Soğuk algınlığı, grip falan değil belkide 3 4 aydır böyle. Arka arkaya 5-6 kere hapşırıyorum bazen kan geliyor hapsirdigimdan kaburgalarim ağrıyor. Bu peçeteler son 4 5 saatin falan.
Alerji olmuş olabilirsin alerji sonradanda olunabilen bir durum muhtemelen bahar polen gibi bir alerjin başlamış olabilir test yaptırarak neye alerjin olduğunu öğren büyük ihtimal alerjin var benimde olduğu için gayet iyi biliyorum
Alerjin olabilir. İmmünoloji doktoruna gitmelisin. Ama her şehirde yok büyükşehirlerde var. KBB de olur ama ilaç yazıp gönderiyor sadece. İmmünoloji ise alerji doktorudur
Büyük ihtimalle sizde "allerjik rinit" vardır. Özellikle bu mevsimde çok fazla olur, hapşırdığınız için basınç artışından ya da kuruluktan ya da allerji nedeniyle burnunuzun içi şiştiği için kanama oluyordur. Genellille "antihistaminik ilaçlar ve steroid içeren ilaçlar" iyi gelir. Yalnız bunları eczaneden almak yerine bir doktora gitmenizi tavsiye ederim. Çünkü yüzde yüz allerjik rinit çıksanız bile "allerji ilaçları" çok geniş bir grup.. Bünyenize uygun olmayan bir ilaç sizi sarsabilir. Geçmiş olsun..
Benim de alerjik yapım var. O yüzden de 10 yıldır aynı doktora gidiyorum başka doktor grip felan zannediyor. Biraz fazla sürmüş gecikmeden doktora gitmelisin