Kafam 2.5 gündür kesintisiz ağrıyor. Sesimde kisilma ve değişme var. halsizlik var. burnum çeşme gibi akiyor. ve bir hapsumraya baslayinca arak arkaya 6 kere hapsuruyom hiç abartisiz. Bazen 8 bile oluyor. Hapsururken de istemsizce geğirme geliyor. Sizce bana ne olmuş böyle korona miyim? Sıcak mi geçmiş Yoksa üşüttum mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aynısı anneme oldu testi yapanların olduğu yerdeki kişi tanıdıktı hemen test yaptırdık grip çıktı korkma bence ama bir teste g. it
Off başım acayip dercede ağrıyor ve durduk yere gözümden yaş geliyor. Hap falan yutmaklada geçmedi başım napcamm
valla değilsin bence, Söyle evdekilere kemik iliği çorbası yapsınlar bol sebzeli 1 saat kaynasın içinede nane kekik at sonrada biber. Zımba olursun :D
Iyyyy iğrenç ben onu asla içmem. Ztn etle sütle pek aram yok. hele bi de kemik ilik falan hiç olmaz
o zaman ağrıya devam kardeşim benim
Neyse yarın doktora gitcem ama test olmucam çünkü testten de korkuyom
Bi şey dicem tets olurken ayni cubukla burun ve agzimiza temas var mi
önce boğazına sonra burnuna aynı çubuk
Öğk bndd başka çubukla yapsalar olmaz mi. Ne de olsa fAhrettin kocanin yegeniyim ;)
yeğeniysen belirt özel olarak 1 çubuk daha açarlar belki :D
Kim bilir belki açarlar. Ankara da dayım yok. olsa da açsalar mzbxjska
acısı yok emin ol iğrenecek birşeyde yok burundan ağıza soksala bende iğrenirdim. ankaradaki dayısına sığınanlarında yanii söylemicem :D
O değil de şu an kafam acayip ağrıyo duvara vurup kırsam mı başımı
dicloflam var mı evde öğren o varsa iç benim uykumu bile getiriyor o kadar iyi bi bak
başınada yazık yani :D
Bana yazık değil mi günlerdir ağrı çekiyom 😑
keşke elimden birşey gelse ama buradan bu kadar oluyor
Off dur şu an moralim sıfır yaw. ne aptal insanlar var 😤😤😤
ne oldu ki
Özele gel
:/
teşekkür ederim :D
Etrafta grip salgını da var ya ben de kac gündür öyleyim
Koronada sümük görülmez.
Gripsin sen zaten
Aleyküm selam kardeşim koronasın.