Sağlık 26 kilo verdim ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kimse poh pohlamayınca ben lzlsmxkxmdlsöxkDaha 15 20 kilo fazlam var veriyorum veriyorum bitmiyor 😬 Güncellemeler+1 yıl Vay anasını kimse "napim" ya da "hiç bişey" yazmadı 😂 çok sevindim lan 26 kilo verdim ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl belirli süre sonra yavaşlar durur. Spor yapıyorsan onlarda gider tebriks 1 1 Yorumla Soran +1 yıl He durdu ya aylardır 20 kilo fazlam var sğeşxöpddp ama bırakmıyorum 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl bir mutluluk nasıl bir rahatlama amaa tanrımm müthiş.. En içten dileklerimle kutluyorum seni yürü be kızım ahajsjsb 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya advzsfvcxdv valla çok mutlu oldum 😂 Teşekkür ederim 😬❤️❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 💕🌸🤩 Yorumla
Aksakal34 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Tartıya bağlı kalkarak yapılan beslenme ve antrenmanların hepsi hatalıdırVe bu yuzden istenilen goruntuye asla ulaşılmaz 1 0 Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl işte cesaret işte fesaret işte adam gibi adamlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Almzxkksmxkk 😂Teşekkür ederim Yorumla
Banlandırıldık Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 396 cevap paylaştı. Dikkat et de kilo vereyim derken sağlığından olma 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Vereyim de toparlarım olursam da splxxklsösl Yorumla Banlandırıldık +1 yıl yani zayıflamak uğruna iskeletleşme Yorumla Soran +1 yıl Yok ya 70 kiloyum şimdik 50ye düşsem tamamdır ondan sonra vermem daha Yorumla Banlandırıldık +1 yıl gene 10 alırsın 60 iyidir Yorumla Soran +1 yıl 60 olursam yine şişko oluyorum ya dvbbfbbbcg bakim alacak olursam tekrar devam ederim vermeye 50yi geçmek istemiyorum Yorumla Banlandırıldık +1 yıl 70 kilosan aynı kilodayız. (ıyyy zayıf erkek hiç sevmem, diyebilirsin) Banae, sadece söylemek istedin Yorumla Soran +1 yıl Aksine şişman ya da kaslı sevmiyorum 😂 zaten kaslı beni napsındı şsşdlklzkxl Yorumla Banlandırıldık +1 yıl 74 ideal kiloymuş 4 kilo alsam okey. Sen obez birine benziyosun ne yiyeyşm? Ne önerirsin? Yorumla Soran +1 yıl Hayvan gibi kola içersen alırsın dicem de dişlerden olursun 2 dişimi feda ettim de öyle bıraktım ben😂 bide gece abur cubur yemek çok aldırıyor tabi bunlar sağlıksız :d Yorumla Banlandırıldık +1 yıl aburcubur tamam uygularım. Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 943 cevap paylaştı. Tebrikler güzel kilo vermişsin 👏 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm Yorumla
Yunanfilozof Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Her yerinde çatlak izleri vardır kesin 😄 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Her yerimde deel kanki ya dgbbffg Yorumla Yunanfilozof +1 yıl Kanki derken? Yorumla Soran +1 yıl E zıkkım :d Yorumla Yunanfilozof +1 yıl Denyo 😄 Yorumla Soran +1 yıl Büssürü kas yaptım bikerem taam mı sensin o 😏 Yorumla Yunanfilozof +1 yıl Özele gelsene Yorumla Soran +1 yıl Yoo beni üzdün. Modumu düşürdün gelmem Yorumla Yunanfilozof +1 yıl Ağla ozaman 😏 Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😭 Yorumla Yunanfilozof +1 yıl Evet işte böyle 😊 Yorumla
Hgfbh Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Helal olsuun dbdbhdhdhd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😂😂 Yorumla
Dont_speak Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Helal bee dfjjfdd 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kskxmxkkd teşekkür ederim 😂 Yorumla Dont_speak +1 yıl ricalarr Yorumla
riyemiena Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Harikasın askimmm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen fevkaladesin bebeğim ağşsxlxldlöxöx Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oha nasıl verdin okadar kiloyu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyet spor ksldkdlzl Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 433 cevap paylaştı. Abart abart 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neyi be Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl Boy kılo nekı de 15-20 fazlan oluyomuş Yorumla Soran +1 yıl 157-70 Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl Abartıyormussun Yorumla Soran +1 yıl Ney zpşsxlxp Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl Olculerı biliyomusun ya da kılo dagılımın nasıl Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Nasil verdin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yemeyerek slwğdşxldödo Yorumla zorro_keremim +1 yıl Hmmmm yas kac ki Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Iyi kilo verdin Yorumla
ilimmeraklısı Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Bende verdim :D 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederimmm kaç ton 😂 Yorumla ilimmeraklısı +1 yıl 25 kilo 😂 Yorumla Soran +1 yıl Mütüş bişi dimi ğağwlxpdl Yorumla ilimmeraklısı +1 yıl Evet 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
belirli süre sonra yavaşlar durur. Spor yapıyorsan onlarda gider tebriks
He durdu ya aylardır 20 kilo fazlam var sğeşxöpddp ama bırakmıyorum 😂
Nasıl bir mutluluk nasıl bir rahatlama amaa tanrımm müthiş.. En içten dileklerimle kutluyorum seni yürü be kızım ahajsjsb
Ya advzsfvcxdv valla çok mutlu oldum 😂 Teşekkür ederim 😬❤️❤️
Rica ederim 💕🌸🤩
Tartıya bağlı kalkarak yapılan beslenme ve antrenmanların hepsi hatalıdır
Ve bu yuzden istenilen goruntuye asla ulaşılmaz
işte cesaret işte fesaret işte adam gibi adamlık
Almzxkksmxkk 😂Teşekkür ederim
Dikkat et de kilo vereyim derken sağlığından olma
Vereyim de toparlarım olursam da splxxklsösl
yani zayıflamak uğruna iskeletleşme
Yok ya 70 kiloyum şimdik 50ye düşsem tamamdır ondan sonra vermem daha
gene 10 alırsın 60 iyidir
60 olursam yine şişko oluyorum ya dvbbfbbbcg bakim alacak olursam tekrar devam ederim vermeye 50yi geçmek istemiyorum
70 kilosan aynı kilodayız. (ıyyy zayıf erkek hiç sevmem, diyebilirsin) Banae, sadece söylemek istedin
Aksine şişman ya da kaslı sevmiyorum 😂 zaten kaslı beni napsındı şsşdlklzkxl
74 ideal kiloymuş 4 kilo alsam okey. Sen obez birine benziyosun ne yiyeyşm? Ne önerirsin?
Hayvan gibi kola içersen alırsın dicem de dişlerden olursun 2 dişimi feda ettim de öyle bıraktım ben😂 bide gece abur cubur yemek çok aldırıyor tabi bunlar sağlıksız :d
aburcubur tamam uygularım.
Tebrikler güzel kilo vermişsin 👏
Teşekkür ederimmm
Azim sabır hırs inat. Tebrik ederim 👍
Her yerinde çatlak izleri vardır kesin 😄
Her yerimde deel kanki ya dgbbffg
Kanki derken?
E zıkkım :d
Denyo 😄
Büssürü kas yaptım bikerem taam mı sensin o 😏
Özele gelsene
Yoo beni üzdün. Modumu düşürdün gelmem