Herkese merhaba. Benim makkata kaşıntı vardı ağrı vardı hatta şişlik gibi top gibi birşey vardı ama önemsemedim lavaboya gittim kan ama damla damla değil fazlasıyla ve hala devam ediyor idrar yapmaya gidince bile geliyor kan yarın gidicem bu ne dir muayene si nasıl oluyor acıyor
10 tane patlican sapini tencereye koy 10 bucuk bardak su ekle kaynat fokurdamaya baslayinca 5 dakika daha bekle sonra altinj kapat patlican sapi suyunu kavanoza doldur agzini kapat ılımasını bekle ılıdıktan sonra dolaba koy gunde 2 kere sabah ac karnina yatmadan once birer su bardağı ic birde ek olarak evinizde kantoron yagi varsa ufak bir pamuga kantoron yagi damlatip makatina sür sonra da bana dua et.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hemoroid olabilir, halk dilinde basur. 3 muayene aşaması mevcut, 1. Anal kanal çevrenin gözle muayenesi, 2. Parmakla sağlık dilinde tuşe, 3. Anaskopla, anal kabalık içerisine bakılarak.
Peki bu işlemler sırasında acı felan oluyor mu?
İrite edici bir işlem, acı eşiğine bağlı. Kişiden kişiye değişir.
Peki tamam sağolun.
Hemoroid oluyor halk dili basur. Makat muayenesi icin bir bayan doktor gidebilirsin. Senin icin daha iyi olur
ilthap olmuş olabilir basur olmuş olabilirsin bi bakmak lazım İ:DSaadsads geçmiş olsun bu arada şakayı
Muhtemelen basur yani hemoroid parmak ile Muane edilir rektal tuşe yani hayır acımaz
Anal falan mı yaşadın ya da basur falan büyük ihtimalle
Kizmicagini bilsem tüm ayrıntısı ile anlatırdım arkadaşım gitti çünkü 😅
Kızılacak ne var? Uygun bir dille anlatırsan bende erkeğim bu arada kadın sanıp boş yapma diye söylüyorum.
Kanka afedersin ama pantolonu indirip domalcaksin doktor öyle muayene edecek
Bağsur tıp dilinde hemeroid olmussun
Peki muayenesi ve tedavisi nasıl olur?
10 tane patlican sapini tencereye koy 10 bucuk bardak su ekle kaynat fokurdamaya baslayinca 5 dakika daha bekle sonra altinj kapat patlican sapi suyunu kavanoza doldur agzini kapat ılımasını bekle ılıdıktan sonra dolaba koy gunde 2 kere sabah ac karnina yatmadan once birer su bardağı ic birde ek olarak evinizde kantoron yagi varsa ufak bir pamuga kantoron yagi damlatip makatina sür sonra da bana dua et.
Elimizle bakaris
Yazdık ya
Allah'ın dan bul burada şebeklik yapmaya gelmedik soru sorduk sizler sizin gibiler yüzünden bu site ne hale geldi bu arada erkeğim kardeş.
Elimizle bakarız dedik alla alla saf ya erkeğe bakilmiyo mu
Kesss lan saf olan sensin ne niyetle söylediğini biliyorum erkeğim bende bayan olsam da bu şekil yaklasacaktin
Harbi protez beyin ya demekki sapık zihniyetin var kadın hesabindasin sende. kadinlara böyle yaklaşımın demek embesil
Bu hesabı sadece bu soruyu sormak için açtım ne hesabı olduğuna dikkat bile etmedim.
Ben edem