Regl döneminden sonra gelen siyah veya kahverengi kan neye işaret? bilginiz var mı kızlar? regl olduğum gün de siyaha yakın kan gelmişti regl'im biteli iki gün oldu ama kahverengi demeye bin şahit siyah kan geliyor neden olabilir?
Cevabın nedir?
+1 yılBakın ben size diğer adiler gibi cevap vermiycem onlar insan bile değiller, Bir kadın için doğal bir oay bu ve buna iğrenç diyen erkekler var, onlarda beyin diye bişey yok emin ol. Arkadaşın bir tanesi size gerekeni söylemiş zaten.
yfrrfya 5 Xper (18-24)
bence onu eic seçin ve bu sitede ki binimum abazadan da yorum almaktan kurtulun14 Yorumla- +1 yıl
Ha birde şunu söylüyüm bu kadınlarla alakalı konuları bence sitenin cvplayacak cinsiyeti seçme gibi bişey yapması mantıklı olur madem ki site kadınlara yönelik kızlara yönelik değil mi ama?
- +1 yıl
Ozur dilerim okadar seyi bosa yazdigim icin
Soran+1 yılEstağfurullah daha yeni girdim siteye gördüm yorumunu yoksa cevab verirdim sen kusuruma bakma saygı çerçevesinde söylemişsin çok teşekkür ediyorum ayrıca
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
bak hocamız açıklamış
https://vocaroo.com/i/s0ifePUzklW504 Yorumla- +1 yıl
:))
Soran+1 yılama sabah sabah güldürdün ya olmaz ki. d 😊😆
Soran+1 yılhahaha ::) :) söylemişsin sizede günaydın
Yahuu nasil kizsiniz insan kendi bedenini bilmezmi o siyah akinti senin hala regl doneminde oldugunu gosterir yani daha bitmedigini
08 Yorumla
Soran+1 yılben kendi bedenmi biliyorum da hiç böyle olmamıştı o yüzden
- +1 yıl
Bak canim kanaman bitse bile siyah veya kahverengi lekeler gelir bu adetinin daha bitmedigini gosterir o akinti yavas yavas rengi acilir siyah-kahverengi-koyu sari-sari ve beyaz. Sen beyazi gorene kadar adetli sayiliyosun sayet 10 gun doldu ve hala akintinin rengi beyaza donmedi diyelim ozur olmus oluyo ve kan dahi gelse 10 gun dolunca banyonu yapiosun temizleniyosun bitmis oluyo. Var mi takildigin biyer?
Soran+1 yılo zaman boşu boşunamı abdest aldım daha beklcem yaa ızdırap
- +1 yıl
Bosu bosunami derken sonucta hem banyo yaptin temizlendin hemde gusul aldin manevi kirlerinden kurtuldun iyi yapmissin bosver bekle ic camasirina koydugun pecetenden takip et rengini haa bu arada herkezin gunluk akintisi beyaz gelmez cok aciksari gibide gelebilir bitmedi diyede bekleme yani oyle cok acik sarida bittigini gosterir
Soran+1 yılbakıcam artık hayırlısı karın ağrılarımda neden bitmedi diyordum bende demek bundanmış sağol :)
Soran+1 yılteşekkür ederim çok saol :)
All alla hepmi böyle oluyor. Bence bittigine dairdir. Sasırdım dogrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten son 3 aydan beri düzensizlikler var bir ay geç bir ay erken :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
Siyah olması eskiden kalmış ve koyulaşmış olduğunu gösterebilir. Başka bir madde olmamışsa ki zordur. Mesela mide kanamalarında makattan siyahımsı kan gelirken;basur vs. gibi kalınbağırsak civarında olaranlar da kırmızımsıdır.
00 Yorumla
+1 yılgeçen ayki dönemden kalan ölü dokular atılıyo olabilir çokta gözünde büyütme eğer korunmasız bir ilişki yaşamadıysan
02 Yorumla
Soran+1 yılben bakireyim
- +1 yıl
dediğim gibi geçen aydan kalan ölü dokular atılıyodur hamilelik riskin yoksa problem yok :)
+1 yılBu sefer bak kesin bittim demek istiyor kendileri :D
07 Yorumla
Soran+1 yılhe kim bitiyor? bennn mii?
- +1 yıl
kan diyor kannn
Soran+1 yılCiddimisin? Dalga geçiyo yaa -_-
- +1 yıl
ciddiyim
- +1 yıl
bir günden birşey olmaz 10 gün geçenler bile var
Soran+1 yıl:) sana değildi ama yinede sağol yakın arkadaşımın annesi'nin 10 gün sürüyormuş eskiden maalesefki doğru
+1 yılpedi altında uzun süre tutunca olur o o da pisliğe işaret onun dısında baska renk gelmez kırmızı gelır
00 Yorumla
+1 yılkızlar regl döneminden sonra çok azgın oluyolarmış ona işaret olabilir
ya da sana 5 vakte kadar bir kısmen çıkacak ona işarettir belkide ;)01 Yorumla
Soran+1 yılKısmet ne alaka ki?
+1 yılKahverengi akıntı siyah akıntı kırmızı akıntı beyaz akıntı.
Bu ne kardeşim01 Yorumla
Soran+1 yılarada kaynıyor renk cümbüşü
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyaklarını çok üşütüyorsan birde kansızsan oluyor banada oluyor çünkü
06 Yorumla
Soran+1 yılkansızlık yok ayaklardan olabilir mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılayakların çok üşüyormu
Soran+1 yılevet bir ara önlemlerimide aldım terlik çorap yaz günü giyindim evin içinde dolaşıyorum arada bazen soğuyor
Cevap sahibi+1 yılO oluyor ya fazla endişlenme benimde arada olur bak unuttum bişeye çok üzüldüysen ya da streslendiysen ondanda çok olur
Soran+1 yıltam insanına yazmışsın valla stres sıkıntı herşey var
Cevap sahibi+1 yılişte bu yüzden hatta bende korkmuştum ne oluyo falan diye ondan gelirmiş banada doktor demiştş
Gizli Üye(36-45)+1 yılOğlum bu regl eic veren bir anlatmıs olay resmen sanat eseri gibi kırmızıdan kahverengi kısacası tüm renk tonlarını yazmıs l*n bu nasıl bir rahatsızlık yaff
01 Yorumla
Soran+1 yılRenkler kombo yapıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu kızların regl şeylerindne bıktım aq.
ne pislik varlıklarsınız ya.28 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sende pis varlıklara ilgi duyma
- +1 yıl
beğenmiyosan görme sitenin adı üstünde KIZLAR SORUYOR size danışmıycaz yani sorucağımız soruları cevap vermek zorunda da değilsin
Cevap sahibi+1 yılSitenin adi Kezbanlarsoruyor olmali bence
Soran+1 yılo zaman senin burada ne işin var? tabi bir insanın beyni olmadan yaşaması da ayrı bir mucize sende o olmayan beyni göstermeye çalışıyorsun yazık
Cevap sahibi+1 yılAyy canım ya. O küçücük beyniyle laf soktuğunu saniyor :))
Neyse kezbancim ugrasamicam senle.
Hadi bye.
Soran+1 yıldoğru yaa bende senin gibi birisine neden laf anlatmaya çalışıyorsam artık kusura kalma o da benim boşluğuma geldi beyinsizlerle konuşmuyordum sen ilksin
- +1 yıl
diyelim ki kezbanlarsoruyor ne bok yemeye burdasın? abi anlamıyorum ki üstüne vazife olmayan bir soruya atlıyosun cevaplama zorunluluğun yook
+1 yılkurumsal bir firmada yönetici olacan buna delalet
036 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
kan gölüne çevirdiniz burayı valla imde kalmadı. ne akıntıymış arkadaş ne var sizin içinizde şelale gibi aka aka bitmedi hepinizden
Soran+1 yılkanlı marry o bir kere
- +1 yıl
anlamadım cahilliğime ver de o da olabilir tabi :)
Soran+1 yılne cahili :D :D öyle değil sadece benzetme
- +1 yıl
kanlı nigar diyeydin anlardım marry olmadı
Soran+1 yılmarry göz oyuyo o daha korkunç nigarada bakarız
- +1 yıl
aman nigarda bir numara yok pavyonda şarkı söyler kendi halinde şu marryi merak ettim be
Soran+1 yılbloody marry yaz çıkar :) duymadınmı efsaneyi?
- +1 yıl
cahilim bak :) bakıcam ok
Soran+1 yılbak aynada gece 3 kere bloody marry de gözlerin oyulmassa bana da söyle denicem aslında oyulursa muhtemel ölürsün :/
- +1 yıl
kız gece karanlıkta marry şaşırıp başka bir yeremi oyarsa gösteririm sana ama... gündüz deniyek şunu gel kıyma bana
Soran+1 yılyazdınmı googleye bloody marry diye güveniyorum ben kızıma şaşmaz hedefinden direk gözlerini çıkartır maalesef bayım seni tanımıyorum o yüzden kıymak zorundayım
- +1 yıl
o değilde ben bundan sonra bloody marry cocktail içerim sana söyliyim deniycem tadını görsellerden çıktı
Soran+1 yılbaktın yani iyi nasıl buldun?
- +1 yıl
fenaya iştahım kaçtı
- +1 yıl
güzel oymuş ama hatun işi biliyor
Soran+1 yılişte bende diyorum gece çağır sen onu 3 müm bir kitap loş ortam ayna karşısı 3 kerede bloody marry de gözlerini oyarsa yazamazsın gözlerini oymazsa bana bildir burdan denicem efsanemi gerçekmi merak konusu
- +1 yıl
tamam denerim oyulmaya razıyım yazarım sana
Soran+1 yılölürsen Allah rahmet eylesin şimdiden yazıyımda üstüme kalma :D
- +1 yıl
tatlısın ama manyaksın az :)
Soran+1 yılözgürüm düşünce yapım farklı arada manyağım seversem o benim olur olmadı bıçak atarım :D :D çok da tatlıyımdır piskopat piskopat öyle idare ediyorum işte
- +1 yıl
ne iddalısın sen öyle seversen ya senin olacak yoksa bıçak atarsın vovvv fenaymış.
Soran+1 yılbıçak arada kaynıyor beni sevmezse paşa gönlü bilir ama fitil fitil burnundan getiririrm yengeç burcuyum duygusalda olsam intikam yemini verdimmi tutarım
- +1 yıl
anaam sen aldatılsan filan kesersin şeyini herifin kız
Soran+1 yılyok bee az kalır o keser yediririm sonrada beni aldattığı şıllığı bulur yüzünü tanınmayan hale sokarım eh yapar mı yapar estetik olur olmadı para karşılığı girdiği ilişkilerde zevk alamaması için sünnet ettirirm kızlardada sünnet var :D bil bilme yazıyımda
- +1 yıl
seni aldatmak isterdim çok zevkli olur benim için :) benimle ol hadi
Soran+1 yılsevgilim var zaten
- +1 yıl
ayy g*t oldum :) neyse o zaman yedek kaleci filan istersen yani burdayım
Soran+1 yılbir ay sonra nişanım var ilerideki aylarda evlenicem kusura bakma yedek kalecilere kapalıyım
- +1 yıl
baştan desene yav :)
Soran+1 yıl:D :D arkadaş arkadaş konuşuyorduk şurda içimden fesatlık geçmediki diyeyim
- +1 yıl
fesat olan bendim bu kısa süreli ilişkide :) yok be mutlu ol deli nişanlınla napacaz çare yok başka
Soran+1 yılanlamadım ama iyi bişey yazdın sanırım
- +1 yıl
iyi bişey merak etme
Soran+1 yılyooo merak etmedim tahmin etmek istedim iyi olduğuna dair
+1 yılSu içen birisi misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır günde iki bardak bile zor içiyorum
- +1 yıl
O yüzden öyle :D Su içersen rengi açılır :D
Soran+1 yıldenemedim ama fil gibi tüketirim bu ay artık :D
- +1 yıl
Bence de tüket. Yararlı bir şey su.
Soran+1 yılzayıflatıyo da
+1 yılbendende olmustu :D bişey yok eski kan
07 Yorumla
Soran+1 yıltemmuz ayında erken gelmişti bu ay geç geldi eski kan olabileceğine ihtimal veremiyorum
- +1 yıl
benimde öyle olıyor
Soran+1 yıleski kandır inşallah
- +1 yıl
inşallah ama korkmana gerek yok, yas kaçtı
Soran+1 yıl19 senin?
- +1 yıl
18 normal ama
önceki reglden kalma kan, takılma.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum ama inşallah öyledir
+1 yıltemızlenıyorsun ne guzel ıste
02 Yorumla
Soran+1 yılne temizlenmesi karın ağrısı çekiyorum
- +1 yıl
vucudun yumurtalıkların temızlenıyo agrı ıcınde mınoset kullan
Petrol kaynagi var demekki senin icinde
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa . d
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiyah mi? doktora git yarn da gelirse
04 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum doktora gitmeye çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılya bisey olmaz. en fazla smear testi yapar yani örnek alir bisey sokmaz yani
Cevap sahibi+1 yıleski kan da olabilir tabiki ama sen siyah diyorsun ben sadece devam ederse doktora git diyorum yoksa normal bisey
Soran+1 yılonu sokmaya kalkarsa kaçardım emin ol :)
Siyah kan mi olur l*n kan kirmizidir
02 Yorumla
Soran+1 yılbenimkisi anormal
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdetin in sonu olduğunu gösteriyo
00 Yorumla
+1 yılVenom olmayasın
13 Yorumla
Soran+1 yılo ne? cidden kafayı yiğicem adetim bitse de karın sancımda çok fazla :(
+1 yılölü yumurta
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani? zararı varmı?
- +1 yıl
hayır be güzelim raf ömrü dolmuş yumurtalarını vücudun atıyor. yenilerine yer açmak için.
Soran+1 yıl:) :) bende başka bişey sandım ne biliyim çok kötü korktum ölü yumurta felan diyince
- +1 yıl
neyse, endişelenme. cinsel deneyimi olmayan bir bayansan hastalık riski çok düşük. hatta yok.
Soran+1 yılcinsel deneyimim olmadı hiç o yüzden düşük olursa sevinrim hem de çok
Pisss yaaa
06 Yorumla
Soran+1 yılsen de kız olsan anlardın kızlığın zorluğunu erkekler o karın ağrısını bilmiyor regl zamanında nasıl bir ruh halinde olduğumuzu bir kaç kişi anlıyor pis olduğumu söylemen seninde pis oluşun ama karakter olarak
Soran+1 yıl10 yıldan beri seni tanıyomuyum? kardeş fazla atmıyomusun? bilgisayarıımı hackleyen pislik senmisin yoksa? beni nerden tanıyosunki?
Soran+1 yılküçük emrah modunamı bağladın? sen kimsin adını söylede bilek. d
Soran+1 yılLesus kardeşim cevab vermedin hala?
çoğu kişide oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yıluhuhuhuu anormal değilim çok kötü korkmuştum sorun var diye
İgrenccccc
01 Yorumla
Soran+1 yılİğrenebilirsin kabul ama bunu yazdığında karşındakinin bir bayan olduğunu unutmuşsun her kız regl olur ki bazılarında da bu görülür o yüzden anormal ve iğrençlik ötesi bir durum yok
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih