeni nüfusu azaltmak istedikleri şey dinsiz ve cinsiyetsiz köleler oluşturmak
İnşallah İronidir. Değilse de Vah Haline Ablam
İroni değil her şey mizah konusu haline getiriyorsunuz tamam aşı öyle değil sede böyle bir amaç var
Bir virüs nasıl birini dinsiz yapar. Bizzat Ben deniz Korona Oldum Ama Şu Anda Ne Dinimi Sattım Nede Cinsiyetimi Kaybettim.. Sen ve Senin Gibiler Araştırma Yapmadığınız İçin Halk Da Size İnanıyor Ve Ülke İyice Geriye Gidiyor..
Korona değil kardeşim bak ben öyle düz ve eleştiri kabul etmeyen biri değilim
Ne peki
Virüs değil virüsün insan yapımı olduğu ortaya çıkmadi mi tek amaç ilaç sektörüne kazanç
Diyelim ki gerçekten insan yapımı ve bunu Çin çıkardı Neden Kendi Ülkesinde yaysın başka ülkeler varken ( Amerika VB) Sen virüs çıkarsan kendi üstünde mi test edersin yoksa başkasında mı?
şu an en karlı olan Çin değil miii
Hayır Tabi ki.. Haa sen aşı dan kazanıyor zannettin. Çin Dünyanın Fabrikası Tüm Teknolojik Cihazlar Orada Üretiliyor ( Iphone xoami Huawei) adam zaten bunlardan parayı kırıyor neden bunu çıkarsın? Ayrıca tek aşı onda değil Alman aşısı Rus aşısı var..
Ben aşı olmayı düşünüyorum olucam da sorun sadece aşı değil mesela diyorum küresel güçler herkes dalgaya alıyor times dergisi ne derse o sene o oluyor hepimiz kukla gibiyiz
Hahaha Adamlar Sadece Tahmin Yürütüyor Ki O tahminleri haberleri takip eden analiz yapabilen herkes yapar bu TİMES ile onla alakası yok Kafayı kullanan herkes bunu yapar
Aynen tahmin kardeşim
Özür dilerim oradakiler Geleceğe Gidiyor Doğru ay pardonn
Ben yalan söylemiyorum sen dalga geç
İyi o zaman o arkadaşlara söyle beni iyi bir üniye yerleştirsinler bide altıma güzel Bi araba cebime de azcık para müq
Yeni Dünya düzeni
İllüminati Kontrol Ediyor Aslında. RTE Biden falan hep robot
Hayır ama güvenmiyorum. Daha Faz4 e geçilmediği için yan etkisinden korkuyorum.
İlk sene yemek stoğu yapanlar bu sene aydınlanmış. d
Hayır çip tamamen saçmalık. Fakat ülkelerin aşıyı dayatması yüzünden çekincelerim daha da arttı
2. dozu olduktan sonra aşırı halsizim 1 haftadır sürüyor. Takviye ilaçlar alıyorum yinede çare olmuyor.
Umarım önemli bişey olmaz ben iki gün önce hiçbir halsizlik felan yok çok geçmiş olsun 🙁
@Yaseminnilll3443 Teşekkür ederim, sizede geçmiş olsun
Ben çiplendim kurtuldum :) sizde çiplenin tavsiye ediyorum
Cip olayına sadece gülüyorum şehir efsanesi bir yerlerden uydurma o çünkü
2 doz biontech oldum çiplendiysem de kendileri bilir hakkımı helal etmiyem 😄 ne çipi dostlarım ya geçin artık bu komplo teorilerini aşınızı olun
zaten bu herif yüzünden bir kısım insan aşılanmak istemiyor. sussa daha fazla insan aşılanır.
Cahiller işte ne çipi o teknolojli henüz icat edilmedi
Ben aşılanması dün bebeğim herhangi bir fark yo 😊😊
hizli cozumlere inanmiyom tipda deneme yanilma gibi kimse sorumluluk almoyo
Çip takacakları kadar beni ciddiye aldıklarını zannettmiyorum😀
Çipini cinsini cibiliyetini meymenetini… Allah’ın belası covid
Çiplerin şeklini şemalini günümüzdeki çiplerin ne yapabildiğini araştırmadan zevzeklik edenler aşı olmasın. Ama beni de riske atmadan kenarda yaşasınlar.
aşı olmadım kobayların sonuçlarını bekliyorum :)
mecbur olmadıkça olmayı düşünmüyorum.
Bend eoyle dusunuyorum^^
Çip değil ama biontech genlere etki ediyor bunun için yaptırmak istemiyorum
Hayır düşünmüyorum yapılan iğneyi gördüm çip onun içinden dışarı çıkamaz öyle bir teknoloji mümkün değil 😂
bana mantıklı bir denklem olarak gelmedi..
ama bu amcanın niye bu kadar ortada olduğunu anlamadım..
Sanırım aşılanmak ve korona şizofreni hastalarında ayaklarının alevmesine neden oldu.
Yalnız sadece şizofrenler kötülük görme heyecanlarımi takip edildiğini çip takıldığını gibi halusunasyonlar görür
hayır tabiki böyle bişey yok
akıllı telefon varken başka çipe ne gerek var
Sorduğum ilk soruya bakarsan var mı yok mu görürsün
@DorukAliBey öyle bişey yok hocam
Bunu düşünen gerzekler daha önce yaptırdıkları asilarda da bu riski niye dusunmemisler? Hey allaam
Görüşüme ve sorduğum ilk soruya bak anlarsın
Okudum sacmalamissin. Teknolojiden anlamasak sallayacaksin. O kodlar aşıdan önce de vardı. Çevrendeki her hangi bir cihazın mac i olabilir. 🤣🤣🤣
Hayır sadece cihazlardan çıkıyorsa onlardan vardır. Etraf kalabalikken bakiver anlarsın cihazlardan mı geliyor insanlardan mı geliyor
Çip olayı sacma geliyor bana. Benim tek korkum asi sonrası ölenleri duydum kalp krizi vs o nedenlerle. Yakinlaeimdan da duydum o yuzden korkuyorum sadece, kendim icin de degim annem icin
Ortada sağlık söz konusuyken düşünülen şey buysa cidden halimiz bitap
Hayır ama ileride çip takacaklarını düşünüyorum. Allah fırsat vermesin öylelerine.
Çip yoktur ama içinde iletken bir malzeme var. Grafen..
5G gelince görücem ben o aşı olanları pire gibi ordan oraya zıplayacak zavallılar 😂
vize işlemlerinde felan sorun olmasın diye aşı oldum tabi bide devletimiz olun diyor.
Sizce içinde böyle bişey olsa devlet bunu yaptırır mı halkına?
Çiplendiğimi düşünmüyorum ama aşının da pek bir işe yaradığını düşünmüyorum
yapmayın lütfen tarihte çiçek aşısını uygulayan ilk uygulayan milletiz sahiden biz ne zaman buraya geldik?
Çip değil elbette! Ama daha ileri aylar ya da senelerde ciddi hastalıkların çıkmayacağına dair bi kanıt yok
Çip gtede girebilir dikkat asi olun cehaletlik yapmayin
Tanrım 2021 deyiz hâlâ bu peri masallarına inanan nasıl var
Çok saçma bence bilimsen korkmayın herkes aşı olmalı
Beni çipleseler ne olacak çiplemeseler ne olacak? Sıradan insanız vesselam. 😀
çipleyen çiplemiştir şimdiye ne yiyorsak hormon , ithal ürün
Şahsen aşı olursak daha kötü şeyler olacak özelliklede kızlar için kötü olacak bence
çiplendim ben sakın aşı olmayın kendinizi kurtarın bill gates in oyuncağı olmayın!!!