evlendiğin arizona kertenkelesi cık olmadı airbagler küçük diye vızıklarsa , sökül o zaman paraları 90 lık caktırayım implantları dersin. yok cok para vermem dersede limonlarla idare edecek canısı.
not: kendim hariç, kimse için fızıksel ozellıgımı degıstırmezdım
😂 yapayliktan hic hoslanmam. Umarim arizona kertenkelem olmaz. Kıskanç biriyim ve benden tatmin olmayip birilerine bakmasi bile beni cildirtir. Erkeklerin nefsi de bizim gibi degil o yuzden kafama takiliyor. Yoksa beni seven boyle sevsin
evlilik ya da ilişki oyle bırsxey degıl. oretak paylasım alanıdır yol arkadaslıgıdır paylasımdır.
oyle evlılıkte erkegın parası var dıye katlanan sadece zamanını kendını harcar mum gıbı erir.
cinsellık tabıkıde onemlı ama tek cıkıs noktası bu degıldır . yerı gelır evlıyken haftada bir olur bu iş.
sen fb olayı ya da tek gecelık olayı gıbı bakmıssın . ben kişisel manken gıbı aramıyorum paylasım denklık parallik onemlı yoksa hayatımı ne dıye zorlayayım zora sokup kendımı yarayım.
Valla burda okudukca bazi seyleri herkes hersey yapabilir gibi geliyo. Tek gecelik olarak bakmiyorum aslinda uzun vadeli baktigim icin bunlari dusunuyorum. bazilari icin baska derin konular onemliyken bazilari ise sadece xinsellik olarak bakabiliyor , cinsellik yoksa evliligi yurutmek istemiyor gibi. Umarim iyi niyetli insanlara denk geliriz. Yoksa bu devirde evlilik bile cok zor.
hersey ınsan ıcın evet hersey yapabılırler. yas ılerledıkcede deneyımlıyorsun. seks ıcın evlenecek adam benım kultur egıtım sıstemımden degıl dogu g. dogu ortadogu kulturundendır. evde otursun benı tatmın etsın sıkılınca gıdeyım bı cakayım cocuk yapsın bende arada dısarda kızlarla oynasırım sonucta paramı yıyor bu mantıkta adam evet cok var , o mantıktada kadın evde otursun koca baksın dıye o zaman bunlara müstehak.
egıtım satatu aıle yetıstırılme cevre sıyası gorus bu bıle cok onemlı m. en kucuk sen masada bellı saatte ailecek yemek yersın ama baska bır aıle yerde yıyorsa onunla bıle ılşkı yasama ılerde sorun cıkacak demektır . uzun detaylı konu tabı bu.
kızlar yenı cevre gorun yenı ınsanlarla tanısın okuyun karıyer sahıbı olun hayat amacınız evlılık ceyız olmasın kaderınızı bır erkeğe ve aılenızxe bırakmayın hep dıyoruz .
Ya aynen gerek de yok zaten. Yag enjeksiyonunu da 6 ayda bir falan tekrarlaman lazim boşa para. Seni seven her türlü sever zaten. (Bu arada küçük bir göbiş yap daha tatli oluyor 😅)
Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım yardımcı olabilir misin
En İyi Cevaplar