BENIM ICIN COK ONEMLI UZUN OLABILIR AMA FAYDANIZ DOKUNURSA LUTFEN YARDIMCI OLUN..
Bu rahatsizligi daha once belki duydunuz belli duymadiniz kisaca el ayak koltuk alti bolumu devamli terliyor deodorntlr ise yaramiyor bi hastalik degil digee insanlara gore vucudun daha fazla ter atmasi bu biraz can skici bi durum terlemek iyi ama fazlasi degil bu bahsettigim fazlasi ameiyat cozum degil gecirmiyor ve riskli yanlari fazla o yuzfen dusunmuyorum. Bu durumu yasayan var mi? Nasil bi cozum buldu lutfen yardimci olsun.
Botoks uygulamasi oluyirmus 6 ay gecerli oluyormus yaptiran var mı ucreti ne kdr ve nerede yaptrdi?
Bu rahatsizligi daha once belki duydunuz belli duymadiniz kisaca el ayak koltuk alti bolumu devamli terliyor deodorntlr ise yaramiyor bi hastalik degil digee insanlara gore vucudun daha fazla ter atmasi bu biraz can skici bi durum terlemek iyi ama fazlasi degil bu bahsettigim fazlasi ameiyat cozum degil gecirmiyor ve riskli yanlari fazla o yuzfen dusunmuyorum. Bu durumu yasayan var mi? Nasil bi cozum buldu lutfen yardimci olsun.
Botoks uygulamasi oluyirmus 6 ay gecerli oluyormus yaptiran var mı ucreti ne kdr ve nerede yaptrdi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, farklı bölgelerde aynı sorun bende de var. Bunun için doktora da gittim. Hormon kontrolü ve gizli guatr muayenesine baktı. Sonuç olarak bir çözüm olmadı. Genetik bir durum kısacası. Ameliyat, botoks geçici bir çözüm.
Ameliyatin cok fazla riskleri var ve insanın ameliyat olasii gelmiyor olsada cozum degil botoksu düşünüyorum artik sosyal hayatımda da ozel haytta da insnain psikolojisini cok etkiliyor
Terlemek çok doğal ameliyat ve botoks bunları önlediği için zararlı da ayrıca. Ben bir süre çörekotu yağı kullandım yine de faydasını görmedim karbonat da zira. Alternatif tıp daha risksiz ve daha geniş bir alan gözüküyor çözüm için.
Sizin öneriniz var mi bu konuda
Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Maalesef ben bulamadım. Belki siz bulursunuz.
Ozele gelirmisin
Xper 1, takip edip yazmanız gerekiyor.
Hesabı kapatıyorum. İyi geceler dilerim.
Bende de var galvonaterapi denilen bir tedavi deneyelim dedi doktorum ama uzun vadeli değil gibi
En iyi yapacağınız şey, bir “Kozmetik Dermatolog” kliniğini aramak ve bir randevu talep etmek, geçmiş olsun.
roll on kullan deodorant olarak cok etkili
Okumadan yorum yaptığınız ne kadar da belli
okudum kanka les gibi kokma diye soyluyorum
Kokmuyorum zaten kullanmasamda rolon kokmuyorum koku 0
Bende de var klips taktirmayi dusunuyorum
Dusunme derim ben cok arastirdim ve onu olan kisilerin yorumlarini okudum hizzat doktorla ozel olarak görüştüm sakin olmamam gerektiğini bizzat soylemesede sonuclarini anlatinca o dusunceye gidiyosun olma derim
Ne ki sonuçları bende araştırdım başka yerden cikiyormus ter yan etki olarak ne var başka
Goz kapagi dusukligu gozun teki egri kalıyor teki normal bazi kisilerde asiri derece yanma oluyor vücutlarında bunlari bana bizzat ozel olarak gorustugum doktor anlattı hastanın biri yaniyorum die die bagiriyormus ciddi anlamda bazisinda asiri kuruluktan cildi asiri tahris oluyormus bazisinda sonucu olumlu bile olmayip farkli yerlerden ter atiyormus bazisi afedersin makat bolgesinde yani popo sunda ter atiyor oturdugu anda poposu islananlar oluyormus yani ve sonucu diyorumya olumlu bile olmayan bi ameliyattan bahsediyoruz
İyi de çok rahatsız oluyorum ya ellerim ayaklarım sürekli ıslak yalin ayak sandalet bile giyemiyorum
Ozele hel