Arkadaşlar allahıma kavuşuyorum şu an sanırım sanki birisi bıçağı almış karnımın içini oyuyormuş gibi. Mide spazmı var ondan mı acaba? Mide ilacı içiyim mi
Kanka valla çok rahatladım geçti biliyor musun biraz önce sancı o kadar çoktu ki kıvranıyordum nefes alamıyor gibiydim şu an çok rahatladım sağ ol sütten bin kat iyi geldi valla allah razı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka belki ilkel gelicek sana ama bende olunca ılık suya şeker koyup karıştırıp içiyorum rahatlıyor ağrım
Yok ben ilkel şeylere açığım denerim şu an da süt içiyorum onuda içiyim
Sütü de çok fazlaya kaçırma kanka kusura bakma da isal eder
Çay bardağ kadar içtim dibi kaldı şu an senin drdiğin gibi şekerli su yapıcam şimdi kankss
tamam kanka yap bakalım inşallah iyi gelir sana da
Dene bakalım yazarsın merak ettim şimdi
Kanka valla çok rahatladım geçti biliyor musun biraz önce sancı o kadar çoktu ki kıvranıyordum nefes alamıyor gibiydim şu an çok rahatladım sağ ol sütten bin kat iyi geldi valla allah razı olsun
Ne demek kanka sen saol çok geçmiş olsun geçtiğine çok sevindim ☺️
Bende ilkel yol çok bişey olursa yaz gene 😂
Hahahha tamamm saol
Hahaha 😄
Bu arada süt Mide yanmasına iyi gelir bide sade soda kanka bunu da demiş olayım 😀
Kafana göre ilaç içmemelisin, acile git bence.
Ne zamandır ağrı var?
Yeni başladı 5 dk oldu ama çok sancılı bir ağrı
Birkaç saat geçmezse git bence
Tamam inş ölmem süt içiyorum şu an geçsin diye
Hmm yarın da devam ederse doktora git.
tamam ölmezsem gidem
XD. Peki ağrı midenin alt tarafında mı üst tarafında mı? Daha çok? Ve hazır gıda tüketimin nasıldı bu aralar çikolata falan gibi?
Süt içiyorum şu an biraz rahatladı ben sağlıklı şryler tüketim bugün çikokata yemedim
Nescafe içtim ama
Hmm. Peki yani aşırı olursa sabaha doğru doktora falan git. Belki de gastrit falan vardır.
Mide spazmı var
Tamam sağ ol 🙏
Acili ara.
Evde alternatif birşeyler yapıyım geçmezse giderim zaten aramaktan ziyade