155 boyun ama kilo 46 ama kendi kilo hisediyorum iyi degil bence
42 kiloya düşmek istiyorum
su diyetine başladım ama aklıma takıldı saglıksız mı
42 kiloya düşmek istiyorum
su diyetine başladım ama aklıma takıldı saglıksız mı
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile,
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı
“Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
9Cevap
Su diyeyinde kalorisiz takviyeler verilir mineral protein vitamin vs vs kafana gore yaparsan hastanelik olursun 🤷🏻
Kilolu biraz zaten. Zararlı değil. Tekniklerini öğren. Örnek: Conor Murpy.
Kilon iyi bence. Yerinde olsam böyle kalırım
bencede bende sonrada böyle kalmaya karar verdim
En iyisini yapmış olursun diyeyim
Zararlıdır her halde 🙄
Evet bilinçsiz yapılırsa zararlı olabilir.
Su sağlıktır su içmeyerek kilo veremezsin akisne daha çok iç kilo ver
Bence saçma yapman ideadir
Sen tutma
niye ben anlmadım niye tutmiyim
Dinsiz değil misin?
evet dinsizim deistim kilo vermek için su orucu tutucam su orucu araştırsana cahil cühela
Bana ne yine de tutma
ben seni anlamadım niye tutmiyim hem zayıflarım
Hem dinsizsin hem oruç diyorsun
ya su orucu sizi oruç degil ki sizinki hiç birşey yenilmiyo içilmiyo
su orucunda sadece su içiliyo
Olsun sonuçta oruç
neden türk olmazmışım söylesene ben yaptım ki
Ne alaka?
sen o yorumu atan kişi degil misin
bide su orucunun islamla alakası yok olsa tutmam saten
Ne yorumundan bahsediyorsun ben burada oruç tutma diyorum sen Türk olup olmamaktan bahsediyorsun
Mayın mısın la :DD
Spor yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar