Hafta sonuna kadar geçer mi? Cumartesi günü ailemle tatile gidicez. Muhakkak denize gireriz ve fondötenle kapatsam suda akmasından korkuyorum... arkadaşlar napabilirim 🤔
Fondöten deniz de sanki sıkıntı olur gibi o riske girme 3-4 gün süre var dua et izler daha belirgin olmamış yoksa bu tatil regl dönemindeyim diyip giremezdin eger cumartesiye kadar geçmezse tabi yine regl döneminde oldugunu söylemekten başka çaren yok gibi duruyor bu arada guneşlenince belki biraz kapanır onu da kontrol et
Merak etme gerçekten bu kadar ile kurtulman iyi olmuş gögüs bacak gibi yerlerde de olabilirdi veya bundan çok daha fazla iz belli olurdu ki insan ne yapacagını şaşırıyor o durumda :) sen yapılan yorumları da boşver herkesin hayatı kendisini ilgilendirir
Diğer yerlerdeki morluklar sıkıntı değil onları şortla falan kapatırım ama boyun bölgesi açık kalan bir yer o yüzden sıkıntı yaptım :) Evet sinirimi bozuyor gerçekten şurda bir şey soruyoruz ama insanların aklı fikri başka şeylerde :(
O halde stres yapmadan cumartesiye kadar sakla o gün gelince bunu düşün şimdiden kendini strese sokma umarım ve tahminim o güne kadar izler baya azalmış olur olmasa bile sen 1-2 gun regl dönemi diye geçiştirir çözümünü bulursun. Maalesef erkeği de kızı da aynı ne yaptıysan yaptın bundan kime ne iyi eglenceler sen tatilin tadını cıkart baskaları hep konusur he diyip geç :)
Hasta num yap fondoten ile kapat eee bu seferlik denize girmicekain artık. Boynuna ince koyu mavi şal da bagla.. Hastasın ve bogazın agrıyor ya hani, inandırıcı olsun
Ahh çok zalimsin. Zaten tahminlerim hat safhada ama bunlatı bir kadından dinlemek büyük haz veriyor. Ama belli ki sen bundannhaz alan birisi değilsin seni zorlamiycam peki...
Ehh! O zaman başının çaresine bakacaksın. 🙂🙂 Saklama zaten moraracak gibi duruyor oralar. Saklamaya çalıştıkça saçma sapan hareketler yaparsın daha çok dikkat çekersin. 😂😂
Yuh be o nasıl bir emmedir, insan biraz nazik olur
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zevk meselesi
Cevap sahibi
+1 yıl
Kaç yaşındasınız
Soran
+1 yıl
Ben 20 o 32
Cevap sahibi
+1 yıl
Olgun mu seviyorsun yoksa sadece ona mı aşık oldun, yatak ilişkisi yaşadınız mı
Soran
+1 yıl
Kaç yıllık sevgilim evlencez yakında. Yatak ilişkisi derken?
Cevap sahibi
+1 yıl
İlişki yani, bu arada mutluluklar, ailen yaş farkı var diye sorun çıkardı mı
Soran
+1 yıl
Yaşadık tabi :( çıkardılar ama mecbur kabullenecekler
Cevap sahibi
+1 yıl
Sevgi varsa sorun olmaz herhalde. Yanliş anlama ilk ilişkin miydi ve nasıl geçti, ne hissettin, ilişki 1 kere yaşadım ama kötü geçti bir dahada yapamadım
Soran
+1 yıl
Bu ikiydi gayet iyi geçti sevgilim zaten baya tecrübeli benide iyi tanıyor :)
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet o yaşlarda erkekler tecrübeli olur zaten 🙂 zevk anı neler hissettin
Soran
+1 yıl
Acıyla birlikte dünyanın en güzel hissiydi.. gerçekten anlatılmaz yaşanır bir şey..
Cevap sahibi
+1 yıl
Çok mu acı oluyor yoksa az bir sızı şeklinde mi, ve şu an ilişkide ne hissediyorsun fark var mı
Soran
+1 yıl
İlkinde çok acı verdi ama ikinci sevişme alıştım güzeldi ama ben zaten acıyla karışık seviyorum :)
Cevap sahibi
+1 yıl
Tahminimce hızlı olunca acı veriyor sana 🙂 gizliden çıkabilir miyim ilk defa sitede düzgün sohbet eden birini gördüm